Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki adet olcakmışım gibi belirtilerim var bugün erken gebelik testi değil derken ne demek istedin canım
Yaptığım testler normal test. Erken gebelik testi bile 10ncu gün çıkarıyor bu 7nci gün çıkarmaz yani

Yani erken gebelik testi değilde normal testimi yaparsam çıkar
Yok erken gebelik testi yapmalisin demek istemiş hatta o bile çıkmayabilir demiş bence yapma bosa para verme 5 tl 10 tl de olsa ben yaptim canim sabah tertemiz bir tek çizgi çıktı bat 8 9 şubat gerçi ama dayanamadim daha 4 gun var diye umudumu tüketmedim ama herkesin ki gibi silik falan bir ihtimal demiştim

merhabalar 6 yıllık evliyim ilk çocuğum tüp bebek binlerce kez şükür verene kızım 3,5 yaşında ARTIK ona bir kardeş olsun diye yola koyuldum ama klomen kullandım 7 gün boyunca ilişki dedi ama biz sadece eşimle 2 gün ilişkiye girebildik şimdi bugün adet oldum moralim çok bozuldu

Bende De tek çizgi çıktı erken gebelik testini yaptım güya ilişkiden 10 gün sonra sonuç veriyor ama bişey çıkmadı sağ kasığım şuan batıyo ve yanıyo adet belirtilerim de var ama adete yakın sağ kasığım bu durumda olmazdı hamile değilsek bu belirtiler ne acaba

Üzülmeyin vardır bunda bi hayır

Yeni konu açmak istemedim benim de gecikmemin 4. günü bugün. Adetime 4 gün varken doktora gitmiştim, kanbtesti yaptırdım 0.0 cıktı sonuç. Göğüslerim inanılmaz hassas adet olcam diye bekliyorum bir türlü olmuyorum. Yakın zamanda olacakmış gibi de hissetmiyorum kendimi. Hani ağrı şişkinlik hiçbir belirti yok. 8 gün önce kan testinde hcg değeri 0.0 çıkıp da hamile olmam mümkün mü? Geciktim diye de umutlanmak istemiyorum çünkü gecikmeden sonra yapılan her negatif sonuç insana yanlış gibi geliyor heves hep devam ediyor. Yoruldum artık psikolojik olarak daha fazla negatif sonuç kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde.

Aynen ben normal gebelik testi yaptım dur bakalim biraz daha bekleyelim benimde sağ kasigim iğne gibi batıyor dedigin gibi hamile değilsem ilk kez bu belirtileri yasiyor olacağım bekleyelim yine yapariz adet olmazsak

Aynen ben normal gebelik testi yaptım dur bakalim biraz daha bekleyelim benimde sağ kasigim iğne gibi batıyor dedigin gibi hamile değilsem ilk kez bu belirtileri yasiyor olacağım bekleyelim yine yapariz adet olmazsak
Mecbur adeti beklicez elimde iki test daha var yarın gene yapsam miki acaba döllenmeden kaç gün sonra belli oluyor onu tam çözemedim

Olmaz gecikmeyi bekle bir gunde çıkmaz yaptin ve yine aynı çıktı sat tek çizgi çünkü bir gun de testte çıkacak kadar yükselmez
Ben ince çizgi bile çıkar ümidiyle yaptım ama tek çizgi çıktı sabaha kadar yatamadım ne çıkcak diye

Adetime 7 gün var canım meraktan ölüyorum hatta erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı adetime yakın erken öğrenmek istiyorum iki gün önce yaptım testi bi daha
Amin inşaallah rabbimde gönlünüze göre versin en kısa zamanda sizede nasip etsin inşaallah
KIZLAR ADETİM 3 GÜN GECİKTİ BENİMDE FAKAT 29 OCAKTA KAHVERENGİ LEKE GELDİ 1 ŞUBATTA OLMAM LAZIMDI ADET OLMADIM HALA AMA HAMİLELİK BELİRTİSİ YOK HİC BENDE SİZCE HAMİLE MİYİM KARNIMDA ŞİŞLİK HİSSEDİYORUM BİRDE NOLUR CEVAP VERİN TEST YAPTIM EMİN OLAMADIM HİC

Kan testi yaptırın bide belki vardır benim bi arkadaşım test yapmış çıkmamış grip normal hasta oluncada ilaçlar kullanmış meğer hamileymiş ilaçlardan dolayı düşük yaptı ben o yüzden evde yapılan testlerede peki güvenmiyorum ama bi umut yaptım işte bide daha önce hiç adetiniz geciktimi

Gecikmelerim olurdu fakat evlendikten sonra düzene girdi 11 aydan beri düzenli geliyordu her ay bu ay gecikti arada kasıklarıma agrı giriyor sonra geçiyor bazen batma olup geciyor lekenin gelmeside kafamı çok karıştırdı leke bir hafta önce geldi anlamadım

Döllenme lekesi diyolarmış ona banada aynısı oldu 10 günü geçgindir sağ kasığımda batmalar yanma jilet kesiği gibi oluyor adetime 3 veya 4 gün var ilk kez başıma bunlar geliyor test yaptım çıkmadı akşam sağ tarafıma yatamadım resmen sağ tarafım şiş gibi ve batmalar oldu

Kan testi yaptırsam bugün hemen belli olur mu çok erken oldugu icin idrar testinede çok güvenemiyorum dün yaptım emin olamadım hic iki çizgi varla yok gibiydi benimde ilk defa basıma böyle birsey geldi

Kan testi yaptırsam bugün hemen belli olur mu çok erken oldugu icin idrar testinede çok güvenemiyorum dün yaptım emin olamadım hic iki çizgi varla yok gibiydi benimde ilk defa basıma böyle birsey geldi
Kan testinde çıkıyor diyorlar hatta halam adetine bi hafta kala kan testiyle öğrenmiş hamile olduğunu sizin döllenme zamanınız ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…