Arkadaşlar eşinizin idrarıyla niye yapıyorsunuz testi? Mantıken düşünün erkeklerin idrarı kadınlarınkine göre asidiktir zaten. Kokar hatta. Niye onlarla karşılaştırıyorsunuz? Asidik olduğu için tabi köpürecek. Eşiminki de köpürdü bu test saçmalık diye bir çıkarımda bulunmanıza hayret ediyorum yani. İnanmak zorunda değilsiniz. Kimseyi inandırmaya da çalışmıyoruz burada. İnsanlar bir parça aydınlanır diye hamile biri olarak bu testleri denedim ve video çektim. Sırf belki birilerine faydam olur diye. Biraz mantıklı düşünün yaaa. Erkek idrarıyla test yapıyorsunuz gerçekten komik yani.
Arkadaşın kaç haftalık hamile acaba sorabilir miyim? Şu anda benim de köpürmüyor. Çünkü hamileliğimin 14. Haftasındayım. Bu testler hamileliğin ilk haftalarında sonuç verir. Youtubeda yüzlerce video var bununla ilgili. Hepsinde de aynı sonuç çıkıyor. Kadın bir hamilelik testi yapıyor bir de çamaşır suyu testi yaparak nasıl sonuç verdiğini gösteriyor. İsterseniz youtubeda homemade pregnancy test diye yazıp izleyebilirsiniz. Biri emek vermiş video çekmiş koymuş buraya belki birileri yararlanır diye gidip kocanıza yapıyorsunuz testi. Yok saçmalık diyorsunuz. Mantıklı mı bu? Bir üstteki mesajımda neden erkeklerde köpüreceğini yazdım tekrar yazmayacağım. Ama biraz saygı lütfen yaaa....Cnm arkadaşım hamile ona yaptık köpurmedi:) benim gorusum bu saçmalık evet... eşimle denedik onun ki köprdu . Doğruluk payı kesinlikle yok
SAYGILAR efendim :)Arkadaşın kaç haftalık hamile acaba sorabilir miyim? Şu anda benim de köpürmüyor. Çünkü hamileliğimin 14. Haftasındayım. Bu testler hamileliğin ilk haftalarında sonuç verir. Youtubeda yüzlerce video var bununla ilgili. Hepsinde de aynı sonuç çıkıyor. Kadın bir hamilelik testi yapıyor bir de çamaşır suyu testi yaparak nasıl sonuç verdiğini gösteriyor. İsterseniz youtubeda homemade pregnancy test diye yazıp izleyebilirsiniz. Biri emek vermiş video çekmiş koymuş buraya belki birileri yararlanır diye gidip kocanıza yapıyorsunuz testi. Yok saçmalık diyorsunuz. Mantıklı mı bu? Bir üstteki mesajımda neden erkeklerde köpüreceğini yazdım tekrar yazmayacağım. Ama biraz saygı lütfen yaaa....
Söyleyeceğimi söyledim. Bu da sizin terbiyeniz işte diyecek birşey yokSAYGILAR efendim :)
.............Hala neyi uzatıyosun? Şahsım adıma inanmadigımı ve saçma buldugumu belirttim. Gorende bir buluş yapmışsın da saygı duyulmuyor sancak :)iyi akşamlar eşimle kahve keyfi yapıcam tekrar tekrar saygilar saygilar saygilar :)
Amin canım inşallah allah en kısa zamanda sana da tattırsın bu duyguyu. Desteğin için teşekkür ederim. :)Insanlarin umutlariyla dalga gecmek kimsenin haddi değil bu camasir suyu testini gectigimiz aylarda bende yapmıştım biz hamile kalmaya calisan bi insan olarak butun testleri deniyoruz isteyen yapmasin ama yapanlarada salak muamelesi yapmasin hele hamile bi bayan i uzmeye kimsenn hakki yok konu sahibi kardesim bebegini saglikla dogururusun ins darisi basima:)
Pardon kim kime salak muamelesi yaptık ne saçmalıyosun sen??? Konuyu satırma saçma buldugumu inanmadigımı belirttim benimde bebeğim yok bende bu yolda uğraşıyorum bu şekilde konuşmaya asıl senin hakkın yokInsanlarin umutlariyla dalga gecmek kimsenin haddi değil bu camasir suyu testini gectigimiz aylarda bende yapmıştım biz hamile kalmaya calisan bi insan olarak butun testleri deniyoruz isteyen yapmasin ama
yapanlarada salak muamelesi yapmasin hele hamile bi bayan i uzmeye kimsenn hakki yok konu sahibi kardesim bebegini saglikla dogururusun ins darisi basima:)
Inanmiyabilirsin ama bu testler uydurmaca tarzinda dalga gecmeye hakkin yok konuyu cok uzatmissin yorumlarini gordum bence daha yorum yapma asil senib konusmaya hakkin yook git kocanla kahveni ic cicimmPardon kim kime salak muamelesi yaptık ne saçmalıyosun sen??? Konuyu satırma saçma buldugumu inanmadigımı belirttim benimde bebeğim yok bende bu yolda uğraşıyorum bu şekilde konuşmaya asıl senin hakkın yok
Çok rica ediyorum lütfen yazmayın bir daha konuma. Cevap ta vermeyin.Hahah ya çok komik sin ictik cnm saol :) konuyu kimler uzatmis ortada
Biz bu siteye agiz dalasina girmiyoruz hepimizin ortak bir derdi var derdimize derman olcak bilgileri kazanmaya calisiyoruz bu tavrin hic hos degil ama yinede insallah muradina kavusursunHahah ya mik sin ictik cnm saol :) konuyu kimler uzatmis ortada
Cnm adet gunune daha cokk var bu kadar erkrn belirtin olmaz su siralar yumurta catlama gunlerin belki yumurtan catlamistir oyuzden agrin olabilir hayirlisi olsun hakkindamerhabalar.bende dün test yaptım negatif çıktı.ben geçen ay 23 ünde regl oldum.ama her zamankinden farklı oldu.şimdide baş dönmem ve kasık ağrılarım var özellikle sol tarafta.acaba test için erken mi davrandım.bide bişi sorucam bu çamaşır suyu sıvı olanı evde yok diğer çamaşır suyu olur mu domestos gibi mesela ????
Evet canım yumurtlamadır o. Domestosla da aynı sonucu aldım ben ama biraz karıştırmak gerekiyormerhabalar.bende dün test yaptım negatif çıktı.ben geçen ay 23 ünde regl oldum.ama her zamankinden farklı oldu.şimdide baş dönmem ve kasık ağrılarım var özellikle sol tarafta.acaba test için erken mi davrandım.bide bişi sorucam bu çamaşır suyu sıvı olanı evde yok diğer çamaşır suyu olur mu domestos gibi mesela ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?