Cok gecmis olsun canim benim.amin kuzum rabbim sağlıklı hayirli evlat versin hepimizeAmin amin saglikli uzun ömürleri olsn. Icme bekle bakalm yok yeni baslamadk 2 sene falan oldu ama ben ameliyat oldm eşim daha yeni ameliyat oldu yani tam anlamiyla kesintisiz 2 senedir olmuyo degil. Esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu insallah rabbimde izin verirse olur kisa sürede evladimz
Hiç sorma kuzum ya duydum.Bide parmak testi varmış duydunuz mu
Amin hepimizeCok gecmis olsun canim benim.amin kuzum rabbim sağlıklı hayirli evlat versin hepimizeinsallahhh en kısa zamanda bebisin seninle olur kuzum
Hiç sorma kuzum ya duydum.bide kendimizimi parmaklicaz bi o kaldıydı. Ilk tepkim bu oldu duyunca
Slm cnm hasta oldun muHiç sorma kuzum ya duydum.bide kendimizimi parmaklicaz bi o kaldıydı. Ilk tepkim bu oldu duyunca
Canım kusura bakma kızım hastaydı gormedim.yok kuxum hasta olmadım 11.gün bugünSlm cnm hasta oldun mu
Geçmiş olsun cnm gidip test yapsanaCanım kusura bakma kızım hastaydı gormedim.yok kuxum hasta olmadım 11.gün bugün
Saol cnm.ne bilim ya tekrar negatif görmekten korkuyorum biraz daha bekliyim diyorum cnm ya.Geçmiş olsun cnm gidip test yapsana
Sende durum ne canımGeçmiş olsun cnm gidip test yapsana
Hasta olmadım ama test yaptırdıö 1.3 çıktıSende durum ne canım
Kac gün geçti cnm ben 6.gün yaptırdım benimde negatiftiHasta olmadım ama test yaptırdıö 1.3 çıktı
Merhaba benimkide çok yeni hemen hemen hergün bel ağrısı cekiyordum bugün kasikta çok şiddetli ağrıyor ama şiddet azalıyor gibi normal miBence aynı..
hamile olduğumu ögrendigim gun şiddetli kasik ve bel ağrısı yasiyodum ki hala kesilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?