• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Amin amin saglikli uzun ömürleri olsn. Icme bekle bakalm yok yeni baslamadk 2 sene falan oldu ama ben ameliyat oldm eşim daha yeni ameliyat oldu yani tam anlamiyla kesintisiz 2 senedir olmuyo degil. Esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu insallah rabbimde izin verirse olur kisa sürede evladimz
Cok gecmis olsun canim benim.amin kuzum rabbim sağlıklı hayirli evlat versin hepimize🤲🤲🤲 insallahhh en kısa zamanda bebisin seninle olur kuzum

Merhabalar, bende bu ay cok sabirsizlikla bekliyorum ama hala hic bir belirtj yok. Regli olmaya 5 gun var . Allah im insallah hayirlisiyla nasip eder butun isteyenlere kimsenin kucagi bos kalmasin Ya Rabbim

Bence aynı..
hamile olduğumu ögrendigim gun şiddetli kasik ve bel ağrısı yasiyodum ki hala kesilmedi
Merhaba benimkide çok yeni hemen hemen hergün bel ağrısı cekiyordum bugün kasikta çok şiddetli ağrıyor ama şiddet azalıyor gibi normal mi🙄 bide vajina yirtiliyor gibi hissediyorum 😐😑

Kızlar benim hasta olmama 4 gün var ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Acaba erken davrandığım için mi negatif çıktı yoksa hamile değil miyimdir kesin

Back