Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Bide bu sabah Nescafe içtim kalanını lavaboya dokeyim dedim . Birden öğure öğure helak oldum ki ilk defa böyle bişey oldu

yaaaa çok sevindim sen hamilesin dedim sana ben ama hiisediyorum dedim :)

bende çok üzülücem eğer olmazsa ben ıslaklıktan başka birşey hissetmiyorum. akıntı ise bu akıntı. gögüslerim ağrıyor hala şişkin bak mesela adete yakın hep canım tatlı isterdi dün yedim sabaha kadar midem bulandı. tatlı falan istemiyorum. yemek yiyemiyorum bile gerçi canım hiçbirşey istemiyor.belirti buysa belirti ame benim adete daha var 6 yada 7 duramıyorum ama ben :)

bu arada konu adına bakarmısınız belirti soran sen belirtiler ne acaba diye giren ben olan ne peki? belirtileri kendimiz yazdık hamile olursakta alsana bomba topik :)

Kendi kendimize teşhisi koyduk işte :) ben kahvaltıdan sonra bişey yiyemiyorum malesef . Gece böyle abur cubur istiyo canım tatliya düşkün biri değilimdir ben ama bu aralar yiyorum . Aaknti azaldı bende ya yok denecek kadar az

Merhabalar, ben de kendimi dinleme ve bekleme halindeyim. Sizin heyecanınıza ortak olmaya geldim:) Bugün tam adet günüm. Ama 1-2 gün daha uzun sürdüğü de oluyor benim.
E nerden çıkarıyorsun hamile olabileceğini diyorsanız göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve sert, akıntım da ıslak ve sarımsı...

Hoşgeldin canım :)
Benimde adet günüm bekliyorum. Hatta geçen ay bigun önceden oldum. Benmde sarı akıntımmn vardı ama yok gibi bugün. Bı yandan korkuyorum bı yandan çok heyecanlıyım :)

Hoşbulduk canım:) Benim ümidim bu sabah kırıldı aslında. 2 aydır sıcaklık takibi yapıyorum. Adetimin ilk günü sıcaklığımın aniden zirveden dibe düştüğünü gözlemlemiştim, zaten beklenen de bir durum. Vee bu sabah aldığım ölçüme göre benzer bir ani düşüş söz konusu. Hala gelmedi ama sanırım eli kulağında...

Gelene kadar hala ümit var demektir . Kendimizi çok kaptirmayalim ama umut kaybetmeyelim de. Benim sancim 2 gün önce çok daha fazlaydı . Bugün Carla yok gibi . Her lavaboya gittiğimde korkarım korkarım gidiyorum. Nasip ya ne diyelim vakti gelince olacak elbet ama umarım vaktidir :)

aynen öyle canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Zaten kendimizi yıpratırsak ileriki aylar için şansımızı düşürmekten başka şeye yaramaz.
Benim yaşım 34’e geldiği için biraz sabırsızlanıyorum.

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben daha 22 yaşındayım ama çok istiyorum :) aslında fazla takmamak lazım ama napim şimdi her zaman günün sabahında olurum ama daha gelen giden yok :)

hoşgeldiniz.....
kızlar ben test yaptım negatif .... inşallah sizler hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…