ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Kızlar bugün adet günümdü adet olmadım karnımda adet olacak gibi sancı var ama olmuyor böyle olup hamile olan var mı normalde böyle olmazdı sancı başlayınca adet olurdum
Kuzum yarını bekle benimde yarın adet günüm canim bende aynen adet ilçenmişim gibi bira daha farkli kramp gibi.insallah hamileyizdir canim.sonucu yaz kuzum

Bn de bu ay kullandım ama doktorum düzensiz kullandım DİE çatlatma iğnesi vermedi yine de deneyin dedi umutsuz bi şekilde iki gün adetim gecikti ne adet belirtisi var ne hamilelik hafif sol kasık ağrısı oluyor ara ara o da klomen kullanan herkeste oluyormuş puffff

Gerçekteki Bende klomen kullandım bu ay hic öle bisi duymamıştım.2 gün geçmiş bi test yap cnm insallah bebiş vardir

Cnim zaten gebelik belirtileri hemen çıkmaz öyle.adetin yaklaştıgi zamanhamile olsan bile yine o ağrıları belirtileri cekersin bi zaman sonra vücut gebelige alışınca adet belirtileri geçiyor
sonrasında kusma aserme kaşık bayanları vs başlıyor en azından bende oyle olmustu

Inşallah cnm bendede öyledir.mide bulantısı var.basimi tutuyo hemen yatıyorum.bide sürekli açmışım gibi miden kazınıyo nasip cnm insallah bebiş vardir

Karbonat testine göre hamile değilim
Karbonat olduğu gibi dibine çöktü bir tane bile baloncuk yok

Karbonat testine göre hamile değilim
Karbonat olduğu gibi dibine çöktü bir tane bile baloncuk yok
aman cnm ya boşver karbonatı diyorum ya umut dünyası diyeen kesin sonuç kan testi bekleyelim kizlar 1 gün daha

merhaba kızlar
bende hamilelik belirtisi tamamen adet ile aynıydı.
O kadar olmayacağını düşünüyordum ki indirimde diye koskocaman iki ped bile aldım gece ve normal.
sonra bir gün gecikince idrar testi yaptım ve çıktı hemen.
Jinekoloğuma gitmiştim hatta tüm bunlardan 2 hafta önce. Alttan muayene yapıp kan testi istemişti benden, hani hamile kalamamanın nedeni hormonlar olabilir diye. Ben de ha yaptırdım ha yaptırıcam derken meğer hamile kalmışım o arada, ama muayenede görülmemiş. İsteyen herkese nasip olsun, ben de buraları çok okuyordum sizlere ümit olsun istedim

Saol kuzum benim de bugün adet günüm ama tık yok inşallah vardır kuzum ya dua et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…