Bana bi tahminde bulunmadın
Bende hal ağrılar devam ediyorSlm hamiş kızlar öncelikle Rabbim sağlıkla kucaklarınızı doldursun inşallahBir şey soracağım bu erken gebelikte ağrılar sürekli mi oluyor yoksa bir gün var bir gün yok şeklinde mi merak ettim??
ErkekBana bi tahminde bulunmadın
Öyle mi canım düşük tehlikesi yoktur inşallahBende hal ağrılar devam ediyor
Kuzu senin ilk kan ne zamn vermiştin ve kaç çıkmıştı kaç çıkmıştı cnmBana bi tahminde bulunmadın
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sonucu almaniz regl gecikmenizden kaç gün sonraya tekabül ediyor?Kızlar benim 2. beta 1083 çıktı doktor 900-1000 arası görmemiz lazım demişti daha bile iyi
Amin teşekkürlerBen
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sonucu almaniz regl gecikmenizden kaç gün sonraya tekabül ediyor?
Benden daha kan istemediler kese 12mm diye kese yeni oluşuyo dendi yani 40. Gün 3,5 haftalık falan dendi karışık oldu birazKuzu senin ilk kan ne zamn vermiştin ve kaç çıkmıştı kaç çıkmıştı cnm
Doktora söyledim kanama olmadığı sürece normalmiş kız kardeşim de çok ağrı çekmişti o sağ tarafta ağrı çekti sağda oldu bebişi kız ama hep erkek dediler etraftakiler benim solda ağrı oluyo daha hissedemiyorumÖyle mi canım düşük tehlikesi yoktur inşallah
Benim 4 günlük bir gecikme söz konusu. Yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba doğru sonuç alır mıyım diye endişeleniyorum. Umarım doğru sonuç alırım tekrar tekrar test yapmaya gerek kalmaz umarım.Amin teşekkürlerNormalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikmeyle bu sonuç çıktı bugün
İyi çok şükür canımDoktora söyledim kanama olmadığı sürece normalmiş kız kardeşim de çok ağrı çekmişti o sağ tarafta ağrı çekti sağda oldu bebişi kız ama hep erkek dediler etraftakiler benim solda ağrı oluyo daha hissedemiyorum
Tabiiki mühim olan sağlıklı olması ama gönlümden geçen kızİyi çok şükür canımbenim kız da sağdaydı ama hiç ağrım sızım yoktu bizde de erkekte çok ağrı sızı olur diyolar ama bilemem tabi sağlıklı olsun da canım cinsiyet mühim değil tabi
Canım senin doğum ekime mi denk geliyorBenden daha kan istemediler kese 12mm diye kese yeni oluşuyo dendi yani 40. Gün 3,5 haftalık falan dendi karışık oldu biraz
Kız kardeşim ağrı tezini çürüttü en azındanİyi çok şükür canımbenim kız da sağdaydı ama hiç ağrım sızım yoktu bizde de erkekte çok ağrı sızı olur diyolar ama bilemem tabi sağlıklı olsun da canım cinsiyet mühim değil tabi
Rabbim hayırlısını versin inşallahTabiiki mühim olan sağlıklı olması ama gönlümden geçen kız
Ekim ilk hafta gibi sanki ama cuma kese falan netleşir inşallah kaç haftalık olduğuCanım senin doğum ekime mi denk geliyor
Terazi oluyor herhalde o zamanEkim ilk hafta gibi sanki ama cuma kese falan netleşir inşallah kaç haftalık olduğu
Kızlar zor doğuyo sanırım kız kardeşim de suni sancı sonunda sezaryene aldılarTerazi oluyor herhalde o zamanO doğum takvimi şek tutmuyor ama bana 24 mayıs yazıyordu ama 10 haziranda doğum yaptım o da zorla çekip çıkardılar suni sancıyla
4 günlük gecikmeye doğru sonuç alırsın diye düşünüyorum ama bence doktor yinede bi kan daha isteyebilir. Yada bekleyebilirim dersen az daha bekle direk kese gorunur belkiBenim 4 günlük bir gecikme söz konusu. Yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba doğru sonuç alır mıyım diye endişeleniyorum. Umarım doğru sonuç alırım tekrar tekrar test yapmaya gerek kalmaz umarım.
Ayy çok iyi yapmış ben ölücem sandım çocuk nasıl sağ çıktı şaşırdım o kadar kötüydüKızlar zor doğuyo sanırım kız kardeşim de suni sancı sonunda sezaryene aldılar