• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Olsun kuxum bekle bakim biraz daha belkingec dollenmedir. Bende test yaptim bugun negatif sma daha adet olmadim

Bilemiyorum ki cnm eger bu hafta adet olmazsam test yapıp yine negatif çıkarsa doktora git kuzum
Çok teşekkürler bir hafta da böyle geçsin zaten çok yoruldum bu ay istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😢😢😢

Çok teşekkürler bir hafta da böyle geçsin zaten çok yoruldum bu ay istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😢😢😢
Sıkma canını kuzum ALLAH BÜYÜK ümidimizi kaybetmeyelim moraller yuksek cnm benim evrene pozitif enerji verelim testlerimizde pozitif olsun😉😉😉

Sıkma canını kuzum ALLAH BÜYÜK ümidimizi kaybetmeyelim moraller yuksek cnm benim evrene pozitif enerji verelim testlerimizde pozitif olsun😉😉😉
Yok kesinlikle ümidimi kaybetmiyorum zaten dua ederken her duamda Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle diyorum🤗 Bizim de bir zamanımız var inşallah.. 🙏

Yok kesinlikle ümidimi kaybetmiyorum zaten dua ederken her duamda Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle diyorum🤗 Bizim de bir zamanımız var inşallah.. 🙏
Aynen kuzum bende inanıyorum zamanımız var rabbim kararlaştırmıştır. ALLAH dualarımızı kabul etsin kuzum 🙏🙏🙏geç olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbimin izniyle inşallah

Kizlar bugün kahverengi alıntım geldi.ya adettim baslicak yada yerleşme olabilir diyolar ama hiç umudum yok.insallahhh bebisleriniz sizinledir.guzel haber verirsiniz.🙏🙏🙏🤰🤰🤰

Kizlar bugün kahverengi alıntım geldi.ya adettim baslicak yada yerleşme olabilir diyolar ama hiç umudum yok.insallahhh bebisleriniz sizinledir.guzel haber verirsiniz.🙏🙏🙏🤰🤰🤰
Hala olmadim 4. Günüm neden olabilir yarın bir doktora goruneyim değil mi😔

Back