Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay saol o kadar heycanlıyım kı bı saatlık uykuyla duruyom uyuyamıyom ınsallah kan testındede cıkar ınsallah kavusuruz yavrularımıza
Cikar Allhn izniyle. Ben hayalini bile kuramiorm. Nasil olur ne yaparm diye.😊
Doya doya yasa heyecanini. Esjne soledin mi

Eki Görüntüle 2288102
kizlar sonuclarima baksaniz bi referans araliginda hepsi normal dedi doktor ama ben yuksek oldugunu dusunuyorum bu yuzden mi hamile kalamiyorum aceba
TSH 3ün altında olması lazım diye biliyorum onu da ilaçla dengeliyolar canım. Ama hamile kalmaya etkisi yok sanırım. Gebelikte iyice yükselebiliyo. Bi endokrinoloji bölümüne görünsen iyi olur sanki.

Cikar Allhn izniyle. Ben hayalini bile kuramiorm. Nasil olur ne yaparm diye.😊
Doya doya yasa heyecanini. Esjne soledin mi
Soyledım dayanamadım hep gızlı ogrenıp suprız yapma hayalım vardı ama cok sabırsızım senınde olur ınsallah umudunu kaybetme 13 ayım benım

Soyledım dayanamadım hep gızlı ogrenıp suprız yapma hayalım vardı ama cok sabırsızım senınde olur ınsallah umudunu kaybetme 13 ayım benım
Ii yapmissin 😊 kim dogru duzgun dayanabilio ki zaten soylemeden. Bn daha yeni basldim sayilir. Bu 3. Deneme olck. Tutarsa tutar olmazsa da olmaz Allhin takdiri artk. Hayrli bi zamnda olsn da.

Ii yapmissin 😊 kim dogru duzgun dayanabilio ki zaten soylemeden. Bn daha yeni basldim sayilir. Bu 3. Deneme olck. Tutarsa tutar olmazsa da olmaz Allhin takdiri artk. Hayrli bi zamnda olsn da.
Olur olur merak etme umudumuzu kaybetmeyelım ben tedavı gordum bu ay ınsallah melegım karnımın ıcındedır 😘

arkadaşlar günaydın. adetime 8 gün var. yumurtlama gününü çatlama gününü değerlendirdim ovulasyon testi ile. son 4 gündür imtihanlar yaşıyorum. anne babam ayrılıyor. bu stres zaten bana yetiyor ama gebelik oluşmuşsa inşallah etkilemez. insan neleri düşünüyor. ben doğmamış evladımı düşünürklen ana babam bize neler yaşatıyor. bunun içinde cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ederseniz. belirtim akıntım var başım ağrıyor ve tek taraflı kasık batması yaşıyorum ara ara. ama bunları yaşayıpta adet olmuşluğumda var. özellikle 1 hafta kala baş ağrısı genelde olur. ondan umudumda kırıldı. Allah hayırlı zamanda versin. duam hep o. sizlere de içinde bana da...
Ailen için üzülümdüm canım ama seni üzmeye hakları şuan yok ☹️ sen kendine odaklan bebeğinle ilgili hayaller kur boşver gerisini tatlım. Zaten belirtilerin de var bence embriyo yerleşmiş olabilir beslenmene dikkat et 🤩 aynı belirtiler bende de var sadece akıntım yok sabırla ümitle beklicez. Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah🤲🏼🙏🏽

TSH 3ün altında olması lazım diye biliyorum onu da ilaçla dengeliyolar canım. Ama hamile kalmaya etkisi yok sanırım. Gebelikte iyice yükselebiliyo. Bi endokrinoloji bölümüne görünsen iyi olur sanki.
bugun kadin dogumdan randevum vardi onunlada goruscem ilac yazar mi baska bolumemi yonlendirir kendimi tedavi eder bilmiyorum yani o kadar kafam karisikki bi cok doktor bu degeri norml buluyor bi coguda 2.5 seviyelerine indirmeye calisiyormus arastirdigim kadariyla bu 3. ayim umarim doktor ciddiye alir beni bazen 1 yil olmadan ilgilenmiyolar bile

hb
Allah razı olsun arkadaşım Allah senin için de en hayırlısını versin çok teşekkür ederim. İnşallah o haber bana moral olur..
bende abimlerle ilgili ayni durumu yasadim su son 4 5 aydirda devam ediyordu iki tane yegenim var biri daha 6 aylik biri 2 yasinda cok fazla uzuldum cok stres oldum dun sonucladimi alinca ozellikle prolaktin hormonumun strese bagli yukseldigini ogrendim simdi o kadar kiziyorum ki kendime onlar baristi olan benim gecen aylarima oldu diye evet elimizde degil ailemiz sonucta uzuluyoruz ama bizimde bi hayatimiz oldugunuda unutmamak lazim sanirim simdi onlar bebekleriyle mutlu ama ben belkide onlarin stresinden kaynakli bebek sahibi olamadim insan ailesi bile olsa kiziyor bazen.

