Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşaallah rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşaallah eşime belirtilerimi anlatıyorum oda hamile değilsin diyo
Nerden varmıl bu kanıya acaba benim eşimde benim bu ay hiç umudum yoktu demişti

Aa Bende 3 buçuk aylık evliyim

İnşaallah canım hayırlısı canım senin sağ kasığında batma olunca göbeğine ve göbek deliğine gaz gibi vurup batma oldumu veya oluyomu
Evet canım benm kasığımda karnımda belimde oluyodu :) bide göğüslerini de kontrol etsene çünkü benim göğüslerim dolgunlaşmıştı

Evet canım benm kasığımda karnımda belimde oluyodu :) bide göğüslerini de kontrol etsene çünkü benim göğüslerim dolgunlaşmıştı
Bi saattir sağ kasığım hala batıyor jilet gibi karnıma ve göbeğime vuruyor göbek deliğim sanki gaz varmış gibi sıkışıp duruyor benim gögüsler aynı gibi gögüste bi fark göremedim ama elimi değince sanki hafif şişlik gibi hissetim

Zaten adetine daha var ama kasıklarda batmalar felan belirti yanii bende her belirtiyi araştırıyodum acaba hamilelikten mi diye

Aklımda o araştıracağım ikinci çocuktan sonra

Zaten adetine daha var ama kasıklarda batmalar felan belirti yanii bende her belirtiyi araştırıyodum acaba hamilelikten mi diye
Benim adete yakın bile hiç gögüslerim şişmez ve ağrı olmaz kiminin adet dönemine yakın oluyormuş bende yok.. benim araştırmadığım yer belirtiler kalmadı evde karbonat limon testi bile yaptım çıkmadı eşim teli elime alınca sen genemi hamilelik için araştırma yapıyorsun diyor hamilelikte idrar rengi değişir diyolar benim idrarım altın sarısı gibimi desem zerdaçal rengi gibimi desem öyle geliyor yoksa banamı öyle geliyor bilemedim bide bende hem reflü hemde gastirit var hap kullanmasam perişanım korkumdam hamileyim zararı olurmu diye korkuyla kullanıyorum eğer hamileysem hamilelikte ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…