- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mery mutlu
Çizgi var kuzum orada . Ya sen şu testi suya tutsa na bi o çizgi nasıl çıkcak meydana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımÇizgi var kuzum orada . Ya sen şu testi suya tutsa na bi o çizgi nasıl çıkcak meydana
Bence de var gibi sen ver kan yaa.Çizgi var kuzum orada . Ya sen şu testi suya tutsa na bi o çizgi nasıl çıkcak meydana
Merviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldumBence de var gibi sen ver kan yaa.
Hastane ye girilmiyor ki . Ah keşke girilse canım☹Bence de var gibi sen ver kan yaa.
Ay niye 3 gün kapali ayolMerviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldum![]()
Coranaaa coranalı çıkmış ilaçlamıslarAy niye 3 gün kapali ayol
Bence var canım. Benim kargom da bugün gelmedi sinirden öldüm . Rahim filmi çektirdim gelmedi gitti yaMerviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldum![]()
Of ya eccaneden alsan bir tane olmazmı o kargo gelmez 1 haftayaBence var canım. Benim kargom da bugün gelmedi sinirden öldüm . Rahim filmi çektirdim gelmedi gitti ya
Bugün aldıramadım benim adama. Geceden geldi yorgunum hayatım dedi . Bendede astım var çıkmıyorm dışarıOf ya eccaneden alsan bir tane olmazmı o kargo gelmez 1 haftaya
Allah sifa versin gülümBugün aldıramadım benim adama. Geceden geldi yorgunum hayatım dedi . Bendede astım var çıkmıyorm dışarı
Amin canım sen suya tuttun mu testi . Ben inanıyorum sen hamile sin inşallahAllah sifa versin gülüm
Tuttum cizgi var görüyorum ama resimde çıkmıyorAmin canım sen suya tuttun mu testi . Ben inanıyorum sen hamile sin inşallah
Var canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. ÇizgiTuttum cizgi var görüyorum ama resimde çıkmıyor![]()
Çok su içtim gece yenisini yapim fazla var erken gebelikte almışVar canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. Çizgi
Görünüyor kuzum . İnşallah var . Birini de bana yolla bariÇok su içtim gece yenisini yapim fazla var erken gebelikte almış
İnşallah gülüm 7 yılın sonunda mükafatım olsun inşGörünüyor kuzum . İnşallah var . Birini de bana yolla bari![]()
İnşallah gülüm 7 yılın sonunda mükafatım olsun inşgetirim nerede oturuyorsun
[/QUOTE
Sen hamile olda ben test alırım canım benim . Ben balıkesir de oturuyorum . Aslen kütahyalı yim ama eşim balıkesir li
Sendende mervemde inş benden istanbuldayımVar canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. Çizgi
Canım burada ne demek istiyor kargo daha yeni mi gelmiş dağıtıma çıkmamış mıBence de var gibi sen ver kan yaa.