Erken gebelik testleri yanlış gösterebiliyor canım en iyisi adetin geçince testi tekrarla. Büyük ihtimalle hamilesin ama ne olur ne olmaz gecikmeyi bekleyip daha net sonuç alırsın. Ya da kan ver canımEki Görüntüle 3209259
İlk 5 dkkda silik bir çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim?
Allaha şükürler olsun canım benimHayir görünmedim daha. 5 gun sonra kan testi verecegim. Neden 5 gune takildim1000i gecerse kese icin gidecegim
Çok teşekkür ederim. Kalbim seninle. Yakinda sen de bu konulari konuşacaksinAllaha şükürler olsun canım benimsağlıklı hayırlı olsun inşallaah, çok sevindim maşallaah
Kuzum kullanıyorum evet ama bana ağız yoluyla da alabilirsin dedi hatta eczacida doktor aksini soylemedikce ağızdan daha iyi dedi ben öyle yapiyorumcrn_21 Canım bir şey soracağım ya sen de progestan kullanıyorsun değil mi? Ya doktorum vajinal almamı söyledi ama akşam yapıyorum sabaha kadar kendiliğinden akıyor. Yani büyük bir kısmı geri geliyor. Baya da ileri itmeme rağmen. Sende de böyle oluyor mu? Sabah akşam vajinal önermişti ama çalıştığım için sabah olanı ağızdan alabileceğimi söyledi. Ama ne kadar ileri itsem de geri geliyor sabaha kadar. Hiç kalkmıyorum da anlamadım
Anladım canım. Sabahı ağızdan alıyorum mecbur işe geldiğim için olmadı akşamı da öyle yapacağım artık. Sağ ol canım benimKuzum kullanıyorum evet ama bana ağız yoluyla da alabilirsin dedi hatta eczacida doktor aksini soylemedikce ağızdan daha iyi dedi ben öyle yapiyorumama vajinalden olunca o sıkıntı normal ben daha önce engeksiyon sebebiyle fitil kullanmıştım sabahları aynı şeyi yaşıyordum. Gece ilaç orda eriyor içerde gitcek çok yeri olmadığı için dışarı akıyor mecbur
Geç döllenmedir canım hayırlısıyla görünür inşallah sonucu mutlaka haber et. Kötü düşünme, iyi düşün iyi olsunKızlar ben de şimdi dr dan geliyorum ama kese gözükmedi kan da verdim sonucu öğleden sonra çıkacak acaba geç yerleşme mi oldu ya da kimyasal mı Hayırlısı bakalım
İnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkarGeç döllenmedir canım hayırlısıyla görünür inşallah sonucu mutlaka haber et. Kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun
İnşAllah canım. İyi düşün iyi olsunİnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkar
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkar
Kendini üzme canım geç döllenme falandır stres bu süreçte en büyük düşmanımız bunu unutmaİnşallah canım Hesabıma göre 6 haftalık gibiydi ama adet gecikmemin 6.günü küçük pembe akıntı geldi Keseyi görmeye hazırlamıştım kendimi o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu ama Herşey Rabbimden bakalım sonucum belki iyi çıkar
Evet stres yapmamaya çalışıyorum Akışa bıraktım Saol canım destekleriniz iyi geldiKendini üzme canım geç döllenme falandır stres bu süreçte en büyük düşmanımız bunu unutma
Kuzu ilk kan değerine göre tahmin edebilrdim ama seninde erkek diye doğdu içimeBenden daha kan istemediler kese 12mm diye kese yeni oluşuyo dendi yani 40. Gün 3,5 haftalık falan dendi karışık oldu biraz
Ne demek canım benim bu topik bunun için varEvet stres yapmamaya çalışıyorum Akışa bıraktım Saol canım destekleriniz iyi geldi
Ahhh kalbimi bırakıyorum bu mesajaaaaÇok teşekkür ederim. Kalbim seninle. Yakinda sen de bu konulari konuşacaksin