Nekadarlik bebegin cnm rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kuzum gözün aydınmerhaba kızlar
bende hamilelik belirtisi tamamen adet ile aynıydı.
O kadar olmayacağını düşünüyordum ki indirimde diye koskocaman iki ped bile aldım gece ve normal.
sonra bir gün gecikince idrar testi yaptım ve çıktı hemen.
Jinekoloğuma gitmiştim hatta tüm bunlardan 2 hafta önce. Alttan muayene yapıp kan testi istemişti benden, hani hamile kalamamanın nedeni hormonlar olabilir diye. Ben de ha yaptırdım ha yaptırıcam derken meğer hamile kalmışım o arada, ama muayenede görülmemiş. İsteyen herkese nasip olsun, ben de buraları çok okuyordum sizlere ümit olsun istedim
Nekadarlik bebegin cnm rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kuzum gözün aydın
Evet kuzum 12 yaşında kızım ama inan hatırlamıyorum belirtileri.ay kuzum daha cok küçük rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsincanım gerçi senin zaten bir evladın varmış benden daha bilgilisindir, benim daha ilk.
11 haftalık teyzesi
İnşallah paylaşırım hemenHadi inşallah cnm güzel haberini bekliyoruz
Negatiflerden o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım gelmiyor adet olacaksam olsun biranönce modundayım canımmÜmidini yitirme cnm belki geç dollenmedir birkaçgün daha geçsin öyle test yap yada kan testi yap kuzum kesin sonuç alırsın.
Az once test yaptim eşim dayanamayip almis erken defim cunku bugun adet günüm ama negatif çıktı.bilemiyorum yaNegatiflerden o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım gelmiyor adet olacaksam olsun biranönce modundayım canımm
İnşallah hamilesindir canım ya bn de tam adet günümde yapmıştım hala tık yokAz once test yaptim eşim dayanamayip almis erken defim cunku bugun adet günüm ama negatif çıktı.bilemiyorum yabekli diyorum geç döllenme falansa diye düşünüyorum.cok kafam karıştı
Yok kuzum benimki daha cumaSen oldunmu kuzum
Inşallah ümitlerimizi rabbim boşa çıkarmaz kuzumİnşallah hamilesindir canım ya bn de tam adet günümde yapmıştım hala tık yok
Bir de folik asiti umutsuzluğa kapılıp bırakmayın diyor doktor bebeğin tutunmasını sağlıyormuş depolanmadığı için her gün düzenli alınmalı dediİnşallah hamilesindir canım ya bn de tam adet günümde yapmıştım hala tık yok
Az once test yaptim eşim dayanamadı ama sonuç hüsranYok kuzum benimki daha cuma
Amin kuzum inşallahInşallah ümitlerimizi rabbim boşa çıkarmaz kuzum
Hiç adet belirtin varmi kuzumAz once test yaptim eşim dayanamadı ama sonuç hüsrandaha erken dedim çünkü adet günüm bugün kuzum
Bir de sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor o da yanıltmış olabilir bi de erken adetin ilk günü nasipAz once test yaptim eşim dayanamadı ama sonuç hüsrandaha erken dedim çünkü adet günüm bugün kuzum
Aynen kuzumBir de folik asiti umutsuzluğa kapılıp bırakmayın diyor doktor bebeğin tutunmasını sağlıyormuş depolanmadığı için her gün düzenli alınmalı dedi
Zaten kasik agrim var uzun zamandir kuzum bilemiyirum ki kafam bimilyonHiç adet belirtin varmi kuzum
Valla kuzum esime dedim daha dur diye sabirsiz odaBir de sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor o da yanıltmış olabilir bi de erken adetin ilk günü nasip
Bekle bakalım karalar bağlama hemen eğer adetin geçerse cuma günü kan verZaten kasik agrim var uzun zamandir kuzum bilemiyirum ki kafam bimilyon
Aynen kuzum eğer cumaya kadar hastalanmazsam cuma günü kan vericem en garantisi.allah yar ve yardımcımız olsun kuzumBekle bakalım karalar bağlama hemen eğer adetin geçerse cuma günü kan ver
Amin ya amin binlerce kez aminAynen kuzum eğer cumaya kadar hastalanmazsam cuma günü kan vericem en garantisi.allah yar ve yardımcımız olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?