Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Goguslerde ciddi derecede hassasiyet ve idrar renginin sararmasi.

Bendeki bariz belirtiler bunlardi.

hım belkide eskiden olsa çıkardı adetten önce ama farklı bir durum olursa bilgi veririm. takipteyim kızlar inşaallah iyi haberlerinizi alıcam
Her gebelik aynı olmazmış ama annem öyle derdi . Bu arada ben hala olmadım. Yarın sabahtan gelmezse bı test alırım artık

Her gebelik aynı olmazmış ama annem öyle derdi . Bu arada ben hala olmadım. Yarın sabahtan gelmezse bı test alırım artık
inşallah gelmez bence gelmiycekde test sonucunu mutlaka yaz bana ben çok eminim artık hamile olduğuna. bildiğin hissediyorum.

Benim de cuma gunu ama benim hic bir belirti yok o yuzden umudum da yok sadece bu 1 haftadir surekli basim agriyor o kadar

Benim de cuma gunu ama benim hic bir belirti yok o yuzden umudum da yok sadece bu 1 haftadir surekli basim agriyor o kadar
kaybetmeyin umudunuzu ya baş ağrısı bir belirtiydi bende hamileyken. neden olmasın gerçi benimde daha var ama test yaptım ya ondan gitti umut bende. aman olmazsada hala nefes alıyoruz dimi bir sürüde ay var önümüzde birinde olmaz öbüründe olur nasıl olsa.

inşallah gelmez bence gelmiycekde test sonucunu mutlaka yaz bana ben çok eminim artık hamile olduğuna. bildiğin hissediyorum.
Ayy canım benim inşallah. Çok heyecanlıyım. Yarın olumlu yada olumsuz mutlaka haber vericem :)

Ben adet oldum hanımlar. Artık önümüzdeki aylara bakacağız:)
Sizlerden güzel haberler bekliyoruz

bekle bir iki gün benimde negatifti ya dün yaptığım. sabah işe giderken tekkrar baktım 2. silik çıkmış. ilk 5 dakkikada olmayınca doğru olmaz dedim. tüm gün içimi yedi acaba mı diye.gel görki bugün kanlı böyle kahverengi sümüksü bir akıntı anlıycağın adet olucam kesin bende

bekle bir iki gün benimde negatifti ya dün yaptığım. sabah işe giderken tekkrar baktım 2. silik çıkmış. ilk 5 dakkikada olmayınca doğru olmaz dedim. tüm gün içimi yedi acaba mı diye.gel görki bugün kanlı böyle kahverengi sümüksü bir akıntı anlıycağın adet olucam kesin bende
Bütün hevesim kırıldı artık. Ne biliyim ya emindim neredeyse. Demek ki daha vakti var . Bende sancı bile kalmadı :KK43:

Bütün hevesim kırıldı artık. Ne biliyim ya emindim neredeyse. Demek ki daha vakti var . Bende sancı bile kalmadı :KK43:
evet bende çok emindim senden. anlattıkları evet dedirtti bana ama dur bakalım daha gelen bişi yok sende.boşver kırımızı gelirsede öbür ay var

X