şu cümlen "bizimde bi hayatimiz oldugunuda unutmamak lazim " bu gerçekten çokk doğruu. Onlar barışır bize olan olur. Allah yuvalarına sıcaklık versin senide umduğuna nail etsin arkadaşım. inşallah bu günlerde geçecek diyorum en az hasarla olsun ...

kizlar ben bugun kadin doguma gittim degerlerime normal dedi sehrimdeki en iyi kadin dogumculardan 4 ay cok kisa bi sure hic bi sey yapmana gerek yok sadece folik asit kullan dedi en kolay hamile kalmani saglicak tek sey stres yapmadan devam etmen dedi ovulasyon testini bile onermiyorum ben sartlanmis seyler bile hormonlari yukseltir sadece degerlendirin dedi icim cok rahatladi gercekten artik kafama takmiyorum Allah verecegi zamani bekliyordur sizde elinizden geldigi kadar rahatlatin kendinizi kizlar.

Ben gecen hafta ishal oldum. Midem olmicak zamanlarda bulandi. Beklenen regle birkac gun Kala kahverengi lekelenmem oldu. Sonra regl gunu gecti akinti beyaza döndü. Kizimda da boyle olmustu. 34. Gun olunca dün evde test yaptim ve ogrendim. Oyle gogus hassasiyeti vs hicbirsey yok. Sadece en son iliskimizde gecen hafta ciglik atacak kadar canım acidi. Ve suan karnim asiri gergin
Merhaba 9 aydır bizde ugrasıyoruz ama tık yok. Bu ayın 10unda regli olmam gerekiyordu. Hala olmadm. 2-3 gündür geceleri artan bel agrım var sağ kasığımda arada batma oluyor. Bu sabah test yaptım ama negatif çıktı. Mide bulantısı arada oluyor. Bi kaç gündür kendimi sürekli aç hissediyorum. Arada bir beyaz şeffaf akıntım oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Acaba kendim mi üretiyorum bu belirtileri?😔

Merhaba 9 aydır bizde ugrasıyoruz ama tık yok. Bu ayın 10unda regli olmam gerekiyordu. Hala olmadm. 2-3 gündür geceleri artan bel agrım var sağ kasığımda arada batma oluyor. Bu sabah test yaptım ama negatif çıktı. Mide bulantısı arada oluyor. Bi kaç gündür kendimi sürekli aç hissediyorum. Arada bir beyaz şeffaf akıntım oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Acaba kendim mi üretiyorum bu belirtileri?😔
Kendini dinledigin icinde olabilir. Ben kizima tedavi surecimdeyken her ay kendimi hamile saniyodum. Regl gecikmeden belli olmaz. Hakkinda hayirlisi olsun

Kendini dinledigin icinde olabilir. Ben kizima tedavi surecimdeyken her ay kendimi hamile saniyodum. Regl gecikmeden belli olmaz. Hakkinda hayirlisi olsun
Adetim 3 gün gecikmiş durumda. Normalde adetin olmadan önce gögüslerimde hassasiyet ağrı belinde ve kasıklarımda ağrı olurdu. Adetin çok sancılı geçerdi. Ama şimdi adet olacak belirtilerinden hiç biri yok. 3 gün gecikmesine rağmen. Dün test yaptım negatif çıktı. Geç döllenme varsa eğer daha da adetin olmazsa kaç gün sonra tekrar yapmalıyım testi? Cevabınız için teşekkür ederim.

Adetim 3 gün gecikmiş durumda. Normalde adetin olmadan önce gögüslerimde hassasiyet ağrı belinde ve kasıklarımda ağrı olurdu. Adetin çok sancılı geçerdi. Ama şimdi adet olacak belirtilerinden hiç biri yok. 3 gün gecikmesine rağmen. Dün test yaptım negatif çıktı. Geç döllenme varsa eğer daha da adetin olmazsa kaç gün sonra tekrar yapmalıyım testi? Cevabınız için teşekkür ederim.
canim benim bildigim kadariyla gecikmede negatifse yoktur gec dollenme olsada gecikmede cikardi ama birinde okumustum 10 gun sonra cikmis gecikmeden

Back