Hamilelik mi Regl mi?

Yapıp yapmama konusunda kararsızım. Bi diyorum yap rahatla. Bide diyorum zaten bir gün kaldı bekle.
Lekelenme harici diğer belirtiler oldu mu sizde olabiliyormu yani
Benim mide bulantılarım 6. Haftada başlamıştı. Yani bulantı hcg seviyesinin yükselmesi ile alakalı bir durum benim bildiğim
Göğüslerim çok gergin ve hassastı

Bence test yap. Ben milyon kez aa bu daha önce hiç olmamıştı dediğim belirtiler yaşadım. Asla şüphelenmediğim ay hamileydim.

Yani evet az kalmış regle ama hamileyseniz yine gelmeyecek yine bekleyeceksiniz, ben olsam yapardım :)

Benim mide bulantılarım 6. Haftada başlamıştı. Yani bulantı hcg seviyesinin yükselmesi ile alakalı bir durum benim bildiğim
Göğüslerim çok gergin ve hassastı
Anladım çok teşekkür ederim. Sabah ilk idrar etkili sonuç veriyordu değil mi? Olmadı yapayım ya sabah

Anladım çok teşekkür ederim. Sabah ilk idrar etkili sonuç veriyordu değil mi? Olmadı yapayım ya sabah
Evet ilk idrar bence önemli, benim hamileliğim kesinleştiği halde ara idrarla yaptığımda direkt negatif çıkıyordu. Biraz beklemiş olmalı

Bence test yap. Ben milyon kez aa bu daha önce hiç olmamıştı dediğim belirtiler yaşadım. Asla şüphelenmediğim ay hamileydim.
Bunu bi arkadaşım daha söyledi bugün.
Tamam sabah yapacağım :))

Hayır bilmiyorum ve sanıyorum sorumlusu da ben değilim. Aynı sekilde bizim de yaşadıklarımız var, sizin bilmediğiniz. Bu test eninde sonunda yapılıyor.
Evet. Ama bunun kararını da ben verebilirim takdir edersiniz ki☺️
Test yapayım mı?diye konu açmadım ki.

Hem stres oluyorum hem de zaten 2 gün kaldı bekleyim diyorum.. ama adetse de hamilelikse de belirsizlik bitsin bi an önce. Çok stres yaptım bu hafta. İnsanın kendine söz geçirememesi ne kötü 😔
Seni anladığımı bil 🥰 hem de fazlasıyla.
2 gün sonra adet olsan da aynı hayal kırıklığı olacak,testte negatif görsen de aynı… O yüzden içinden ne geliyorsa onu yap🩷🌸
Senin için hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşaAllah 🤲🏼

Seni anladığımı bil 🥰 hem de fazlasıyla.
2 gün sonra adet olsan da aynı hayal kırıklığı olacak,testte negatif görsen de aynı… O yüzden içinden ne geliyorsa onu yap🩷🌸
Senin için hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşaAllah 🤲🏼
Cansın🫶🏻 teşekkür ederim. En azından belirsizlik ortadan kalksın diye yapacağım test. Çok teşekkür ederim anlayışın ve ilgin için. Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Merhaba kızlar bugun regl gunumun ilk gunuydu ama olmadim bi test yapayim dedim boyle cikti hatta inanamayip pes pese diger testleri de yaptim bilenler yorumlayabilir mii

Eklentiler

• 1000007646.jpg
    1000007646.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba kızlar bugun regl gunumun ilk gunuydu ama olmadim bi test yapayim dedim boyle cikti hatta inanamayip pes pese diger testleri de yaptim bilenler yorumlayabilir mii
Var gibi. İlk 5 dk geçerli biliyorsunuz değil mi? Kesin sonuç ve sağlıklı takip için kan verin hemen

X