- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
tşk ederim canım.benm bu olursa 2. olucak 10 yaşında bir kızım var.hayırlısı bakalım herşeyin :)Cnm adet gunune daha cokk var bu kadar erkrn belirtin olmaz su siralar yumurta catlama gunlerin belki yumurtan catlamistir oyuzden agrin olabilir hayirlisi olsun hakkinda
Evet canım yumurtlamadır o. Domestosla da aynı sonucu aldım ben ama biraz karıştırmak gerekiyor
Sağol canım amin allah gönlüne göre versin inşallah. :)tmm canım tşk ederim.deicem bakalım bende...bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. :)
Rica ederim cnm hepimiz için hayirlisi olsun allah kizinada uzun ömürler versintşk ederim canım.benm bu olursa 2. olucak 10 yaşında bir kızım var.hayırlısı bakalım herşeyin :)
Sağol canım amin allah gönlüne göre versin inşallah. :)
Rica ederim cnm hepimiz için hayirlisi olsun allah kizinada uzun ömürler versin
TATLIM GÜZELCE BI ANLATIN ÇAMASIR SUYUNU BENDE ÖĞERENMK ISTIORMBenim adetime 2gun var bnde deniycem simdi camasir suyu testini ama ne kadar dokuyoruz icine idrar ne kadar olcak daha once yapmistim bol bol doktum c.suyunu
Bende net bilmiyorum konu sahibi kardesimiz ins suan sitededirTATLIM GÜZELCE BI ANLATIN ÇAMASIR SUYUNU BENDE ÖĞERENMK ISTIORM
HAMILE KALIP KALMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN MİBende net bilmiyorum konu sahibi kardesimiz ins suan sitededir
Cnm adet olali kac gun gecti yumurtlama gunu 9 la 12ci gunler arasi oluyo sanırımtatlım benm beyaz akıntım var acaba yumurlama gnnde mıyım
ŞU AN 12.GÜN NEDEN AKINTIM WAR YUMURTLAMA GNNDEMIYIM DIE MICnm adet olali kac gun gecti yumurtlama gunu 9 la 12ci gunler arasi oluyo sanırım
AnasayfaAnnelikHamilelik ÖncesiEvde Bedavaya Yapılan Hamilelik Testleri>TATLIM GÜZELCE BI ANLATIN ÇAMASIR SUYUNU BENDE ÖĞERENMK ISTIORM
Olabilirsin cnm yumurtlama gununde kasiklarina kramp girer insanin ve Afedersin sumuksu bi salgi gelir senden boyle bisey geldimiŞU AN 12.GÜN NEDEN AKINTIM WAR YUMURTLAMA GNNDEMIYIM DIE MI
Aynen gecen bir bayan burda cift cizgili testin foto sunu atmis bakarken heyecanlandim valla ins bizde goruruz o cift cizgiyiNasıl bir duygudur ki bu ihtimali bile mutluluk veriyor kalp atışımi hizlandiriyor.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Aynen gecen bir bayan burda cift cizgili testin foto sunu atmis bakarken heyecanlandim valla ins bizde goruruz o cift cizgiyiNasıl bir duygudur ki bu ihtimali bile mutluluk veriyor kalp atışımi hizlandiriyor.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?