İnşAllah canm olmazsin ve mucizen sennledirMerhaba ben de 2 senelik evliyim, henüz nasip olmadı. Ama denemelere devam, bunlar da benim ovulasyon testlerim, adetime son 8 gün kaldı. İnşallah adet olmam
Şekerim bende belirti olduğu zamanlar da oldu ama yine sonuç negatif, o yüzden bedenimi dinlememe kararı aldımKızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur
Bu arada bende hiç belirti yok
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya
Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin
Bu ay yine göğüslerimde ve kasıklarımda hafif hafif sızılar var, açıkcası 3 aydır böyle oluyor. Onun dışında regle 2 gün kala da bel ağrılarım oluyor. Ama akıntı vesaire hiç yok, baş dönmesi mide bulantısı falan da hiç yaşamadım. Akıntım normalde de olmuyor, senin oluyor mu yumurtlama da falanİnşAllah canm olmazsin ve mucizen sennledirbelirtin varmı kuzum hiç
Evet cnm benm yumurtlamada akıntım oluyo ama şuan hiç yok geçen ay çok belirti yaşadım kasıkta batmalar halsizlik vs ama adet oldum sonuç olarak ama belrtiler hemn olmuyo heleki baş dönmesi mide bulantısı genelde göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma uyku hali bel ve kasık ağrıları yani kısacası regl öncesi oluşan ağrılarla hemen hemen aynı canmBu ay yine göğüslerimde ve kasıklarımda hafif hafif sızılar var, açıkcası 3 aydır böyle oluyor. Onun dışında regle 2 gün kala da bel ağrılarım oluyor. Ama akıntı vesaire hiç yok, baş dönmesi mide bulantısı falan da hiç yaşamadım. Akıntım normalde de olmuyor, senin oluyor mu yumurtlama da falan
Bakalım Allah büyüktür , benim de bat 15 Şubat, senden 1 gün önce. Bu topik iyi oldu, en azından burada bizi anlayan insanlarla sohbet muhabbet eder, bilgi paylaşımı yaparızEvet cnm benm yumurtlamada akıntım oluyo ama şuan hiç yok geçen ay çok belirti yaşadım kasıkta batmalar halsizlik vs ama adet oldum sonuç olarak ama belrtiler hemn olmuyo heleki baş dönmesi mide bulantısı genelde göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma uyku hali bel ve kasık ağrıları yani kısacası regl öncesi oluşan ağrılarla hemen hemen aynı canm
Aynn canm İnşAllah ikimizde hamileyizdir çok istiyorum çünkü kızıma çok geç hamile kaldım İnşAllah bu sefer Rabbim aratmaz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizeBakalım Allah büyüktür , benim de bat 15 Şubat, senden 1 gün önce. Bu topik iyi oldu, en azından burada bizi anlayan insanlarla sohbet muhabbet eder, bilgi paylaşımı yaparız
Bu ovülasyon testiyle denememin 3. Ayı, ve her defasında farklı günlere denk geliyor. Uygulamaya göre takip ederdim hep meğer yanlışmış, her ay farklı zamanda pik gördüm, her ay da değerlendirdim. Sen kaç aydır takip ediyorsun,Aynn canm İnşAllah ikimizde hamileyizdir çok istiyorum çünkü kızıma çok geç hamile kaldım İnşAllah bu sefer Rabbim aratmaz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Bu arada cnm ovulasyon testiyle kaç aydır takip ediyosun
Birtanem Allahım sana da bana da hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin, biz de o kadar çok istiyoruz ki eşimle. Aile olmak istiyoruz artık, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizeAynn canm İnşAllah ikimizde hamileyizdir çok istiyorum çünkü kızıma çok geç hamile kaldım İnşAllah bu sefer Rabbim aratmaz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Bu arada cnm ovulasyon testiyle kaç aydır takip ediyosun
