Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

crn_21 crn_21 Canım bir şey soracağım ya sen de progestan kullanıyorsun değil mi? Ya doktorum vajinal almamı söyledi ama akşam yapıyorum sabaha kadar kendiliğinden akıyor. Yani büyük bir kısmı geri geliyor. Baya da ileri itmeme rağmen. Sende de böyle oluyor mu? Sabah akşam vajinal önermişti ama çalıştığım için sabah olanı ağızdan alabileceğimi söyledi. Ama ne kadar ileri itsem de geri geliyor sabaha kadar. Hiç kalkmıyorum da anlamadım 🥺
Kuzum kullanıyorum evet ama bana ağız yoluyla da alabilirsin dedi hatta eczacida doktor aksini soylemedikce ağızdan daha iyi dedi ben öyle yapiyorum🤔 ama vajinalden olunca o sıkıntı normal ben daha önce engeksiyon sebebiyle fitil kullanmıştım sabahları aynı şeyi yaşıyordum. Gece ilaç orda eriyor içerde gitcek çok yeri olmadığı için dışarı akıyor mecbur

Kızlar ben de şimdi dr dan geliyorum ama kese gözükmedi kan da verdim sonucu öğleden sonra çıkacak acaba geç yerleşme mi oldu ya da kimyasal mı Hayırlısı bakalım

Kuzum kullanıyorum evet ama bana ağız yoluyla da alabilirsin dedi hatta eczacida doktor aksini soylemedikce ağızdan daha iyi dedi ben öyle yapiyorum🤔 ama vajinalden olunca o sıkıntı normal ben daha önce engeksiyon sebebiyle fitil kullanmıştım sabahları aynı şeyi yaşıyordum. Gece ilaç orda eriyor içerde gitcek çok yeri olmadığı için dışarı akıyor mecbur
Anladım canım. Sabahı ağızdan alıyorum mecbur işe geldiğim için olmadı akşamı da öyle yapacağım artık. Sağ ol canım benim 💖

Kızlar ben de şimdi dr dan geliyorum ama kese gözükmedi kan da verdim sonucu öğleden sonra çıkacak acaba geç yerleşme mi oldu ya da kimyasal mı Hayırlısı bakalım
Geç döllenmedir canım hayırlısıyla görünür inşallah sonucu mutlaka haber et. Kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun 💖

Geç döllenmedir canım hayırlısıyla görünür inşallah sonucu mutlaka haber et. Kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun 💖
İnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkar💖

İnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkar💖
İnşAllah canım. İyi düşün iyi olsun 💖

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım 🥰

Kendini üzme canım geç döllenme falandır stres bu süreçte en büyük düşmanımız bunu unutma

Selam kızlar bi kaç gündür ben de sessiz takipçilerdenim maşallah muhabbetleriniz çok hoşuma gitti ve süreçlerinizi sessiz de olsa takip ederek bi nevi dua ettim 😊 ben kendi hikayeme geçeyim 8.5 yıllık evliyiz 5.5 yaşında bir oğlum var elhamdülillah. İlk evlendiğimiz yıllar bebek için herhangi bir çabamız olmadı hatta korunduk da korunmayı bırakınca ben de galiba herkes gibi olacak zannettim sonra bi kaç ay olmayınca incir kürü denedim etraftan duyduğum kadarıyla fakat sonra hem adetimde düzensizlikler oldu hem de etkisini göremedim bu sefer bi de soğan kürü deneyeyim dedim ☺️ sonrasında da adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim normalde günü saati bile şaşmaz çünkü dr kan testi yaptı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı yumurtalıklarımın temiz olduğunu hormonu düşürünce bir sorun olmadığını söyledi ben sonra şunu öğrendim ki özellikle incir zaten süt hormonunu fazlasıyla salgılayan bir yiyecek ve müsait olan insanlarda da prolaktinin fazla salgılanmasına sebep olabildiğini öğrendim şunu ifade etmek istedim kısaca evet bu kürler gerçekten öok güzel etkili de aynı zamanda fakat öncesinde kesinlikle hormon testi yapılıp ona uygun bir şey yapılması gerekli. Dostinexle prolaktini düşürdükten sonraki ay dr um klomen verdi ve tahmini yumurtlama günü muayeneye gitmemi söyledi ve o ay çok ilginç bir şekilde gittiğimde dr um hiç yumurtlama olmadığını söyledi zaten akıntı vs de hiç bir belirti yoktu ben tabiki üzüldüm ve akışa bıraktım zaten yumurtlama olmamış diye de rahat davrandım adetim 10 gün gecikti ve çevremdeki insanlar test yap dediler Ddm ki dr yumurtlama olmamış dedi gerek yok yap ona göre bişeler içeceksen iç dediler yaptım ve şok epey süre sonra hayali çizgi aile hekimliğine gidip kan verdim ve evet beta değerim yüksek çıktı demek ki geç yumurtlama ve döllenme olmuş başla açıklaması yok ertesi gün dr uma randevu bulup gittik o da çok şaşırdı ve tekrar kan vermemi istedi ertesi gün kan testi aldığımızda ise hüsran değerim düşmeye başlamış dr kendiliğinden düşük olacak muhtemelen hazırlıklı olun dedi ve akşamına ağrılar leke ve devamı geldi 10 gün sürdü dr a gittim temizlenmiş dedi adet olunca gel tekrar bakalım dedi ve 1 hafta sonra adet oldum o zaman dr um gebeliğe engel olmayan adet düzenleyici ilaç verdi bitince gel tedaviye başlayalım dedi bunun üzerine ben gitmedim benim içimi rahatlatan ve bu konudan aldığım ders şu olmuştu Allah nasip edince demek ki oluomuş araştırmalarım sonucunda da şunu fark ettim evet güm aşırı ilişki sakin bir ruh hali ve yumurtalıklarımızı sağlıklı hale getirebilmek için temiz beslenme ki hayatımdan paketli şekerli gıdaları çokardığımda ki çok kilolu olmamama rağmen kilo da vermiştim 5 ay sonra Rabbim oğlumu nasip etti 😊
Kısacası;
2 gebelik yaşadım biri kimyasal ikisinde de süreç çok farklı ilerledi. Öğrendiğim şey de şu oldu yumurtalıklarımıza güzel bakmak 😍 o zaman pek çok notlar almıştım düzenli yediğim şeyler vardı ama şu an hiç birisini hatırlamıyorum. Oğlum çok kardeş istiyor eşim de istiyormuş meğer bu düşünce beni tekrar araştırmaya sevk etti net hatırladığım hayıt içmiştim ama onu da nasıl içtiğimi hatırlamıyorum 🤭

Sat 6 şubat
Bat 6 mart
Normalde de yumurtlama zamanını bilirdim ama bu sefer çok garip şeyler oldu kasıklarım belim mütemadiyen ağrıyor ve gögüs ucum szılıyor hatta 21 şubatta sağ kaığımdan çok felaket bir ağrı girdi midem de bulandı apandisit zannettim sonra kasıklarıma yayıldı anlayamadım sebebini henüz hiç dr a gidemedim önce aile hekimliğine gidip hormonlarıma baktırmak istiyorum dr la süreci takip etmek zor geliyor çünkü bana

Kızlaaaar yine ben 🤭
Ovülasyon testlerime ve değerlendirdiğimiz günlere bir bakabilir misiniz? Sanırım bu defa doğru günleri değerlendirdim. Bir de sizin yorumlarınızı istiyorum ❤️

X