Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Var benimki turuncuya kaciyo nerdeyse . Dün gece 1 bardak su icsem wc ye kostum

ama ben adet olucağımı hissediyorum. of senin günün geçti benim daha geçmedi bile çok var çok. sen test yap rahatla bence sende var bişiler.

Şuan sol kasığımda ara ara giren bı ağrı var dünkü kadar sancı hissetmiyorum ama benim yarın adet günüm

Şuan sol kasığımda ara ara giren bı ağrı var dünkü kadar sancı hissetmiyorum ama benim yarın adet günüm
ya off ama sarı akıntı çok duymuştum çevremden sarı akıntı oluyordu gebelikte onlarda gerçi bende hiç olmadı ama. ben umutluyum senden. yarın varmısın beraber test yapmaya sabah ilk iş.

Olabilir inşallah vardır ikimizdede. Eger sabah uyanabilirsem tabi malum gece yatmaz sabah kalkmaz oldum :) Şimdi lavaboya kostum bı ıslaklık hissettim. Ama akintiymis su gibi. Çok rahatladım :)

tamam o zaman sabah ilk idrarla bakıyoruz hayırlısı. bende hiç ıslaklık falan kalmadı sadece gögüslerim gerçekten çok ağrıyor hepsi bu.

Adet ağrısı yaşadım, hiç hamileliğe ihtimal vermedim o yuzden pedle gezdim 1 hafta.Goguslerim çok ağrıdı,dokunamadim bile.

Adet ağrısı yaşadım, hiç hamileliğe ihtimal vermedim o yuzden pedle gezdim 1 hafta.Goguslerim çok ağrıdı,dokunamadim bile.
Ya benim goguslerimde çok aşırı bı ağrı yok uçları sızlıyor ve çatlamış durumda

of bende çok heycanlıyım ama çok korkuyorumda sanki adet oluakmışım gibi ya acaba gögüs ağrısı adet oluncamı azalmaya başlıyordu yoksa adateaz kalıncamı artıyordu

of bende çok heycanlıyım ama çok korkuyorumda sanki adet oluakmışım gibi ya acaba gögüs ağrısı adet oluncamı azalmaya başlıyordu yoksa adateaz kalıncamı artıyordu
Hiçbir fikrim yok canım bende korkuyorum

valla saçma saçma şeyler yapıyorum şşu evde yapılan buluşlar var ya gebelikle ilgili. çamaşır suyunu test ettimyoutubeda görmüştüm dün gebelik olmayan birinde köpürmüyor gbelik olanda köpürüyordu. bende denedim. hiç oynatmadım bile döker dökmez köpürmeye başladı. birde diş macunu testi çıkmış onuda dün öğrendim.:) daha denemedim tabi. yabancı bir sitede gördüm diiş macununu bir kaba koyuyor sonra üstüne az miktar idrar koyup karıştırıyoreger mavi olursa var anlamına geliyormuş

Çamaşır suyu saçma geldi bana idrar zaten asitli kopurmesi normal değil mi :) aynen napalim bebek herşeyi yaptırıyor :) bu arada nerde yasiyosunuz

ankaradayım ben. bend eöyle düşündüm çamaşırsuyu için aman zaten çok adapte oldum olmazsa büyük bir hayal kırıklığı beni bekliyor. içimdeki çoşkuyu durduramıyorum.siz nerde yaşıyorsunuz

İzmirde yaşıyorum bnde . Bı yanım evet hamilesin diyor diğer yanım çok umitlenme diyor

Kuzum çok yağmur vardı cikamadm daha adette olmadım . Göğsün çok ağırlaşmış ti baktım kahverengi olan kısmın hemen bitiminde zikzak mavi damarlar var :) baya baya belli yani şok oldum . Kendi annemle konuştum bugün teli açar açmaz hani bebek yok mu dedi halbuki ki hicbiseyden bahsetmemistim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…