Canım çamaşır suyunu plastik bardağa köy ve üzerine idrarını dok,eğer köpürürse hamilelik var eğer köpürmezse yok diyorlar.benimki korurdu bakalım doğruysa yazarım burdan cnm.sende dene biAmin inşallah ALLAH hepimize verirçamaşır suyunu nasil yapıyorsunuz anlatır misiniz bende yapim
Tamam yapim bakim bi ama idrar zaten asitlidir bilmiyorum kiCanım çamaşır suyunu plastik bardağa köy ve üzerine idrarını dok,eğer köpürürse hamilelik var eğer köpürmezse yok diyorlar.benimki korurdu bakalım doğruysa yazarım burdan cnm.sende dene bi
Bende aynı şeyi dedim bizim kizlara ama ısrar edince yaptık.benimki korurdu onlarda bisi yok.diyorum ya umitlenmemek lazim kuzum en iyisi kan testi oda regli geçmesi lazım ki net sonuç alalimTamam yapim bakim bi ama idrar zaten asitlidir bilmiyorum ki
BeKizlar bu ay klomen kullandim adet bitiminden otibaren sol kadik agrilarim hic gecmedi idrarimda bulanik,gogus uclarim pembelesti sizliyo,bel agrim kasik agrim hala devam ediyo.yarin adet gunum hamilemiyim acaba ki offffbide şu limon karbonat bide camasirsuyu testleri varya onlarida denedim.onlards pozitif cikiyor ama hicccccc umidim yok.sizlerde anlatin semptomlarinizi .birbirimize yardimci olalim
Aynen dur ben bi yapim yazacam sanaB
Bende aynı şeyi dedim bizim kizlara ama ısrar edince yaptık.benimki korurdu onlarda bisi yok.diyorum ya umitlenmemek lazim kuzum en iyisi kan testi oda regli geçmesi lazım ki net sonuç alalim
Belirtiler birebir aynı olduğu için adet gününün gelmesini ve gününün geçmesini bekle ben adet olucam sanıp Ağrı kesici bile içmiştim inşallah hamilesindirKizlar bu ay klomen kullandim adet bitiminden otibaren sol kadik agrilarim hic gecmedi idrarimda bulanik,gogus uclarim pembelesti sizliyo,bel agrim kasik agrim hala devam ediyo.yarin adet gunum hamilemiyim acaba ki offffbide şu limon karbonat bide camasirsuyu testleri varya onlarida denedim.onlards pozitif cikiyor ama hicccccc umidim yok.sizlerde anlatin semptomlarinizi .birbirimize yardimci olalim
Hadi yap gelAynen dur ben bi yapim yazacam sana
Ağzından bal damliyo kiz insallah cnm.AMINNNN.hamilemisin şuandaBelirtiler birebir aynı olduğu için adet gününün gelmesini ve gününün geçmesini bekle ben adet olucam sanıp Ağrı kesici bile içmiştim inşallah hamilesindir
Teşekkür ederim kızım şuan 11 aylık çok şükür :) Allah size de gönlünüzden geçenin hayırlısını versin :)Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aynen sanki adet olucam gibi benimde hayirlisi artık nasip.
Saol canım inşallah amin aminn evet canım bende klomen kullandığım ay hamile kaldım rabbimin izniyle şuan 12 haftalık çok şükürAğzından bal damliyo kiz insallah cnm.AMINNNN.hamilemisin şuanda
Ooo maşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün.amin cnm tum bebiş isteyenlerin insallahTeşekkür ederim kızım şuan 11 aylık çok şükür :) Allah size de gönlünüzden geçenin hayırlısını versin :)
Kopurdu kuzum böyle soda taşınca köpürür ya onun gibi. Idrari ayrı kaba kattım çamaşır suyunu ayrı kaba sonra idrarı üstüne yavaş yavaş döktüm beyaz beyaz kabardiHadi yap gel
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm.dua et bizeSaol canım inşallah amin aminn evet canım bende klomen kullandığım ay hamile kaldım rabbimin izniyle şuan 12 haftalık çok şükür
Benimde öyle oldu iste ay bilemiyorum ki kuzum biz gecmesini bekleyelim hatal kırıklığına ugramayalimKopurdu kuzum böyle soda taşınca köpürür ya onun gibi. Idrari ayrı kaba kattım çamaşır suyunu ayrı kaba sonra idrarı üstüne yavaş yavaş döktüm beyaz beyaz kabardi
Amin canım sürekli dualarımdasınız ederim tabi ne demekRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm.dua et bize
Kız hamile olmayan birine yaptirsak mi ama kim diyebiliriz ki bunu ben diyememBenimde öyle oldu iste ay bilemiyorum ki kuzum biz gecmesini bekleyelim hatal kırıklığına ugramayalim
Bizim kızlara yaptırdım ben onlarda tık yok bi baloncuk bi çıkmadı ama diyorum ya kuzum bekleyelim adetimiz geçsin valla dağılırız adet olursak oyuzden umitlenmeyelim umut dünyası isteKız hamile olmayan birine yaptirsak mi ama kim diyebiliriz ki bunu ben diyemem
Bi tık yoksa belki hamileyizBizim kızlara yaptırdım ben onlarda tık yok bi baloncuk bi çıkmadı ama diyorum ya kuzum bekleyelim adetimiz geçsin valla dağılırız adet olursak oyuzden umitlenmeyelim umut dünyası iste
Insallahhhhh kuzumBi tık yoksa belki hamileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?