Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar isteyen herkese bu kandil gecesinde bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum. Allahım en kısa zamanda versin meleklerinizi inşallah. Yürekten diliyorum allahım da kabul etsin inşallah... :)
24 CANIM :)Hadi ya benim 29u senin
Bu arada bizde 28 ağustosta evlendik :)çok haklısın amin hepimizin.. çaresizlik çok zor..
Hadi ya dogum tarihmizde evlilik yildonumumzde cok yakiin ins ikimizde hamileyizdrBu arada bizde 28 agustosta evlendik :)
inşallah canım..Hadi ya dogum tarihmizde evlilik yildonumumzde cok yakiin ins ikimizde hamileyizdr
ben onu 12 haftalık hamıle bı arkadasıma denettım tutmadı ıdrarına camasır suyu doktu hıc kabarmadı
bu nasıl bir test?Dayanamadım çamaşır suyu testini denedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum resmi paylaşsam yorumlarınızı almak istiyorm çok heycanlandim
bu nasıl bir test?
kaçıncı sayfa canım çok merak ettim...Idrara çamaşır suyu damlatiliyor ve hamile olmayanlar da köpürmüyo.videosu paylaşılmistı önceki sayfalarda istersen izleyebilirsin
teşekkür ederim :)3.sayfada sonlarda canim.DMAYAZALYA
Bende yaptım onu :)) sonra eşime yaptık onun ki daha çok köprdu :))) saçmalık dan başka bişi deilDayanamadım çamaşır suyu testini denedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum resmi paylaşsam yorumlarınızı almak istiyorm çok heycanlandim
Karbonat net bir sonuç vermedi ama çamaşır suyu pozitif görünüyor. Zaten hamileymişim. Bu video gibi onlarca video izledim youtubeda. Hep aynı sonuç çıkıyorbu sonuç hamile olduğunu mu gösteriyor? hangisi daha doğru karbonat mı, çamaiır suyu mu?
Cnm arkadaşım hamile ona yaptık köpurmedi:) benim gorusum bu saçmalık evet... eşimle denedik onun ki köprdu . Doğruluk payı kesinlikle yokRica ederim.(DMAYAZALYA)10 gün sonra belli olur bakalım sacmalikmiymis degilmiymis (ercneml)