- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Bugun adet oldum ya catlatma iigneside ise yaramadiHayirlisiyla iNŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun adet oldum ya catlatma iigneside ise yaramadiHayirlisiyla iNŞALLAH
Dun gece karbonat testini yaptim kopurmedi ve bugun adet oldumAnasayfaAnnelikHamilelik ÖncesiEvde Bedavaya Yapılan Hamilelik Testleri>
Evde Bedavaya Yapılan Hamilelik Testleri
14 Kasım 2013 Perşembe 21:28 tarihinde eklenen yazı 31134 kez okundu.
Cinsiyet Tahmini
Çin takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek mümkün.
Gebelikte Aldığınız Kilo
Gebeliğiniz boyunca almanız gereken kiloyu merak ediyor musunuz ?
Kaç Haftalık Hamileyim
Gebeliğinizin kaç haftalık olduğunu öğrenmek ister misiniz ?
İşte evde bedavaya uygulayacağınız bilimsel niteliği olmayan ama çoğu kişinin onayladığı hamilelik testleri
Öncelikle şunu bilmeniz gerekir. Birazdan yazacağımız testlerin doğruluk payı kesin değildir. En doğru hamilelik testi için doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.
- İdrarınızı şeffaf desensiz cam bir bardağın içine koyun ve bir süre bekletin. Eğer bardağın dibine tortular çökerse hamile olma ihtimaliniz yüksek demektir.
- Eski ve bir daha kullanmayacağınız demir bir kabın içine idrarınızı yapın. Yaptığınız idrarı kaynaması için ocağın üstüne koyun ve bekleyin. Eğer idrarınız kahvenin köpürdüğü gibi köpürürse hamilesiniz, köpürmez sadece baloncuk oluşursa hamile değilsiniz demektir.
- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.
- İdrarı bir su bardağının içine koyarak bir miktar çamaşır suyu ilave edin. Bir süre sonra idrarın köpürmesi hamilesiniz anlamına gelir.
Burcucum RABBIM hayirlisiyla sağlıklı bir bebis nasip eder inşallah. Senin icin mutlaka hayırlı bir zaman vardır. Rabbim Her şerrin içinde bir hayr i gizli tutuyorrKizlar kırmızı lar geldi karnim cok agriyo yumurta catlatma ignesi olduydum bosa cikti buayda her seyde bi hayir vardir diyelim rabbim ocakta nasip eder ins..he bu arada cumartesi lwcikiki den hamile kiyafetleri bile aldim okdar istiyorumki kizlar bu msji okuyanlara sesle niyorjm allah rizasi icin bana dua edin bebegim olsun adim Burcu simdiden tskler
Aminnnn cnm allah razi olsun ins oyledir ya o bebis bu göbüşe girecek kardesimm :)Burcucum RABBIM hayirlisiyla sağlıklı bir bebis nasip eder inşallah. Senin icin mutlaka hayırlı bir zaman vardır. Rabbim Her şerrin içinde bir hayr i gizli tutuyorr
Arkadaşım neden bu kadar saldırgansın? Burada bir başlık açılmış, emek verilmis bilgi alışverişi yapıyoruz. Sataşır tarzda insanların düşüncelerine saçma demeyi marifetmiş gibi defalarca tekrarliyosun. Belli ki yaşın daha küçük? Çünkü yorumların hiç olunca değil. Canım insanları kırarak birşey kazanamazsın. Bize ne kovanla içtiğin kahveden? Eleştirinin bile bir haddi hududu vardır.Hahah ya çok komikesin cnm saol :) konuyu kimler uzatmis ortada
Canımmm Rabbim isteyen herkesi hayırlı evlatlar ile şereflendirsin inşAllah. Benim de adetim bugun bitti. Yine gun saymalar hesaplar kitaplar başladı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Kizlar kırmızı inşallahi karnim cok agriyo yumurta catlatma ignesi olduydum bosa cikti buayda her seyde bi hayir vardir diyelim rabbim ocakta nasip eder ins..he bu arada cumartesi lwcikiki den hamile kiyafetleri bile aldim okdar istiyorumki kizlar bu msji okuyanlara sesle niyorjm allah rizasi icin bana dua edin bebegim olsun adim Burcu simdiden tskler
Amin cnm allah razi olsun ben kuskulaniyorum kendimden adetim cok az geliyo ve midem cok hassas ve migdem bulaniyo anneme anlattim telde dediki ben sanaa hamileyken ustune gormusum bendede oyle olmustu dedi ins psikolojik degildir bebek vardirCanımmm Rabbim isteyen herkesi hayırlı evlatlar ile şereflendirsin inşAllah. Benim de adetim bugun bitti. Yine gun saymalar hesaplar kitaplar başladı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Canım bende son günlerde kabızlık yaşıyordum, az önce acile gittim.. evliysen gebelik testi yaptır önce raporuna göre ilaç yazabilirim dedi.. sonuç 18.3 çıktı, cuma günü 1.2 idi. Gebe olabilirsin.. ilaç veremem zeytin yağı iç 1 hafta sonra yine gel test yaptır dedi.. ya noluyor ben anlamış değilim.. hayal kırıklığından korkuyorum..Hadi ya dogum tarihmizde evlilik yildonumumzde cok yakiin ins ikimizde hamileyizdr
Cnm cok umutlanma yinede adet gununu bkle blki degrrlerrin yukselir..ben bu ay 2krre kan testi yptirdim ilkinde 2.45 cikti 5 olursa hamile olunuyomus dr iki gun snra tekrar yotir dedi 4gun snra tekrar yptirdim bska hstnede ordaki deger frkli yazilmsti 0.288 di yine hamile deegilsin dediler ve dun adet oldum ama acayip umutlandiydim sen bn gbi üzülme mek icin az sabret sivi gidalar al kepekli urunler ye kabizligin gecervins.allah sifa versin zor bi durumCanım bende son günlerde kabızlık yaşıyordum, az önce acile gittim.. evliysen gebelik testi yaptır önce raporuna göre ilaç yazabilirim dedi.. sonuç 18.3 çıktı, cuma günü 1.2 idi. Gebe olabilirsin.. ilaç veremem zeytin yağı iç 1 hafta sonra yine gel test yaptır dedi.. ya noluyor ben anlamış değilim.. hayal kırıklığından korkuyorum..
Eki Görüntüle 1366063 silik olan adetime 5 gun kala yaptigim test .digerini de bugun yani 4 gun kala yaptigim test.ne dersiniz olabilir mi sizce?elimde bi tane de erken gebelik testi var yapsam mi acaba?iste tam 4 gunum oldugundan emin degilim.bu aralar adetlerim birazcik sasmis durumda.