- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
Amin ecmainAmin kuzum amin inşallah sağlıkla ilerler bence adetten önce yumurtlama olmuş ve tutmuş üstüne de adet gibi olmuşsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ecmainAmin kuzum amin inşallah sağlıkla ilerler bence adetten önce yumurtlama olmuş ve tutmuş üstüne de adet gibi olmuşsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Boşlukları doldurmak lazımAmin ecmainallahım bu zor günde dogurganlıklarımızı artırsın ölenlerin yerine yeni umutlar versin ins
Ben çok garip bisey denedim canım . 1 damla kan 3 damla idrar ile yaptım testi . Kan da daha çocuk çıkıyor ya . Kan vermeye gidemiyoruz bari böyle deneyeyim dedimAmin ecmainallahım bu zor günde dogurganlıklarımızı artırsın ölenlerin yerine yeni umutlar versin ins
Kuzum 3 yıl bitecek bastan beri korunmadık istemiyorduk ozamanlar 2 yıldırda istiyoruz hiç gebe kalamadık hareket azlıgı var eşimde bende sorun yok. Bence ikinizinkide pozitif kızlar ben bile asırı heyecanlandım inşallah rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirir biziEvet canım 15. Günü yapmak daha iyi . Varsa da bu sıralar hastaneye gitmemek lazım . Siz kaç yıllık evlisinz canım
Amin canım. Benim de eşimde hareket azlığı vardı ekim de ameliyat oldu ilaç kullanıyo işte inşallah kuzum yaKuzum 3 yıl bitecek bastan beri korunmadık istemiyorduk ozamanlar 2 yıldırda istiyoruz hiç gebe kalamadık hareket azlıgı var eşimde bende sorun yok. Bence ikinizinkide pozitif kızlar ben bile asırı heyecanlandım inşallah rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirir bizi![]()
Ya bizde varikosel falan yok ameliyat demediler ilacta vermediler kendimiz bikac ilac ve yiyecekle arrtırmaya calısıyoruz baktık olmuyor arrık asılama denedik rabbim hepimiz bu ay güldürsün inşallah ama bence sen hamilesin canımAmin canım. Benim de eşimde hareket azlığı vardı ekim de ameliyat oldu ilaç kullanıyo işte inşallah kuzum ya
İnşallah canım bende hiç gebe kalamamıştım . İnşallah bu ay hepimiz anne oluruzYa bizde varikosel falan yok ameliyat demediler ilacta vermediler kendimiz bikac ilac ve yiyecekle arrtırmaya calısıyoruz baktık olmuyor arrık asılama denedik rabbim hepimiz bu ay güldürsün inşallah ama bence sen hamilesin canım![]()
Boşlukları doldurmak lazımamin inşallah cnm amin
![]()
Ağzından baş damlıyor inşallah kuzumİnşallah canım bende hiç gebe kalamamıştım . İnşallah bu ay hepimiz anne oluruz![]()
Bebiş geliyor yuppyyyBen çok garip bisey denedim canım . 1 damla kan 3 damla idrar ile yaptım testi . Kan da daha çocuk çıkıyor ya . Kan vermeye gidemiyoruz bari böyle deneyeyim dedim
Nereni kestin kızBen çok garip bisey denedim canım . 1 damla kan 3 damla idrar ile yaptım testi . Kan da daha çocuk çıkıyor ya . Kan vermeye gidemiyoruz bari böyle deneyeyim dedim
Parmağıma iğne batırdım azcık .Nereni kestin kız![]()
Yav çıktımı çıktı bizde hataParmağıma iğne batırdım azcık .idrar testinde sonradan silik çıktı ama anında çıkmadığı için umudum yok .
Buradan okudum canımYav çıktımı çıktı bizde hatahala net istiyoruz kan damlatma yenimi kimden duydun
Sende fotoğraf atsana canım . Yeni yaptığın varsa merak ettimYav çıktımı çıktı bizde hatahala net istiyoruz kan damlatma yenimi kimden duydun
Fazla test almamak gerek salcayla dd neBuradan okudum canımama salça ile dd yaptım oda pozitif verdi . Galiba yapmamak lazım mantı da hata veriyormuş
![]()
Attım silik birde yine yaptım kontrol çizgisi yokSende fotoğraf atsana canım . Yeni yaptığın varsa merak ettim
Salca dd ne bana anlatBuradan okudum canımama salça ile dd yaptım oda pozitif verdi . Galiba yapmamak lazım mantı da hata veriyormuş
![]()
Karantina işte . Mantık aramamak lazım kuzum napalim. Maksat can sıkıntısını gidermekFazla test almamak gerek salcayla dd neay öldüm