- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
Yarını da bekleyin eğer yarında olmazsanız bir test yapınKızlar bugün adet günümdü adet olmadım karnımda adet olacak gibi sancı var ama olmuyor böyle olup hamile olan var mı normalde böyle olmazdı sancı başlayınca adet olurdum
Hayırlısı canım teşekkürlerYarını da bekleyin eğer yarında olmazsanız bir test yapın
Amin kuzum insallahhhhOnu bı deniyim eşimin haberi yokken sırf eczane önünden geçeriz diye akşam çıkalım dedim inat etti gene almadıinşallah gebeyizdir rabbim hayırlısını versin inşallah
Kuzum yarını bekle benimde yarın adet günüm canim bende aynen adet ilçenmişim gibi bira daha farkli kramp gibi.insallah hamileyizdir canim.Kızlar bugün adet günümdü adet olmadım karnımda adet olacak gibi sancı var ama olmuyor böyle olup hamile olan var mı normalde böyle olmazdı sancı başlayınca adet olurdum
Gerçekteki Bende klomen kullandım bu ay hic öle bisi duymamıştım.2 gün geçmiş bi test yap cnm insallah bebiş vardirBn de bu ay kullandım ama doktorum düzensiz kullandım DİE çatlatma iğnesi vermedi yine de deneyin dedi umutsuz bi şekilde iki gün adetim gecikti ne adet belirtisi var ne hamilelik hafif sol kasık ağrısı oluyor ara ara o da klomen kullanan herkeste oluyormuş puffff
Klomen kist yapıyormuş onun sancısı olabilir dün yaptım negatif keşke biraz umut olsaydıGerçekteki Bende klomen kullandım bu ay hic öle bisi duymamıştım.2 gün geçmiş bi test yap cnm insallah bebiş vardir
Cnim zaten gebelik belirtileri hemen çıkmaz öyle.adetin yaklaştıgi zamanhamile olsan bile yine o ağrıları belirtileri cekersin bi zaman sonra vücut gebelige alışınca adet belirtileri geçiyorKizlar bu ay klomen kullandim adet bitiminden otibaren sol kadik agrilarim hic gecmedi idrarimda bulanik,gogus uclarim pembelesti sizliyo,bel agrim kasik agrim hala devam ediyo.yarin adet gunum hamilemiyim acaba ki offffbide şu limon karbonat bide camasirsuyu testleri varya onlarida denedim.onlards pozitif cikiyor ama hicccccc umidim yok.sizlerde anlatin semptomlarinizi .birbirimize yardimci olalim
Tamam canm inşallah hamileyizdirKuzum yarını bekle benimde yarın adet günüm canim bende aynen adet ilçenmişim gibi bira daha farkli kramp gibi.insallah hamileyizdir canim.sonucu yaz kuzum
Inşallah cnm bendede öyledir.mide bulantısı var.basimi tutuyo hemen yatıyorum.bide sürekli açmışım gibi miden kazınıyoCnim zaten gebelik belirtileri hemen çıkmaz öyle.adetin yaklaştıgi zamanhamile olsan bile yine o ağrıları belirtileri cekersin bi zaman sonra vücut gebelige alışınca adet belirtileri geçiyor
sonrasında kusma aserme kaşık bayanları vs başlıyor en azından bende oyle olmustu
Ümidini yitirme cnm belki geç dollenmedir birkaçgün daha geçsin öyle test yap yada kan testi yap kuzum kesin sonuç alırsın.Klomen kist yapıyormuş onun sancısı olabilir dün yaptım negatif keşke biraz umut olsaydı
Karbonat testine göre hamile değilimAy insallah hamilesindir cnm.plastik kaba idrarını yapıp üzerin e karbonatı döküyorsun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse yok demekmiş. Çamaşır suyu ilede deneyebilirsin. Ama bence en iyisi biraz daha beklemek cnm.defigin gibi her ay hüsrana uğramak cok yıkıcı.ayni şeyleri yaşıyorum bende.insallah bu ay hepimiz hamileyizdiryarın bi kan testi yaptır cnm
Adet oldunmuÜmidini yitirme cnm belki geç dollenmedir birkaçgün daha geçsin öyle test yap yada kan testi yap kuzum kesin sonuç alırsın.
Yok kuzum daha gelen giden yokAdet oldunmu
Karbonat testine göre hamile değilim
Karbonat olduğu gibi dibine çöktü bir tane bile baloncuk yok
Bugün iki gün gecikti bekleyemiyorum yaptiricam kan testiaman cnm ya boşver karbonatı diyorum ya umut dünyası diye en kesin sonuç kan testi bekleyelim kizlar 1 gün daha
Hadi inşallah cnm güzel haberini bekliyoruzBugün iki gün gecikti bekleyemiyorum yaptiricam kan testi
Saol kuzum benim de bugün adet günüm ama tık yok inşallah vardır kuzum ya dua et bizemerhaba kızlar
bende hamilelik belirtisi tamamen adet ile aynıydı.
O kadar olmayacağını düşünüyordum ki indirimde diye koskocaman iki ped bile aldım gece ve normal.
sonra bir gün gecikince idrar testi yaptım ve çıktı hemen.
Jinekoloğuma gitmiştim hatta tüm bunlardan 2 hafta önce. Alttan muayene yapıp kan testi istemişti benden, hani hamile kalamamanın nedeni hormonlar olabilir diye. Ben de ha yaptırdım ha yaptırıcam derken meğer hamile kalmışım o arada, ama muayenede görülmemiş. İsteyen herkese nasip olsun, ben de buraları çok okuyordum sizlere ümit olsun istedim
Sen oldunmu kuzumAdet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?