Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

düzenlimidir hep adetin eğer öyleyse 2 gün dha bekler kan verirsin bazılarında idrarda çıkmıyor

hayalet çizgi bile mi yoktu. testi atmadıysan bi baksana tekrar kuruyunca koyulaşıyor ya belki bellirginleşmiştir

Bence de yarinda bekle bakalim gelmezse zaten gidersin belki cok yenidir erken gebelik testi miydi yaptigin deger daha dusukse cikmamis olabilir

Belkide yerleşme kanamasidir ? Bence çok büyük bir ihtimal. Ay canım inşallah ya bende yok inşallah sende vardır :)

Belkide yerleşme kanamasidir ? Bence çok büyük bir ihtimal. Ay canım inşallah ya bende yok inşallah sende vardır :)
şüpheli ilişkinin üzerinden tam 14 gün geçmiş oluyor ama bilmiyorum açık bir kahverengi koyu olsa tamam adet diycem ama çok açık. ben sabah tekrar test yapıyım bakalım ne olucak. bir an acaba düşük falan mı yapıyorum dedim. sende hiçbirşey yok bence sen daha umutlusun leke bile yok. testi tekrarla sende.

ya birşey sorucam adet olmaya başlayınca gögüs ağrısı azalıyor yada bitiyordu dimi. birde 14 gün çok uzun bir zaman değilmi yerleşmek için. ve az önce tekrar baktım çamaşırıma bişi yok peçeteyle sildim az ve rengi çok açık kahve böyle büyük wc gibi açık yani iğrenç oldu kusura bakmayın ama öyle bir renk

Tecrübeli olmadığım için bilmiyorum kuzum ama yinede bı umut var nedensiz değildir o lekeler. İnşallah bebisin habercisidir :) ben umudu kestim kan testi yaptırdım bekleyemedim 0 çıktı. Napalim artık

Eevet canım benim göğüs ağrım sıfırlandı bugün (adetin 2. günü). Muhtemel yerleşme günleri yumurtlamadan sonra 6 ila 12. günler arası ama en muhtemel 9. gün diye biliyorum

Eevet canım benim göğüs ağrım sıfırlandı bugün (adetin 2. günü). Muhtemel yerleşme günleri yumurtlamadan sonra 6 ila 12. günler arası ama en muhtemel 9. gün diye biliyorum
gögüslerim aynı şiddetle devam ediyor dokunmama bile gerek yok sızlıyor. ters bir durum var bende adetime daha vardı benim yanlış hatırlasam 2 şaşar en fazla o güne bile daha 2 gün var. off inş. düşük falan değil normal bir durumdur. yarın tekrar test yapıcam sabah ilk idrarla

Ay belki de bebiş vardır :) Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…