- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Her gebelik aynı olmazmış ama annem öyle derdi . Bu arada ben hala olmadım. Yarın sabahtan gelmezse bı test alırım artıkhım belkide eskiden olsa çıkardı adetten önce ama farklı bir durum olursa bilgi veririm. takipteyim kızlar inşaallah iyi haberlerinizi alıcam
inşallah gelmez bence gelmiycekde test sonucunu mutlaka yaz bana ben çok eminim artık hamile olduğuna. bildiğin hissediyorum.Her gebelik aynı olmazmış ama annem öyle derdi . Bu arada ben hala olmadım. Yarın sabahtan gelmezse bı test alırım artık
kaybetmeyin umudunuzu ya baş ağrısı bir belirtiydi bende hamileyken. neden olmasın gerçi benimde daha var ama test yaptım ya ondan gitti umut bende. aman olmazsada hala nefes alıyoruz dimi bir sürüde ay var önümüzde birinde olmaz öbüründe olur nasıl olsa.Benim de cuma gunu ama benim hic bir belirti yok o yuzden umudum da yok sadece bu 1 haftadir surekli basim agriyor o kadar
Ayy canım benim inşallah. Çok heyecanlıyım. Yarın olumlu yada olumsuz mutlaka haber vericem :)inşallah gelmez bence gelmiycekde test sonucunu mutlaka yaz bana ben çok eminim artık hamile olduğuna. bildiğin hissediyorum.
Bencede Allah büyük. Çok insan var hicbisey hissetmeyip hamile olduğunu öğrenenBenim de cuma gunu ama benim hic bir belirti yok o yuzden umudum da yok sadece bu 1 haftadir surekli basim agriyor o kadar
Ne kadardır deniyosun canım ? Tabiki demek ki daha vakti varBen adet oldum hanımlar. Artık önümüzdeki aylara bakacağız:)
Sizlerden güzel haberler bekliyoruz
hayır ya hayr... adet oldun ju geldimi?Test yaptım negatif kizlar
bekle bir iki gün benimde negatifti ya dün yaptığım. sabah işe giderken tekkrar baktım 2. silik çıkmış. ilk 5 dakkikada olmayınca doğru olmaz dedim. tüm gün içimi yedi acaba mı diye.gel görki bugün kanlı böyle kahverengi sümüksü bir akıntı anlıycağın adet olucam kesin bendeHayır gelmedi
Bütün hevesim kırıldı artık. Ne biliyim ya emindim neredeyse. Demek ki daha vakti var . Bende sancı bile kalmadıbekle bir iki gün benimde negatifti ya dün yaptığım. sabah işe giderken tekkrar baktım 2. silik çıkmış. ilk 5 dakkikada olmayınca doğru olmaz dedim. tüm gün içimi yedi acaba mı diye.gel görki bugün kanlı böyle kahverengi sümüksü bir akıntı anlıycağın adet olucam kesin bende
evet bende çok emindim senden. anlattıkları evet dedirtti bana ama dur bakalım daha gelen bişi yok sende.boşver kırımızı gelirsede öbür ay varBütün hevesim kırıldı artık. Ne biliyim ya emindim neredeyse. Demek ki daha vakti var . Bende sancı bile kalmadı