- 31 Ekim 2018
- 98
- 67
Hayırlı olsun, sağlık ve neşeyle kavuşun inşallahMerhaba kızlar bugun regl gunumun ilk gunuydu ama olmadim bi test yapayim dedim boyle cikti hatta inanamayip pes pese diger testleri de yaptim bilenler yorumlayabilir mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, sağlık ve neşeyle kavuşun inşallahMerhaba kızlar bugun regl gunumun ilk gunuydu ama olmadim bi test yapayim dedim boyle cikti hatta inanamayip pes pese diger testleri de yaptim bilenler yorumlayabilir mii
Ayy insallah ne olur dua edin yarin kan değerimde güzel ciksinHayırlı olsun, sağlık ve neşeyle kavuşun inşallah
Inşallah canım Allah yüzünü güldürsün, sevincini sağlıkla daim kılsınAyy insallah ne olur dua edin yarin kan değerimde güzel ciksin
Yoktu ya. Göğüslerim bile ağrısızdı. Sabah uyanamama, uykuya doyamama durumum vardı sadece ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için havalardan sanıyordum. Başka hiçbir şey yoktu.İnşallah Artemis inşallah. Zaten bir gün kalıyor bata. Beklerim ya hiç mi olmadı belirtin ilginç.
Gerçekten herkeste farklı desene. Sağlıkla al kucağınaYoktu ya. Göğüslerim bile ağrısızdı. Sabah uyanamama, uykuya doyamama durumum vardı sadece ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için havalardan sanıyordum. Başka hiçbir şey yoktu.
Amin. Allah razı olsun.Gerçekten herkeste farklı desene. Sağlıkla al kucağına
Amiiiin çok teşekkür ederimAmin. Allah razı olsun.
Her gebelikte bile farklı oluyor. Öncekilerde en büyük belirtim göğüslerimin şişip ağrımasıydı. Adet öncesi şişlikten çok daha fazlaydı. Bir de adet sancısı çeker ama adet olmazdım. O zaman test yapardım.
Az kalmış test yapmana, hayırlı haberler getirsin inşallah gelecek günler. ❤
Ben aldım 3 ay oldu bile zaman çok hızlı… inşaAllah sen de hayırlı sağlıklı bir pozitif haberi al inşaAllahCansın teşekkür ederim. En azından belirsizlik ortadan kalksın diye yapacağım test. Çok teşekkür ederim anlayışın ve ilgin için. Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Y yourfuture size kötü bir şey dememiş yalnız. Sizin adınıza heyecanlanmış, dostluk yapmış -Bibli hanım Bizim yerimize heyecanlanan sevinen insanlara ihtiyacımız var. Size test yapın diye kızmamış çemkirmemiş güzel konuşmuşEvet. Ama bunun kararını da ben verebilirim takdir edersiniz ki
Test yapayım mı?diye konu açmadım ki.
Gelen giden yok. Açık kahverengi başlayıp sarıya dönen sadece peçeteye gelen akıntı ve kasık batmaları varNaptın moruk?
Haklısınız. Ben çok hassasım bu konuda. Özür dilerim Y yourfuture kusura bakmayın lütfen.Y yourfuture size kötü bir şey dememiş yalnız. Sizin adınıza heyecanlanmış, dostluk yapmış -Bibli hanım Bizim yerimize heyecanlanan sevinen insanlara ihtiyacımız var. Size test yapın diye kızmamış çemkirmemiş güzel konuşmuş
Püu hala test yapmadın mıGelen giden yok. Açık kahverengi başlayıp sarıya dönen sadece peçeteye gelen akıntı ve kasık batmaları var
Kız korkuyom ya bildiğin pozitif çıktı kaç kere kan verdim bol 0lıydıPüu hala test yapmadın mı
Nasıl yalancı pozitif çıktı ya? Kuruma çizgisi falandır diye düşünmek istiyorum.Kız korkuyom ya bildiğin pozitif çıktı kaç kere kan verdim bol 0lıydı
Burda açtığım konu bile var fotoğraflı. 3 kere pozitif gördüm silik çizgi şeklinde. Ağla zırla kan ver beta HCG 0000 o yüzden idrar testlerini sevmiyom aynen Artemis inşallah güzel haberler alırım da yazarım burayaNasıl yalancı pozitif çıktı ya? Kuruma çizgisi falandır diye düşünmek istiyorum.
Neyse şunun şurasında pazartesiye ne kaldı?
Yaa aynı durumdayım biliyor musunuz, lekelenmem oldu ağrım da var ama 2 gün geciktim 3 gün de belli belirsiz lekelendim adete bir gün kala kaset test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu adet de olamadımMerhaba. Gecikmemin 2.günündeyim bugün.
Minik saniyelik sersemlik (başım dönüyor gibi ama dönmüyor)var. Günde bir kez falan adet ağrısı geliyor sonra Hah diyorum oldum gidiyorum wcye akıntı var.
Test yapmama sebebim çok pozitif gördüm kanda hep negatifti. Gecikme olmadan kan da vermek istemedim. Pazartesi günü kan vereceğim adet olmazsam. P Pomegranate1