Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Tebrik ederim
Belirtileriniz nelerdi acaba
Teşekkür ederimm
Belirtilerim yumurtlamadan sonra başladı.
Aşırı kasık ağrısı
Kasik agrim bacagima vuruyordu
Bi anda agri giriyordu
Goguslerim sisti
Uclari asiri hassas
Gogusum bi yere dokununca bile ciglik atacak gibiydim o derece
Ayaklarim usuyordu
Genel olarak da surekli usuyordum
Yuzumde sivilceler bi anda artti. Herhalde hormonlar bi anda karıştı diye oldu. Şu an soldular. Bi de aşırı sinirliydim. Sinirlenince içimde alev yaniyor gibiydi o derece. Halbuki kac zamandir pek sinirlenmiyordum
İşte yerleşmeden once otururken bi anda agri girdi tarif edemem ciglik atip uzandim arkaya dogru (2 kez oldu bu)
Ertesi gun yerlesme kanamasi oldu. Bu sekilde baska bi sorun varsa sorabilirsinn

Cok tesekkur ederim cnm cok aciklayici oldu Allah razi olsun. Rabbim bebisinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin

Kızlar rüyasında hamile olduğunu görüp de tutturan var mı merak ettim
Canim ben 11 ay uğraştım hamile kalmak icin herşey normal dedi doktor tam evliliğimin senesinde hamile kalmıştım.benim rüyama dede gelmişti duan kabul oluyor ama yalnis dua ediyor sun nasıl abdest almadan namaz olmazsa dua nin önemi var diye.yanimda görümcem vardı karnimi gösterdim sorsana dedeye hamile olacak mıyım anlamında dede de bana Bakarak senin ilacın fatiha dedi uyandım aradan bir hafta vs gecti temmuzda hamile olduğumu öğrendim o kadar güzel duygu ki ya herşey yolunda iyi gitti Eylül 5 te randevum vardi benim onu bekliyor dum rüyamda bu sefer ameliyat masasında dim türbanlı kadın doktorlar vardi basimda eşim vardi Doktorlar telaş icindey di bebeğin kalbi durmuş almazsak anne yi kaybedecez diye ben öleyim bebeğimi almayın dedim eşimde bebek öldüyse eşimi kurtarın dedi uyandım orda.kahvalti yaparken eşime anlattım kızdı bana nasıl rüya o güzel şeyler düşün hayır olsun diye.neyse yine aradan zaman geçti 5 Eylül de ultrason kontrolü aklımda kalan tek cümle ANNESi bebeğin kalbi durmuş. 10 Eylül kürtaj oldum mecburen doktor zehirlenirsin alınması lazım diye acilde kürtaj oldum ve son rüyam ise kürtaj olacağının gecesi erkek bebeği emzirdim sevdim sabahına kürtaja gittim.ve şimdi anlıyorum dede yi duam da 11 ay boyunca Allah'ım annelik duygusu yaşat Allah'ım karnımı evlat ile doldur ona can olayım onu güzel bakayım evlat ver rabbim dedim. Allah bana duamdaki gibi karnımı evlat ile doldurdu o duygusunu yasatti ama evladıma can olamadım çünkü hiç dua ederken Allah'ım sağlıklı sıhhatli evlat ver demedim o yüzden rüyanın anlamını anladim dua ederken dikkat etmedim hayırlı sağlıklı demedim.eylulden bu yana dua etmesini öğretti rabbim bana.rabbim her gönülden isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin .her ay test yapıyorum sürekli konu açıyorum kendime hâkim olamıyorum adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım yine hayali çizgi arıyorum çıkmayacağını bildiğim halde.ozaman bile adete 4 varken silik 2 varken net çıkmıştı.bosuna test yaptım aşağıya bırakıyorum belki bi gören olur ben göremedim ama

Eklentiler

• IMG_20230223_001758_796.webp
    303,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20230223_001325_702.webp
    288,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20230223_000910.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 38
crn_21 Canım bir şey soracağım ya sen de progestan kullanıyorsun değil mi? Ya doktorum vajinal almamı söyledi ama akşam yapıyorum sabaha kadar kendiliğinden akıyor. Yani büyük bir kısmı geri geliyor. Baya da ileri itmeme rağmen. Sende de böyle oluyor mu? Sabah akşam vajinal önermişti ama çalıştığım için sabah olanı ağızdan alabileceğimi söyledi. Ama ne kadar ileri itsem de geri geliyor sabaha kadar. Hiç kalkmıyorum da anlamadım

Beni çok duygulandırdın canım. Ne olur üzülme aynen dediğin gibi inşallah Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder. Senin için dua edicem. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah

Günaydın kızlar okul açıldığı için çok giremiyorum ben de. Hem ev hem okul yetişemiyorum vallahi. Tüm hamişlerimize hayırlı olsun darısı başımıza. Ben bu aydan ümitli değilim ama umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalıp sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…