- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Senin kızın var sanırsam kiz onun idrarını alıp yapsanaInsallahhhhh kuzumyazarsın haberlerini bende yazarım bebiş varsada yoksada
Yapmadımı saniyosunSenin kızın var sanırsam kiz onun idrarını alıp yapsanaAllahım ne hallere düştük benim çocuğum yokki yapim
Ya kurban olurum ona ben canim benim ya bilmiyor tabi annesinin niye yaptığınıYapmadımı saniyosunyaptım kuzum ondada tık yok annecim deneymi yapıyoruz dedi bide
Hiç sorma kuzum yavrum benimYa kurban olurum ona ben canim benim ya bilmiyor tabi annesinin niye yaptığını
Amin inşallah ALLAH hicbirbirimizin kucağını boş bırakmasınHiç sorma kuzum yavrum benim.o cok istiyo zaten kardeş herkezde bebek var bizdede olsun diyince basladik çalışmalara.napalim kuzum be yapmadığımız şey kalmadı herşeyden umitleniyoruz.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUM
AMIN KUZUM AMINNNNNNAmin inşallah ALLAH hicbirbirimizin kucağını boş bırakmasın❤❤❤❤
Kuzum akintin varmi böyle sarı gibi akiskanAmin inşallah ALLAH hicbirbirimizin kucağını boş bırakmasın❤❤❤❤
Inşallah hamileyizdir canm.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cnm benim gözün aydın.Klomende de çatlatma ignesinde de biraz beta hcg vardır ve vücüdu hamile gibi tepki verdiriyor. İnşallah hamilesinizdir. Bende klomen kullandıgım ay degil ama diger aya kaldım hamile.
Yok kuzum ya hiçbir belirti yok bende işte. Arada bi kasık agriisi geliyor aha diyprum şimdi adet gelecek ama geri geçiyor ağrı kendi kendine. Sadece gece gaz sancısı çekiyorum biraz da belim agiriyor. Bide ben bu ay duyduysan clife balli macun da kullandım 9 günKuzum akintin varmi böyle sarı gibi akiskan
Bende incirler kürler bu ay baya yükleme yaptım. Benimde iste akımdım var ama benim özellikle sol kasigim cok ağrıyor bıçak batırır gibi ara ara ağrı giriyor bide gazım çok.Yok kuzum ya hiçbir belirti yok bende işte. Arada bi kasık agriisi geliyor aha diyprum şimdi adet gelecek ama geri geçiyor ağrı kendi kendine. Sadece gece gaz sancısı çekiyorum biraz da belim agiriyor. Bide ben bu ay duyduysan clife balli macun da kullandım 9 gün
Insallah ikimizde hamileyizdir ya sen bi test yapsanaBende incirler kürler bu ay baya yükleme yaptım. Benimde iste akımdım var ama benim özellikle sol kasigim cok ağrıyor bıçak batırır gibi ara ara ağrı giriyor bide gazım çok.gece uyanıyorum acısına
Kuzum adet günüm yarın.yarini bi atlatayım yapicam test.insallah ya topisler gelir bu ay.bide sürekli midem kazınıyo kuzum hep acimInsallah ikimizde hamileyizdir ya sen bi test yapsana
Ay hadi insallah vardir bebislerrrrKuzum adet günüm yarın.yarini bi atlatayım yapicam test.insallah ya topisler gelir bu ay.bide sürekli midem kazınıyo kuzum hep acim
AMİNNNNNNNNNNN KUZUMMMMM ALLAH BÜYÜK KUZUM İNSALLAHHHHH HAMİLEYIZAy hadi insallah vardir bebislerrrr❤❤
Tamam canimA
AMİNNNNNNNNNNN KUZUMMMMM ALLAH BÜYÜK KUZUM İNSALLAHHHHH HAMİLEYIZHABERLESELIM CANIM
Kizlar bu ay klomen kullandim adet bitiminden otibaren sol kadik agrilarim hic gecmedi idrarimda bulanik,gogus uclarim pembelesti sizliyo,bel agrim kasik agrim hala devam ediyo.yarin adet gunum hamilemiyim acaba ki offffbide şu limon karbonat bide camasirsuyu testleri varya onlarida denedim.onlards pozitif cikiyor ama hicccccc umidim yok.sizlerde anlatin semptomlarinizi .birbirimize yardimci olalim
Ay insallah hamilesindir cnm.plastik kaba idrarını yapıp üzerin e karbonatı döküyorsun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse yok demekmiş. Çamaşır suyu ilede deneyebilirsin. Ama bence en iyisi biraz daha beklemek cnm.defigin gibi her ay hüsrana uğramak cok yıkıcı.ayni şeyleri yaşıyorum bende.insallah bu ay hepimiz hamileyizdirBende de aynı belirtiler var. Bugün adet olmam lazım. Ama olmadım. Kan tahlili yapmadım. Eşim biraz daha bekleyelim dedi. 8. Ayımız her ay aynı yıkım insanı üzüyor. Oyuzden biraz daha bekleyelim dedikBahsettiğiniz testler karbonat falan onlar neler biraz açar mısınız nasıl yapılıyor?
Onu bı deniyim eşimin haberi yokken sırf eczane önünden geçeriz diye akşam çıkalım dedim inat etti gene almadıAy insallah hamilesindir cnm.plastik kaba idrarını yapıp üzerin e karbonatı döküyorsun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse yok demekmiş. Çamaşır suyu ilede deneyebilirsin. Ama bence en iyisi biraz daha beklemek cnm.defigin gibi her ay hüsrana uğramak cok yıkıcı.ayni şeyleri yaşıyorum bende.insallah bu ay hepimiz hamileyizdiryarın bi kan testi yaptır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?