Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Rabbim en güzelini versin size. Eminim çok zordur. Ben yaza erteledim ne diyeyim

normalde ben öğrenir öğrenemez lekeleler gelmeye başlıyordu. şimdilik bir sorun yok ama beta hcg değeride önemli bakalım yarın öğrenicem inş. bu sefer iyi şeyler hissediyorum...
Rabbim en güzelini versin size. Eminim çok zordur. Ben yaza erteledim ne diyeyim
genelde böyle ertelemeler süprizle sonuçlanıyor benden söylemesi.... :) bana son kaybımda doktorum demişti ki bu neki ben neler gördüm sen daha yenisin dedi. ne saçmalıyor bu adam ya daha kaç kez kaybetmem gerek dedim içimden. bir hastasını anlattı 15 düşük inanabiliyor musun 15 düşük 3'ü tüp bebek denemesi bunların hepsi başarısız. sonra pgt yaparız demiş hasta kendini toplamak için izin istemiş ve doktorun yanına geldiğinde hamileymiş ve çok sağlıklı bir doğum gerçekleşmiş. ve doktorum ekledi bazen süpriz yapmayı seviyorlar biz çok uğraştık ama hasta umudunu kaybetmişken doğal yolla sağlıklı bir bebeği oldu. psikoloji çok önemli demişti, iyi hissetmek, mutlu olmak bedene sagılanan hormonlar demek bunlar demişti. o yüzden hep mutlu olun sizde.... Hamilelerin duasının kabul olduğuna çok inanıyorum. burada her hamileden nerdeyse kendim için dua istedim. hepside etti sağolsunlar eğer bende hamileysem hep ama hep dualarımda olacaksınız dualarım sonu da benim yaşadıklarımı kimseye yaşatma ile bitecek. Siz güzel gönlünüzü ferah tutun herşey güzel olacak inanın buna...

Üzülmeyin Rabbimden ümit kesilemez.Eger ümit kesilirse işte o zaman sıkıntı işte. Rabbim vermiyosa bi sebebi vardır yada daha güzel bir zamanı vardır ondan vermiyordur.

kızlar öncelikle herkese iyi dilekleri için dualarınız için çok teşekkür ederim.... haber vericeğimi söylemiştim size bugün beta hcgdeğerim 444 çıktı... ve evet hamileyim ufakta olsa birşey göründü... haftaya tekrar gideğim... bu sefer heparin iğnesi, coraspirin ve multivitamin, d vitamini verdi doktorum... şuan için herşey yolunda görünüyor dedi. 9 ay beraber bekleyeceğiz dedi... ilk kez bana bunu söyledi ilk kez inşallah sağlıkla kucağıma alacağim günü görürüm. sizlere benim gibi olan, isteyen herkese dua edicem. sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum...

Oley beeee yasasinnnnnn
Çok şükür Rabbime biliyodum ben . Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder . Ayyy çok mutlu oldum yaaa canım benim :))

Hayırlı sağlıklı bir hamilelik sürecin olur ins. Çok sevindim bizede nasip olur ins.boyle mutluluklar...Şimdi sizden dinleyelim anne adayı belirtileriniz nelerdi

Adetine 2 gün var sol kasıkta 1 haftadır batmalar var adet sancim pel yoktur benim bu adet sancisina benzemiyo tek taraflı ağrı var.Sirt ustu uzandım kasıklarına dokundum sanki sol tarafta biraz şişkinlik var yada kendimi mi kandırıyorum.Fikri olan var mi

Benim adetime bir hafta kaladan itibaren 6-7 gun boyunca karnimdan sanki canavar varmis gibi sesler geliyordu, gaz yapacak seyler de yememistim ama anormal giden biseyler oldugu belliydi ve test yaptirdigimda pozitif cikmisti :)

Oley beeee yasasinnnnnn
Çok şükür Rabbime biliyodum ben . Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder . Ayyy çok mutlu oldum yaaa canım benim :))
canım benim çok teşekkür ederim inşallah kucağıma alıcağım günüde görürüm... sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim sonra bu konunun adını hep birlikte değiştiricez inşallah....

Benim adetime bir hafta kaladan itibaren 6-7 gun boyunca karnimdan sanki canavar varmis gibi sesler geliyordu, gaz yapacak seyler de yememistim ama anormal giden biseyler oldugu belliydi ve test yaptirdigimda pozitif cikmisti :)
o gaz hala devam ediyor bende evet kesinlikle bu bir belirti. :))

bende hiç batma olmadı ama sol tarafta şişliği farketmiştim.... test yap lütfen inşallahhhh güzel haberler vereceksin sende

Hayırlı sağlıklı bir hamilelik sürecin olur ins. Çok sevindim bizede nasip olur ins.boyle mutluluklar...Şimdi sizden dinleyelim anne adayı belirtileriniz nelerdi
erken belirti olarak kesinlikle söyleyeceğim noktalar var gaz sancısı ve hala devam eden gazım var. kesinlikle kuru değilim ama yoğunda bir akıntım yok yine yumurta akı kıvamında daha az tabi... ve çok şiddetli enseden başıma doğru ağrı olmuştu bir gece sürdü bu. daha öbceki gebeliklerimde de olmuştu bu ağrı bir kereye mahsus... ve evet sol kasıkta şişlik fark etmiştim. gögüs ağrım yanlardan başlayan bşr ağrıydı.... ve gögüslermde yeşil damarlar farkettim. sabah biraz bulantı şimdilik bu kadar. biliyorsunuz testide çok erken yaptım. korkmayın yapın sizde

Gaz var bu akşam çok ağrım oldu adet oldum sandım ama bi damla leke bile yok bembeyaz yoğun bir akıntı var.adetime 1 gün var ovulasyon testi yaptım 2.çizgi silik cikti.

Eklentiler

• IMG-20180304-WA0001.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 248
Adet sancısı gibi sancılarım vardı benim

Arkadaslar adetime üç gun var. Normal gebelik Testi yaptım malesef negatif çıktı. Çok üzülüyorum acaba benim durumu yaşayan oldu mu. Önce negatif sonra pozitif olan var mı ne olur yaşayanlar cevap yazsın

@poga mesajlarını şimdi okudummmm! Allah kucağına alacağın günü göstersin, pozitif yaklaşımlarım beni duygulandırdı... Herşey çok güzel devam etsin inşallah
Ben de bugün bat+1'de çift çizgiyi gördüm. Biraz temkinli bir tip olduğumdan çok sevinmemeye çalışıyorum...
Senin sat ne zamandı, ya da biliyorsan ovulasyon günü?

Adet Sancısı , solda agrı, sürekli açlık, baş ağrısı ve uykusuzluk..sol bacagıma da vurdu benim bikaç gün basamadım sonra birden gecti. Önceki ay kimyasal gebelik gecirdim aynısı o zaman da olmuştu..

yaaa çok mutlu oldum..... bir hamile daha çıktı burdan oleyyyyyyyyyyy........... hadi kızlar sizleride bekliyorum.... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…