Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ben

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sonucu almaniz regl gecikmenizden kaç gün sonraya tekabül ediyor?
Amin teşekkürler🥰Normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikmeyle bu sonuç çıktı bugün

Öyle mi canım düşük tehlikesi yoktur inşallah
Doktora söyledim kanama olmadığı sürece normalmiş kız kardeşim de çok ağrı çekmişti o sağ tarafta ağrı çekti sağda oldu bebişi kız ama hep erkek dediler etraftakiler benim solda ağrı oluyo daha hissedemiyorum

Amin teşekkürler🥰Normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikmeyle bu sonuç çıktı bugün
Benim 4 günlük bir gecikme söz konusu. Yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba doğru sonuç alır mıyım diye endişeleniyorum. Umarım doğru sonuç alırım tekrar tekrar test yapmaya gerek kalmaz umarım.

Doktora söyledim kanama olmadığı sürece normalmiş kız kardeşim de çok ağrı çekmişti o sağ tarafta ağrı çekti sağda oldu bebişi kız ama hep erkek dediler etraftakiler benim solda ağrı oluyo daha hissedemiyorum
İyi çok şükür canım 😍 benim kız da sağdaydı ama hiç ağrım sızım yoktu😀 bizde de erkekte çok ağrı sızı olur diyolar ama bilemem tabi🤷 sağlıklı olsun da canım cinsiyet mühim değil tabi :KK54:

Ekim ilk hafta gibi sanki ama cuma kese falan netleşir inşallah kaç haftalık olduğu
Terazi oluyor herhalde o zaman 😀 O doğum takvimi pek tutmuyor canım bana 24 mayıs yazıyordu ama 10 haziranda doğum yaptım o da zorla çekip çıkardılar suni sancıyla 🤭

Benim 4 günlük bir gecikme söz konusu. Yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba doğru sonuç alır mıyım diye endişeleniyorum. Umarım doğru sonuç alırım tekrar tekrar test yapmaya gerek kalmaz umarım.
4 günlük gecikmeye doğru sonuç alırsın diye düşünüyorum ama bence doktor yinede bi kan daha isteyebilir. Yada bekleyebilirim dersen az daha bekle direk kese gorunur belki

Kızlar zor doğuyo sanırım kız kardeşim de suni sancı sonunda sezaryene aldılar 😄
Ayy çok iyi yapmış ben ölücem sandım çocuk nasıl sağ çıktı şaşırdım o kadar kötüydü🙄 Korkutmak gibi olmasın canım 😅 ama Allah o acıyı unutturuyo işte şimdi yine istiyorum :KK48:

X