İnşallah hamilesindirKizlar bugün kahverengi alıntım geldi.ya adettim baslicak yada yerleşme olabilir diyolar ama hiç umudum yok.insallahhh bebisleriniz sizinledir.guzel haber verirsiniz.
Benimde 2 gün geçti kuzum sabah yine kahve akinti geldi.yarin bi kan testi yaptır cnm.bende pazartesiye kadar bekliycem. Insan valla arafta kaliyo.ya hasta olayım yada gelsin bebisimiz.belirsizlik yoruyo insanı zaten kuzum ama senin 4 gün geçmiş.kan testinde çıkar ALLAHIN İZNİYLEHala olmadim 4. Günüm neden olabilir yarın bir doktora goruneyim değil mi
Kan testi Çarşamba yaptırdım. 0.10 çıktı gebelik yok. Sonradan değişir mi kiBenimde 2 gün geçti kuzum sabah yine kahve akinti geldi.yarin bi kan testi yaptır cnm.bende pazartesiye kadar bekliycem. Insan valla arafta kaliyo.ya hasta olayım yada gelsin bebisimiz.belirsizlik yoruyo insanı zaten kuzum ama senin 4 gün geçmiş.kan testinde çıkar ALLAHIN İZNİYLE
Değişir tabi kuzum hcg her geçen gün yükselir gebelik varsa.kirmizilari görene kadar ümit var cnm bbm.bende çarşamba test yaptim negatifti.ama hala adet olmadım.yine yaptır belki geç dollenmedir. Sıkma canını kuzum ALLAH BÜYÜKKan testi Çarşamba yaptırdım. 0.10 çıktı gebelik yok. Sonradan değişir mi ki
İnşallah bakalım hayırlısı olsun herkes içinDeğişir tabi kuzum hcg her geçen gün yükselir gebelik varsa.kirmizilari görene kadar ümit var cnm bbm.bende çarşamba test yaptim negatifti.ama hala adet olmadım.yine yaptır belki geç dollenmedir. Sıkma canını kuzum ALLAH BÜYÜKdua et
aminnn kuzummm
İnşallah bakalım hayırlısı olsun herkes için
Aminnn kuzummmmİnşallah bakalım hayırlısı olsun herkes için
Canım bir haber varmi merak ettim.benim bugün 4 gün geçti hatta yarın 5 gün olucak hala kahve akintim geliyo kasık ağrımda var.insallah bebisler vardır cnm.İnşallah bakalım hayırlısı olsun herkes için
Benim de dört gün gecikti beşinci gün yani dün sabah kahverengi akıntı geldi şimdi de biraz kırmızıya döndü. Doktorum hormon testi istedi. Sonra da adet bitimi hsg cekilicek. BakalımCanım bir haber varmi merak ettim.benim bugün 4 gün geçti hatta yarın 5 gün olucak hala kahve akintim geliyo kasık ağrımda var.insallah bebisler vardır cnm.
Insallahhh kuzumBenim de dört gün gecikti beşinci gün yani dün sabah kahverengi akıntı geldi şimdi de biraz kırmızıya döndü. Doktorum hormon testi istedi. Sonra da adet bitimi hsg cekilicek. BakalımBenim kan testi de 0.10 çıkmıştı zaten canım inşallah senin olmuştur da yerleşme kanamasdir. Bı baktır kanına.
İnşallah canım ben bu ay bıraktım zaten hsg çekilirse deneyemeyeceğiz. Sağlık olsun. Ama inşallah senin geç dollenmedir olmuşturInsallahhh kuzum.ara ara kahve böyle bulanık akıntı geliyor.bu sabah kan verdim.yarin öğlen çıkcakmis sonuç.bakalim kuzum pek umutlanamıyorum.adetim düzenlidir ama bugün tam 6 gün oldu gecikeli.ALLAH BÜYÜK kuzum.en kısa zamanda bebislerimiz gelir inşallah.
Hic uzme kendini kuzum moral onemli.yuksek tut.diyorum ya cnm umudum yok.daha doğrusu kendimi kötüye hazırlıyorum ki pozitif çıkarsa sürpriz olsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUM DUALARIM HEPIMIZEİnşallah canım ben bu ay bıraktım zaten hsg çekilirse deneyemeyeceğiz. Sağlık olsun. Ama inşallah senin geç dollenmedir olmuştur
Teşekkür ederim inşallah herşeyin hayırlısıHic uzme kendini kuzum moral onemli.yuksek tut.diyorum ya cnm umudum yok.daha doğrusu kendimi kötüye hazırlıyorum ki pozitif çıkarsa sürpriz olsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUM DUALARIM HEPIMIZE.
Canım belirtiler aynimi seninde hayirli olsun bebisin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBence aynı..
hamile olduğumu ögrendigim gun şiddetli kasik ve bel ağrısı yasiyodum ki hala kesilmedi
bide karnim kasiklarim gurulduyor
Canım belirtiler aynimi seninde hayirli olsun bebisin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim adet gunum gelen kahve lekeler var ve 3 gun ara ara pencereye geldi bu sabah ta 1 damla geldi pceteye.kantesti verdim yarın cikicak ama kasık ve bel agrım var.sanki adet kocanmışım gibi.senin belirtilerindemi boyleydi
Oy allah razı olsun kuzum amin insallah..Canım belirtiler aynimi seninde hayirli olsun bebisin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim adet gunum gelen kahve lekeler var ve 3 gun ara ara pencereye geldi bu sabah ta 1 damla geldi pceteye.kantesti verdim yarın cikicak ama kasık ve bel agrım var.sanki adet kocanmışım gibi.senin belirtilerindemi boyleydi
Bende inanmıyorum kuzum.araftayim sanki sonucu bi alsam rahatlicm.Oy allah razı olsun kuzum amin insallah..
Evet ayni adet sancısı gibi kasiklarim agriyodu ve belim..olmadi bu ay dedim hatta kan sonucunu alınca anca inandım..
Güzel haberlerini bekliyorum insllahBende inanmıyorum kuzum.araftayim sanki sonucu bi alsam rahatlicm.varsa bebişim ona gore hareket edicm. Kuzum eğer varsa aynı olucak gebeliklerimiz insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?