ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Insallahhhhh kuzum yazarsın haberlerini bende yazarım bebiş varsada yoksada
Senin kızın var sanırsam kiz onun idrarını alıp yapsana Allahım ne hallere düştük benim çocuğum yokki yapim

Ya kurban olurum ona ben canim benim ya bilmiyor tabi annesinin niye yaptığını
Hiç sorma kuzum yavrum benim .o cok istiyo zaten kardeş herkezde bebek var bizdede olsun diyince basladik çalışmalara.napalim kuzum be yapmadığımız şey kalmadı herşeyden umitleniyoruz.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUM

Amin inşallah ALLAH hicbirbirimizin kucağını boş bırakmasın ❤❤❤❤

Klomende de çatlatma ignesinde de biraz beta hcg vardır ve vücüdu hamile gibi tepki verdiriyor. İnşallah hamilesinizdir. Bende klomen kullandıgım ay degil ama diger aya kaldım hamile.

Klomende de çatlatma ignesinde de biraz beta hcg vardır ve vücüdu hamile gibi tepki verdiriyor. İnşallah hamilesinizdir. Bende klomen kullandıgım ay degil ama diger aya kaldım hamile.
Inşallah hamileyizdir canm.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cnm benim gözün aydın.

Kuzum akintin varmi böyle sarı gibi akiskan
Yok kuzum ya hiçbir belirti yok bende işte. Arada bi kasık agriisi geliyor aha diyprum şimdi adet gelecek ama geri geçiyor ağrı kendi kendine. Sadece gece gaz sancısı çekiyorum biraz da belim agiriyor. Bide ben bu ay duyduysan clife balli macun da kullandım 9 gün

Bende incirler kürler bu ay baya yükleme yaptım. Benimde iste akımdım var ama benim özellikle sol kasigim cok ağrıyor bıçak batırır gibi ara ara ağrı giriyor bide gazım çok.gece uyanıyorum acısına

Insallah ikimizde hamileyizdir ya sen bi test yapsana

Bende de aynı belirtiler var. Bugün adet olmam lazım. Ama olmadım. Kan tahlili yapmadım. Eşim biraz daha bekleyelim dedi. 8. Ayımız her ay aynı yıkım insanı üzüyor. Oyuzden biraz daha bekleyelim dedik Bahsettiğiniz testler karbonat falan onlar neler biraz açar mısınız nasıl yapılıyor?

Ay insallah hamilesindir cnm.plastik kaba idrarını yapıp üzerin e karbonatı döküyorsun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse yok demekmiş. Çamaşır suyu ilede deneyebilirsin. Ama bence en iyisi biraz daha beklemek cnm.defigin gibi her ay hüsrana uğramak cok yıkıcı.ayni şeyleri yaşıyorum bende.insallah bu ay hepimiz hamileyizdiryarın bi kan testi yaptır cnm

Onu bı deniyim eşimin haberi yokken sırf eczane önünden geçeriz diye akşam çıkalım dedim inat etti gene almadı inşallah gebeyizdir rabbim hayırlısını versin inşallah

Kızlar bugün adet günümdü adet olmadım karnımda adet olacak gibi sancı var ama olmuyor böyle olup hamile olan var mı normalde böyle olmazdı sancı başlayınca adet olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…