Bencede çünkü perşembeyi beklersem geç olabilir. Ayy herkes hamile kalsın herkes herkes amiiiin :) hamile olanlarda sağlıkla kucağına alsın bebeğiniSiz degerlendirin doktoru beklemeyin ya
Heralde ona bakacak. Aslında ben doktora ısrarla adet tarihimi ilk gün kabul ederek yumurtlamamın 13 14 yada 15. günler olduğunu söylemiştim ama takvime baktı ve cuma çağırdıÇatlamış mı diye mi bakacak acaba
Vardır bi bildiği muhakkakHeralde ona bakacak. Aslında ben doktora ısrarla adet tarihimi ilk gün kabul ederek yumurtlamamın 13 14 yada 15. günler olduğunu söylemiştim ama takvime baktı ve cuma çağırdı
AminnnBencede çünkü perşembeyi beklersem geç olabilir. Ayy herkes hamile kalsın herkes herkes amiiiin :) hamile olanlarda sağlıkla kucağına alsın bebeğini
Test yapmayin sabirli olunAy kızlarr yerleşme kanaması yaşıyorum galiba dün damla şeklinde bu günde çok açık pembe akıntı karışık geldi çok az damla şeklinde bata 7 gün var büyük ihtimallede yerleşmenin 9. Günü. Yarın sabah test yapmaya düşünüyorum çıkar mı sizce yoksa erken mi? Kan da en erken nezaman çıkar hastaneye gitsem?
Çok zor gerçekten sabretmekTest yapmayin sabirli olun
Cokk iyi anliyorum. Ama uzulmemeniz icin yapmamaniz lazimÇok zor gerçekten sabretmek
Yarin sabah ilk idrarla yapinHanımlar merhaba regl günüm yarın yada ertesi gün. Şimdi kaset test yapsam varsa bişey çıkar mı acaba
Çıkar bence canımHanımlar merhaba regl günüm yarın yada ertesi gün. Şimdi kaset test yapsam varsa bişey çıkar mı acaba
Sabah daha iyi sonuç veriyor diyorlar bence sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olurHanımlar merhaba regl günüm yarın yada ertesi gün. Şimdi kaset test yapsam varsa bişey çıkar mı acaba
Teşekkür ederimÇıkar bence canım
Teşekkür ederimSabah daha iyi sonuç veriyor diyorlar bence sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olur
Teşekkür ederimYarin sabah ilk idrarla yapin
Canım daha erken bekle biraz daha negatif çıkarsa üzülürsün ki muhtemelen erken olduğu için negatif çıkar. Kan için de erken. Bende erken kan verdim sonra beta artcak mi stresi yaşadım. Zor ama biraz sabır en iyisi. Umarım hamilesindir sağlıkla alırsın kucağınaAy kızlarr yerleşme kanaması yaşıyorum galiba dün damla şeklinde bu günde çok açık pembe akıntı karışık geldi çok az damla şeklinde bata 7 gün var büyük ihtimallede yerleşmenin 9. Günü. Yarın sabah test yapmaya düşünüyorum çıkar mı sizce yoksa erken mi? Kan da en erken nezaman çıkar hastaneye gitsem?
Bende reglden 2 gun önce yaptım çıktı. Sabah ilk idrarla denemeye değerHanımlar merhaba regl günüm yarın yada ertesi gün. Şimdi kaset test yapsam varsa bişey çıkar mı acaba
Bu kadar erken yerleşme kanaması oluyor mu acaba bazıları adete 2- 3 gün kala olur diyorCanım daha erken bekle biraz daha negatif çıkarsa üzülürsün ki muhtemelen erken olduğu için negatif çıkar. Kan için de erken. Bende erken kan verdim sonra beta artcak mi stresi yaşadım. Zor ama biraz sabır en iyisi. Umarım hamilesindir sağlıkla alırsın kucağına
Bende reglden 2 gun önce yaptım çıktı. Sabah ilk idrarla denemeye değer
Belki yumurtlamasi erken olmuştur diye düşündüm normalde evet dediğin doğru benim bata 1 gün kala lekelenmem oldu meselaBu kadar erken yerleşme kanaması oluyor mu acaba bazıları adete 2- 3 gün kala olur diyor
Erken de olabilir tahmince bat tarihim de 2 gün daha erken ama uygulamaya göre 28 si. 11 şubat pik yaşadım 13 şubat çatlama diye düşünüyorum. Öyle hesaplayınca yerleşmenin 9/10ncu günü. Yerleşme 5-12 gün sürüyor diye okudum ortalama olarak ta 9 günde tamamlanmış oluyor düzenli döngülerde diye okudum. Hayırlısı canımBelki yumurtlamasi erken olmuştur diye düşündüm normalde evet dediğin doğru benim bata 1 gün kala lekelenmem oldu mesela
Sen yine kendini olumsuza hazırla inşallah aksi olursa ekstra sevinirsinErken de olabilir tahmince bat tarihim de 2 gün daha erken ama uygulamaya göre 28 si. 11 şubat pik yaşadım 13 şubat çatlama diye düşünüyorum. Öyle hesaplayınca yerleşmenin 9/10ncu günü. Yerleşme 5-12 gün sürüyor diye okudum ortalama olarak ta 9 günde tamamlanmış oluyor düzenli döngülerde diye okudum. Hayırlısı canıminşallah