Valla cnm kafayi kircam ya insallah bebislerimiz olur hamişizdir.kacinci bebegin kuzum seninBende klomen ve çatlatma iğnesi oldum tıpatıp aynı belirtiler bende de var
Inşallah hamissindir canim ,adetine ne kadar varBende klomen ve çatlatma iğnesi oldum tıpatıp aynı belirtiler bende de var
Amin inşallah olur artık bende 3 senedir uğraşıyorum ilk bebeğim dahaValla cnm kafayi kircam ya insallah bebislerimiz olur hamişizdir.kacinci bebegin kuzum senin
Benim 12 yasinda kızım var bende 4 senedir uğraşıyorum rabbimin izniyle insallah bebisler gelir.insallah gelir cnm.dua edelim.Amin inşallah olur artık bende 3 senedir uğraşıyorum ilk bebeğim daha
Amin inşallah hayırlısıylaBenim 12 yasinda kızım var bende 4 senedir uğraşıyorum rabbimin izniyle insallah bebisler gelir.insallah gelir cnm.dua edelim.
Adetine kac gün var cnm ve eğer hamissen yazarsan sevinirimAmin inşallah hayırlısıyla
4 gün var adetime inşallah güzel haberler veririmAdetine kac gün var cnm ve eğer hamissen yazarsan sevinirim
Inşallah benimde yarın adet günüm hayirlisi olsun insallah4 gün var adetime inşallah güzel haberler veririm
İnşallah seninde tutarInşallah benimde yarın adet günüm hayirlisi olsun insallah
Inşallah cnm cok bekledik bu bebisler varsalar mucizelerimiz gerçek olcak allahın izniyleİnşallah seninde tutar
Ya bende de aynı sıkıntılar var göğüslerde hiçbirşey yokta boyle ara sıra gelen bir ağrı var adet ağrısı gibi, arada geliyor geri geçiyor nedir sizce bu cuma günü adet günüm benimde. Bide bu çamaşır suyu limon veya karbonat testi doğru mu çıkıyor gerçekten???Kizlar bu ay klomen kullandim adet bitiminden otibaren sol kadik agrilarim hic gecmedi idrarimda bulanik,gogus uclarim pembelesti sizliyo,bel agrim kasik agrim hala devam ediyo.yarin adet gunum hamilemiyim acaba ki offffbide şu limon karbonat bide camasirsuyu testleri varya onlarida denedim.onlards pozitif cikiyor ama hicccccc umidim yok.sizlerde anlatin semptomlarinizi .birbirimize yardimci olalim
Valla cnm bilmiyorum ki bu sabah arkadaşıma yaptık negatif ama bence idrardaki asitle ilgili.umitlenmek istemiyorum. Aynı bendede öyle sancılar ha regl oldum ha olcam modadayım.insallah hepimizde vardır bebisler kizlar ya.ALLAJ YARDIM ETSİN HEPIMIZE BÜTÜN EVLAT ISTEYENLEREYa bende de aynı sıkıntılar var göğüslerde hiçbirşey yokta boyle ara sıra gelen bir ağrı var adet ağrısı gibi, arada geliyor geri geçiyor nedir sizce bu cuma günü adet günüm benimde. Bide bu çamaşır suyu limon veya karbonat testi doğru mu çıkıyor gerçekten???
Amin inşallah ALLAH hepimize verirValla cnm bilmiyorum ki bu sabah arkadaşıma yaptık negatif ama bence idrardaki asitle ilgili.umitlenmek istemiyorum. Aynı bendede öyle sancılar ha regl oldum ha olcam modadayım.insallah hepimizde vardır bebisler kizlar ya.ALLAJ YARDIM ETSİN HEPIMIZE BÜTÜN EVLAT ISTEYENLERE
Canım adet günüm geçerse yap bence testi daha net sonuç alirsinHanımlar aklıma takıldı catlatma igensi oldum gecen hafta persembe gun bugün test yaptim cok erken biliyorum ama igenin etkisinden pozitif cikmasi gerekmiyo etkisi 10 gune geçiyormuş benimki 5 gun negatif cikti testte anlamadim bebek olmuşsa bile kac günde yansır bilen varmi
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aynen sanki adet olucam gibi benimde hayirlisi artık nasip.Ben de pco var, yumurtanın çatladığını doktor söyleyince denedik ve evde hiç test yapmamıştım. 2 hafta geçince gel demişti doktor ve ben de adet olacağım zaman hangi belirtiler varsa onlar olmuştu ilk denememizdi olmadı galiba diyerek gittik doktora ve sonuç pozitifti. Yani bende adet belirtileri vardı ve karnımda aşırı gaz şişkinliği vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?