Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gerçekten mi böyle ufak ufak beyaz akıntı parçası gibi bişiler yüzüyor seninkide mi öyleVar benimki turuncuya kaciyo nerdeyse . Dün gece 1 bardak su icsem wc ye kostum
ya off ama sarı akıntı çok duymuştum çevremden sarı akıntı oluyordu gebelikte onlarda gerçi bende hiç olmadı ama. ben umutluyum senden. yarın varmısın beraber test yapmaya sabah ilk iş.Şuan sol kasığımda ara ara giren bı ağrı var dünkü kadar sancı hissetmiyorum ama benim yarın adet günüm
Ya benim goguslerimde çok aşırı bı ağrı yok uçları sızlıyor ve çatlamış durumdaAdet ağrısı yaşadım, hiç hamileliğe ihtimal vermedim o yuzden pedle gezdim 1 hafta.Goguslerim çok ağrıdı,dokunamadim bile.
Ama test almam lazım sabahtan ayy heyecan yaptım yaatamam o zaman sabah ilk idrarla bakıyoruz hayırlısı. bende hiç ıslaklık falan kalmadı sadece gögüslerim gerçekten çok ağrıyor hepsi bu.
Hiçbir fikrim yok canım bende korkuyorumof bende çok heycanlıyım ama çok korkuyorumda sanki adet oluakmışım gibi ya acaba gögüs ağrısı adet oluncamı azalmaya başlıyordu yoksa adateaz kalıncamı artıyordu
ne yaptın canım son durum ne müjdeli haberlerini bekliyorum benİzmirde yaşıyorum bnde . Bı yanım evet hamilesin diyor diğer yanım çok umitlenme diyor