- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Test yaptınız miRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallahbende üç aylık evliyim farkında olmadan son yumurtlama günümde ilişkim oldu sonradan yumurtlama takviminde anladım ve baya da belirtilerim var hamileyim düşünmekten kafayı yedim
Erken gebelik testi yaptım iki gün önce ama bişey çıkmadı adetime 8 gün varTest yaptınız mi
Nerden varmıl bu kanıya acabaAmin inşaallah rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşaallaheşime belirtilerimi anlatıyorum oda hamile değilsin diyo
Aa Bende 3 buçuk aylık evliyimRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallahbende üç aylık evliyim farkında olmadan son yumurtlama günümde ilişkim oldu sonradan yumurtlama takviminde anladım ve baya da belirtilerim var hamileyim düşünmekten kafayı yedim
İnşallah olurMalesef adetim yarın bitecek ovülasyona başlayacağım 1 gün sonra inşAllah bu ay olurbizim ilk daha 2 senelik evliyim
İnşAllah sağolun sizin varmıİnşallah olur
Evet benimde daha çok yeni yarın 6 haftalık oluyorİnşAllah sağolun sizin varmı
Bilmiyorum hissediyorum hamile değilsin diyoNerden varmıl bu kanıya acababenim eşimde benim bu ay hiç umudum yoktu demişti
İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınızEvet benimde daha çok yeni yarın 6 haftalık oluyor
Ayın kaçında evlendinAa Bende 3 buçuk aylık evliyim
Amiin inşallah rabbim sizede nasip ederr tez vakitte❤İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız
13 ekimAyın kaçında evlendinyaş kaç canım
Senden bebiş haberi bekliyorum vallaaa3 kasım31 yaşındayım
İnşaallah canım hayırlısıSenden bebiş haberi bekliyorum vallaaa
Evet canım benm kasığımda karnımda belimde oluyodu :) bide göğüslerini de kontrol etsene çünkü benim göğüslerim dolgunlaşmıştıİnşaallah canım hayırlısıcanım senin sağ kasığında batma olunca göbeğine ve göbek deliğine gaz gibi vurup batma oldumu veya oluyomu
Bi saattir sağ kasığım hala batıyor jilet gibi karnıma ve göbeğime vuruyor göbek deliğim sanki gaz varmış gibi sıkışıp duruyor benim gögüsler aynı gibi gögüste bi fark göremedim ama elimi değince sanki hafif şişlik gibi hissetimEvet canım benm kasığımda karnımda belimde oluyodu :) bide göğüslerini de kontrol etsene çünkü benim göğüslerim dolgunlaşmıştı
Zaten adetine daha var ama kasıklarda batmalar felan belirti yaniiBi saattir sağ kasığım hala batıyor jilet gibi karnıma ve göbeğime vuruyor göbek deliğim sanki gaz varmış gibi sıkışıp duruyor benim gögüsler aynı gibi gögüste bi fark göremedim ama elimi değince sanki hafif şişlik gibi hissetim
Aklımda o araştıracağım ikinci çocuktan sonraTabiki nasibinde varsa neden üzülesin kihakkında hayırlısı olsun spirale güvenme zaten benim çevremde kaç kişi onunla hamile kaldı üç aylık iğnede iyi değil diyorlar koldan korunma yöntemi çok iyimiş
Benim adete yakın bile hiç gögüslerim şişmez ve ağrı olmaz kiminin adet dönemine yakın oluyormuş bende yok.. benim araştırmadığım yer belirtiler kalmadı evde karbonat limon testi bile yaptım çıkmadıZaten adetine daha var ama kasıklarda batmalar felan belirti yaniibende her belirtiyi araştırıyodum acaba hamilelikten mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?