- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
Vallada yerlesme bu inan kandan sonra negatif test bile gördüm3 . Gün bugün canım 1 ped dolmadı daha 3 günde . Bikahverengi bi sulu pembe geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallada yerlesme bu inan kandan sonra negatif test bile gördüm3 . Gün bugün canım 1 ped dolmadı daha 3 günde . Bikahverengi bi sulu pembe geliyo
Hay Maşallah Barek AllahBu yerleşmeye benziyor canım test yapsana kanama gelmeden once silik testim vardı sonra yaptım siliktende silikti inan anca kırmızıyı gmrdüm bak bu som yaptım test saklamak için
Gördüm çok şükür durunca az solmus ama netti az daha netti paylaştım bakSen tekrar test yaptın mı canım . Çift çizgiyi net bi şekilde görmüşsün dur inşallah.❤
![]()
Gördüm canım . Hayırlı olsun çok sevindim gerçektenGördüm çok şükür durunca az solmus ama netti az daha netti paylaştım bak
Benim yaptımı yapma 31 test ne demek var yok var yok silik silik yok silik gibi cıktı kafam allak bullak olmustu sen hamişşin bence ben seni hamiş hissediyorum brnim gibi çok geç döllenip geç yerlescek sabırlı olHay Maşallah Barek Allah. Canım inşallah sağlıkla ilerler . Yarın sabah yapayım bakalım . Buay iyice şaştı ya
Gördüm canım . Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten❤
[/QUOTEallah razı olsun çiçeğim tez elden sizlerede
İnşallah canım benim inşallah . Dün adet oldum nasılsa diye evin altını üstüne getirdim ama temizlik yaptım sil süpür . Belim koptu gece uyuyamadım sabah kalktım leke gelmiş az devamı şuan yok. İyice tırsmaya başladım . 31 test 31 test demek canım . Annelik içgüdüsü herşeyi yapıyor insana olsun varsın yeter ki anne olalım sağlıkla getirelim evladımızı dünyaya da 300 tane bile yapılır❤Benim yaptımı yapma 31 test ne demek var yok var yok silik silik yok silik gibi cıktı kafam allak bullak olmustu sen hamişşin bence ben seni hamiş hissediyorum brnim gibi çok geç döllenip geç yerlescek sabırlı ol![]()
Bende aynısını yaptım yaptım için kanda geldi bende hepten adet sandım sonraki gün camları sildim birşeydaha inan vicudunu tanıyorsan hamile oldunu anlarsın birde normalinden cabuk yoruluyorsunİnşallah canım benim inşallah . Dün adet oldum nasılsa diye evin altını üstüne getirdim ama temizlik yaptım sil süpür . Belim koptu gece uyuyamadım sabah kalktım leke gelmiş az devamı şuan yok. İyice tırsmaya başladım . 31 test 31 test demek canım . Annelik içgüdüsü herşeyi yapıyor insana olsun varsın yeter ki anne olalım sağlıkla getirelim evladımızı dünyaya da 300 tane bile yapılır❤![]()
Sabah yapayım bakalım canım . Sen de dikkatli ol ama . Mümkün olduğunca yavaş hareket etBende aynısını yaptım yaptım için kanda geldi bende hepten adet sandım sonraki gün camları sildim birşeydaha inan vicudunu tanıyorsan hamile oldunu anlarsın birde normalinden cabuk yoruluyorsun
Nasip ettim günlerde durmadı kiSabah yapayım bakalım canım . Sen de dikkatli ol ama . Mümkün olduğunca yavaş hareket et
Oda doğru . O zaman çok çok dua edelim de bu defa kalsın yerinde 9 ay boyuncaNasip ettim günlerde durmadı ki![]()
Aizinki yerlesmeden ziyade yumurtlama kanamasi gibiBazi yazilarinizi okuduum cok dikkatim cekti kizlar son 3 aydir adetlerim kisaldi 16 gun 20 de oluorum ama bu ay cok degisik bisi oldu adetim ilk 2 gun asiri yogun 4 gun 5 gun uzardi en son yine 16.dongumde adet oldum yada sandim 3 gun surdu ama ilk gun pembe leke gunluk bed dolmaz 2 gun biraz geldi 3 gun bitti hic yoktu damla vardi sasirdim yerlesme olabilirmiki test yapmak istemiorum acikcasi uzulmk istemedigim icin takmiodumda artik icime suphe dustu adet belirtimde var yokda takvime gore yarin 32 gun döngu adet gunum 16 gune gore 1 hafta var cok karisik![]()
Ben gebe kalmadan 1 ayBazi yazilarinizi okuduum cok dikkatim cekti kizlar son 3 aydir adetlerim kisaldi 16 gun 20 de oluorum ama bu ay cok degisik bisi oldu adetim ilk 2 gun asiri yogun 4 gun 5 gun uzardi en son yine 16.dongumde adet oldum yada sandim 3 gun surdu ama ilk gun pembe leke gunluk bed dolmaz 2 gun biraz geldi 3 gun bitti hic yoktu damla vardi sasirdim yerlesme olabilirmiki test yapmak istemiorum acikcasi uzulmk istemedigim icin takmiodumda artik icime suphe dustu adet belirtimde var yokda takvime gore yarin 32 gun döngu adet gunum 16 gune gore 1 hafta var cok karisik![]()
Gebe kalmadan önceki ayda garip kanamam oldu pesimden yerlesme kanaması yasadım yumurtlama kanaması olabilirBen gebe kalmadan 1 ay
Hic yumurtlama kanamasi yasamamistim asilamalarimda bile belkide ögledir nasipAizinki yerlesmeden ziyade yumurtlama kanamasi gibi
Demekki öle ts ederm bilgileriniz icin demekki yumurta calisio rahim calismio bebis gelemediGebe kalmadan önceki ayda garip kanamam oldu pesimden yerlesme kanaması yasadım yumurtlama kanaması olabilir![]()
Son gelende yerlesme kanamasına benziyor ama belirtileriniz varmı gebeliğe dairDemekki öle ts ederm bilgileriniz icin demekki yumurta calisio rahim calismio bebis gelemedinasip
![]()
Adet gelmezse en buyuk degisik belirtim kirpiklerim duzken kivir kivir ve akintim beyaz krem gibi ve sumuk gibi dier seyler adetle ayni gogus acisi bel agrisi bacak sizlamasi sanmiorum buyuk ihtimal yumurtlama demekki suphemde gitti yazilarinizdan snraSon gelende yerlesme kanamasına benziyor ama belirtileriniz varmı gebeliğe dair![]()
Bence bir test al belirtilerimiz hallerimiz aynıAdet gelmezse en buyuk degisik belirtim kirpiklerim duzken kivir kivir ve akintim beyaz krem gibi ve sumuk gibi dier seyler adetle ayni gogus acisi bel agrisi bacak sizlamasi sanmiorum buyuk ihtimal yumurtlama demekki suphemde gitti yazilarinizdan snra