yaaaa çok sevindim sen hamilesin dedim sana ben ama hiisediyorum dedim :)Kuzum çok yağmur vardı cikamadm daha adette olmadım . Göğsün çok ağırlaşmış ti baktım kahverengi olan kısmın hemen bitiminde zikzak mavi damarlar var :) baya baya belli yani şok oldum . Kendi annemle konuştum bugün teli açar açmaz hani bebek yok mu dedi halbuki ki hicbiseyden bahsetmemistim. :)
test yap artık al şu testi :)Bide bu sabah Nescafe içtim kalanını lavaboya dokeyim dedim . Birden öğure öğure helak oldum ki ilk defa böyle bişey oldu
Hoşgeldin canım :)Merhabalar, ben de kendimi dinleme ve bekleme halindeyim. Sizin heyecanınıza ortak olmaya geldim:) Bugün tam adet günüm. Ama 1-2 gün daha uzun sürdüğü de oluyor benim.
E nerden çıkarıyorsun hamile olabileceğini diyorsanız göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve sert, akıntım da ıslak ve sarımsı...
Gelene kadar hala ümit var demektir . Kendimizi çok kaptirmayalim ama umut kaybetmeyelim de. Benim sancim 2 gün önce çok daha fazlaydı . Bugün Carla yok gibi . Her lavaboya gittiğimde korkarım korkarım gidiyorum. Nasip ya ne diyelim vakti gelince olacak elbet ama umarım vaktidir :)Hoşbulduk canım:) Benim ümidim bu sabah kırıldı aslında. 2 aydır sıcaklık takibi yapıyorum. Adetimin ilk günü sıcaklığımın aniden zirveden dibe düştüğünü gözlemlemiştim, zaten beklenen de bir durum. Vee bu sabah aldığım ölçüme göre benzer bir ani düşüş söz konusu. Hala gelmedi ama sanırım eli kulağında...
aynen öyle canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.Gelene kadar hala ümit var demektir . Kendimizi çok kaptirmayalim ama umut kaybetmeyelim de. Benim sancim 2 gün önce çok daha fazlaydı . Bugün Carla yok gibi . Her lavaboya gittiğimde korkarım korkarım gidiyorum. Nasip ya ne diyelim vakti gelince olacak elbet ama umarım vaktidir :)
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben daha 22 yaşındayım ama çok istiyorum :) aslında fazla takmamak lazım ama napim şimdi her zaman günün sabahında olurum ama daha gelen giden yok :)aynen öyle canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Zaten kendimizi yıpratırsak ileriki aylar için şansımızı düşürmekten başka şeye yaramaz.
Benim yaşım 34’e geldiği için biraz sabırsızlanıyorum.
hoşgeldiniz.....Merhabalar, ben de kendimi dinleme ve bekleme halindeyim. Sizin heyecanınıza ortak olmaya geldim:) Bugün tam adet günüm. Ama 1-2 gün daha uzun sürdüğü de oluyor benim.
E nerden çıkarıyorsun hamile olabileceğini diyorsanız göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve sert, akıntım da ıslak ve sarımsı...
hım belkide eskiden olsa çıkardı adetten önce ama farklı bir durum olursa bilgi veririm. takipteyim kızlar inşaallah iyi haberlerinizi alıcamAma senin daha adet gününe var lütfen umudunu kaybetme erken yaptın sadece