Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlaaaar yine ben
Ovülasyon testlerime ve değerlendirdiğimiz günlere bir bakabilir misiniz? Sanırım bu defa doğru günleri değerlendirdim. Bir de sizin yorumlarınızı istiyorum

Eklentiler

• 38B07E3A-03FE-4A45-8BF2-5FFE539132A3.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 51
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Maşallah canım evet hayıt tohumunu ben de kullandım çok faydalı. Hayıt tohumunu biraz havanda dövüp içme suyuyla kaynatıp ılık şekilde aç karnına içiliyor canım şifa olsun

Allah razı olsun canım hepimiz beklediğimiz mujdelerle mutlu olalım inşallah

Eklentiler

• IMG_20230223_001758_796.webp
    303,7 KB · Görüntüleme: 35

Kızlar adetime 3 gün var daha test yaptım sanki çok az silik bir şekilde var mı banami öyle geliyor baş ve üç kısımları kırmızılık var gibi dimi çizginin

Hamiş kızlarım aranızda ödem sorunu yaşayan var mı ben kendimi catlicak gibi hissediyorum

Kaç dkk içinde çıktı silik olan? Var gibi duruyor. Kan testi daha net cevap verir onu da yap derim :) kendimde netleştirmek için yaptırdım pozitif 4 gün öncesi kan dada yeni yükselmeye başlamış hcg

Ahahah ben de hem de tam şuan zirvede bulantıyla beraber sabah bulantısını anlarım da akşam bulantısı nedir ya benimki ayrı bi cins
Çok şükür daha bulantım yok inşallah da olmaz çok nadiren özellikle yemekten sonra ufaktan bi öğürme isteği geliyor sadece geçiyor hemen ama şişlik beni mahvetti şimdiden 3-4 aylık gibi karnım şiş

Arkadaslar cok garip ben tatliyi asssssiiriii seven bi insanim normalde ama canim hic tatli cekmiyor ekşi şeyler yemek istiyorum ya da tüm gun farkli farkli yemekler yiyeyim istiyorum tatli aklima bile gelmiyorrr

Ay benim de oyle. 1-2 aya geciyormuş ama şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…