Bende iki aydır kuzum benimde farklı oluyo ve hep adetim sarkıyo yumurtlama geç olduğu için bu benm geçen ay çıkn gebelik testim ve sonrasında adet olmuştumBu ovülasyon testiyle denememin 3. Ayı, ve her defasında farklı günlere denk geliyor. Uygulamaya göre takip ederdim hep meğer yanlışmış, her ay farklı zamanda pik gördüm, her ay da değerlendirdim. Sen kaç aydır takip ediyorsun,
Çok ama çok amin kuzum muhteşem bişi çünküBirtanem Allahım sana da bana da hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin, biz de o kadar çok istiyoruz ki eşimle. Aile olmak istiyoruz artık, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize
Kimyasal gebelik geçirdin demek kiBende iki aydır kuzum benimde farklı oluyo ve hep adetim sarkıyo yumurtlama geç olduğu için bu benm geçen ay çıkn gebelik testim ve sonrasında adet olmuştum
Benim de denememin 11.ayı. 24 ocakta hsg çektirdim. 30 ocakta 20mm yumurta gördü doktorum. Ayın 31-1'i gibi çatlama oldu. Benim de bat 15 şubat. Ama 4-5 gündür kasıklarda regl olacak gibi ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Aslında benim regl belirtilerim zaten erken olur. Birebir regl öncesi belirtileri yaşıyorum ama bir umut işte hiç sanmıyorum yine hüsran olacak gibi... Beklemedeyim sizin gibi. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürürBakalım Allah büyüktür , benim de bat 15 Şubat, senden 1 gün önce. Bu topik iyi oldu, en azından burada bizi anlayan insanlarla sohbet muhabbet eder, bilgi paylaşımı yaparız
Kimyasalmı bilmiyorum ama normal adetti canm..inşAllah en koyusunu görürsün çift çizgininKimyasal gebelik geçirdin demek kiolsun üzülme. Ben daha hiç çift çizgiyi görmedim, silik de olsa görmedim. Ama artık çok yoruldum, kafamı başka bir şeye veremiyorum
Hoşgeldin kuzum İnşAllah uğurlu gelir hepimize bu topik regl dönemlerimiz aynı hemen hemen gebelik ve regl belrtileri aynı oluyo hiç ümitsizliğe kapılma daha var ve İnşAllah hepimiz çift çizgileri buraya atıcaz hamileyim diyeBenim de denememin 11.ayı. 24 ocakta hsg çektirdim. 30 ocakta 20mm yumurta gördü doktorum. Ayın 31-1'i gibi çatlama oldu. Benim de bat 15 şubat. Ama 4-5 gündür kasıklarda regl olacak gibi ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Aslında benim regl belirtilerim zaten erken olur. Birebir regl öncesi belirtileri yaşıyorum ama bir umut işte hiç sanmıyorum yine hüsran olacak gibi... Beklemedeyim sizin gibi. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
Ayy inşallahHoşgeldin kuzum İnşAllah uğurlu gelir hepimize bu topik regl dönemlerimiz aynı hemen hemen gebelik ve regl belrtileri aynı oluyo hiç ümitsizliğe kapılma daha var ve İnşAllah hepimiz çift çizgileri buraya atıcaz hamileyim diye
Hayır motivasyonumuzu düşürmüyoruzBenim de denememin 11.ayı. 24 ocakta hsg çektirdim. 30 ocakta 20mm yumurta gördü doktorum. Ayın 31-1'i gibi çatlama oldu. Benim de bat 15 şubat. Ama 4-5 gündür kasıklarda regl olacak gibi ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Aslında benim regl belirtilerim zaten erken olur. Birebir regl öncesi belirtileri yaşıyorum ama bir umut işte hiç sanmıyorum yine hüsran olacak gibi... Beklemedeyim sizin gibi. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
Ben Çorlu'da anestezi ile çekildim. Gelmeyi düşünürseniz eğer doktor önerebilirim :)Hayır motivasyonumuzu düşürmüyoruzben de HSG çekinmeyi düşünüyorum, çoğu kadın öyle hamile kalıyormuş.İstanbulda yaşıyorum, iyi ve acısız bir yer araştırıyorum :)
Aynn cnm öyle hamile kalan çok ama İnşAllah gerek kalmazHayır motivasyonumuzu düşürmüyoruzben de HSG çekinmeyi düşünüyorum, çoğu kadın öyle hamile kalıyormuş.İstanbulda yaşıyorum, iyi ve acısız bir yer araştırıyorum :)