- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Canım en iyi yöntem test yapmak. Belirti arayınca olmuyor kendimden biliyorum. Bence test yap bakalım senBazi yazilarinizi okuduum cok dikkatim cekti kizlar son 3 aydir adetlerim kisaldi 16 gun 20 de oluorum ama bu ay cok degisik bisi oldu adetim ilk 2 gun asiri yogun 4 gun 5 gun uzardi en son yine 16.dongumde adet oldum yada sandim 3 gun surdu ama ilk gun pembe leke gunluk bed dolmaz 2 gun biraz geldi 3 gun bitti hic yoktu damla vardi sasirdim yerlesme olabilirmiki test yapmak istemiorum acikcasi uzulmk istemedigim icin takmiodumda artik icime suphe dustu adet belirtimde var yokda takvime gore yarin 32 gun döngu adet gunum 16 gune gore 1 hafta var cok karisik
Siz hamismisiniz insallah vardir ama 2 yil denedik olmadi 2 asilama tutmadi oyuzden bi umut var cok umutsuzluk bklemk daha ii sanirimBence bir test al belirtilerimiz hallerimiz aynıbos umut vermek istemem ama bence var sende birşeyler yumurtlamıs ve yerlesiyor olabilir adetiniz geldinde belli olur yada bekleyin kafanız karısmasın
Artik testlere karsiyim totem yapiorum cinsiyet ögrenmeye gidicemCanım en iyi yöntem test yapmak. Belirti arayınca olmuyor kendimden biliyorum. Bence test yap bakalım sen
Bekleyin evet bende yeni pozitifi gördümSiz hamismisiniz insallah vardir ama 2 yil denedik olmadi 2 asilama tutmadi oyuzden bi umut var cok umutsuzluk bklemk daha ii sanirim
31 testmi masallah 41 kereBekleyin evet bende yeni pozitifi gördüm31 test sonrasında son 4 test silik pozitif
Rekor kitabina girdim sanırım31 testmi masallah 41 kererabbim saglikla hayirli evlat nasip etsim cnm bnm gozun aydin
Walla bnm kitapda girdinRekor kitabina girdim sanırım
UMUTSUZ ASLA OLMA ama çok isteyince rabbim sınıyor işteSiz hamismisiniz insallah vardir ama 2 yil denedik olmadi 2 asilama tutmadi oyuzden bi umut var cok umutsuzluk bklemk daha ii sanirim
7 yil mi cok uzuldum utandimda , hic doktora gitmedinizmi asilama fln olmadimi sorunmu varmisUMUTSUZ ASLA OLMA ama çok isteyince rabbim sınıyor işte7 yılın sonunda inşallah yüzümüz gülcek
Ben ilk defa 31 kadar fazla test taptım bir kez yapardım daha üstelemezdim negatifi gördüm halde hamileyim bu kanamalarım garip dedim ve yanılmadım hamileyim allah buyukWalla bnm kitapda girdinkardesimden sonra sensin keske senin gibi kalbim rahat olsada kesin diebilsem ama buyuk bi yanim bosa umut dio bisi hissettimmi hic
Gittim ama olmadı sorun ne bilirmusun naparsan yap allah diledinde oluyormus işte7 yil mi cok uzuldum utandimda , hic doktora gitmedinizmi asilama fln olmadimi sorunmu varmis
Adetin cok duzenlimi ? Ara kanama gibi bisimi oldu bnm duzeni bozuldu ya oyuzden merak ettimBen ilk defa 31 kadar fazla test taptım bir kez yapardım daha üstelemezdim negatifi gördüm halde hamileyim bu kanamalarım garip dedim ve yanılmadım hamileyim allah buyuk
Rabbim yardim etsin cnm insallah saglikla alirsin kucagina yawrunuGittim ama olmadı sorun ne bilirmusun naparsan yap allah diledinde oluyormus iştedaim olcakmı bilinmez bana dua edin
Birde şu duayı ettim yumurtama can ver allahım diye ay bunu yattın kalktım istedimRabbim yardim etsin cnm insallah saglikla alirsin kucagina yawrunu
Amin isteyen herkeze versin cani rabbim ay dejavu oldum resmen yazini gorunce insallah bi isarettir buBirde şu duayı ettim yumurtama can ver allahım diye ay bunu yattın kalktım istedimsenin yumurtanada can versin allahım
Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum 3 öne gederek yıllardır ilk defa 7 geri gitti subatta kahve leke ve kan geldi ama 3 gün surdu ilk günlük ped dolmadı diyebilirim test yaptım negatif sınra mart geldi yine kan geldi yine garip test yaptım 12 dak sonra silik cızgi testlere bogdum eviAdetin cok duzenlimi ? Ara kanama gibi bisimi oldu bnm duzeni bozuldu ya oyuzden merak ettim
İnşallahhAmin isteyen herkeze versin cani rabbim ay dejavu oldum resmen yazini gorunce insallah bi isarettir bu
Hmm bnmki duzensiz iste ya coook gecikio 35 gun fln cok nadir 60 gun son zamanlarda 16.gun 20. Gun adet gelio iste nalet duzenli olsa bnde anlardim sans iste diom ya ya doguma ya cinsiyete giderim ögrenirim hamoleymisim dieAdetim düzenlidir 28 günde bir olurum 3 öne gederek yıllardır ilk defa 7 geri gitti subatta kahve leke ve kan geldi ama 3 gün surdu ilk günlük ped dolmadı diyebilirim test yaptım negatif sınra mart geldi yine kan geldi yine garip test yaptım 12 dak sonra silik cızgi testlere bogdum evi
Düzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardıHmm bnmki duzensiz iste ya coook gecikio 35 gun fln cok nadir 60 gun son zamanlarda 16.gun 20. Gun adet gelio iste nalet duzenli olsa bnde anlardim sans iste diom ya ya doguma ya cinsiyete giderim ögrenirim hamoleymisim dienys ii geceler yarin dewam ederiz
Böyle cıktı canım testim yorum yapabilecek olan var mıDüzensizde olsa anlarsım ben vicumumun her zereini izlerim vajınam karardıgögüs ucum değişmisti gögüs ucumda arasa cıkan sivilce gibi benrkler oldu göbek deliğimden vajınama inen cizgi yüzümde leke ben büyümesi ve koyulasması oldu ve daha testte cıkmadan hamileyim dedim kan verdim 2.00 cıktı yok dendi var dedim yine kan verdim 0.5 cıktı var dedim inan hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?