Yaa gözün aydın canım ne güzel cinsiyeti neydiBen 9 ekimde doğurdum erken gelfi bebiş
Yaa gözün aydın canım ne güzel cinsiyeti neydi
Teşekkür ederimm erkekYaa gözün aydın canım ne güzel cinsiyeti neydi
Aynen canım şükürler olsun RabbimeDaha dün konuşuyorduk olur mu oldu mu bu ayda olmadı diye şimdi kucaklarimiz doluyor birer birer maşallah hepimize
19+2 kuzum bugünYa ne güzel benm de kızım oluyor sen kaç haftalık oldun cnm
Amin kuzum inşallahÇok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah
Ooo maşallah kuzumBen 9 ekimde doğurdum erken gelfi bebiş
Yok canım henüz konuşmadıkValla benim belli değil canım sancım olmazsa sezeryan düşünebilirim tarih konuştunuz mu canım doktorla
Kaç haftalık doğdu cnmBen 9 ekimde doğurdum erken gelfi bebiş
MaşAllah Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşAllah19+2 kuzum bugün
Amin kuzumMaşAllah Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşAllah
Estağfurullah darlanmadımherkese merhaba ben de bu topiğin uğuruna inananlardanım , çalışıyor olmama rağmen fırsat buldukça molalarımda mesajlarınızı okudum sizle bırlıkte güzel haberlerınızı bekleyıp sizle bırlıkte üzüldüm gebelık haberlerınıze sızle bırlıkte sevndım çok garıp hepınızın gebe kalma öyküsünden çok etkılendım duygulandım hatta özeldentweeetyyy darlamış olabılırım.
allah bana da sızın gıbı sağlıkla evladımı kucagıma almayı nasip etsın 2 yıldır denıyoruz ama sebepsiz infertilite dediler eşimin de benım de değerlerimiz ıyı ama gebelık olusmuyor herkes kafana takma dıyor ama mümkü değil tabi reglime yakın başlıyor duygusallıklar hamıle ruyaları görmelerı etraftan hamıle haberı alıp kendın hüzünlenmek vs..
bu süreçte hacamatta denedık hsg de çekıldım her sey yolundaydı ama hıc bı degıısklık olmadı folık asıt pekmez vs de tukettım kan degerlerım yukselsın dıye esımde keçiboynuzu kürü vs yaptı ama yok bır sağlık sorunumuz olmadıgı ıcın normal yolla denemeye devam etmek ıstıyorum ama yanlıs mı yapmıs olurum doktor sebepsız kısırlık olabılır bır sonrakı reglınde gel aşılama yapalım dedı bılmıyorum kafam cok karısık sızlerde bu yolladan geçtiniz mi ne yapmalıyım kafamdan atmak ıcın medıtasyon yoga namaz hepsını denıyorum bütün tuşlara basıyorumsizce sorun ne olabılır ne yapmalıyım
Estağfurullah darlanmadımsonuçta hepimiz aynı yollarsan geçiyoruz. Rahatlayamıyorsan bence aşılamayı dene ben böyle düşünüyorum
Benim bildiğim yumurta takibi yapılıyor klasik sonra aşılama. Öyle yatma gibi bir durum olmuyor. Ama bilenler daha iyi bilgi verirçalıştığım için iş yerımdekılere bahsetmek ıstemıyorum sureklı hastaneye gıdıp gelmem mı gerekır aşılama olduktan sonra falanda hıc bır bılgım yok bu surece başlarsam esım dışında kımseyle paylaşmak ıstemıyorum bu sebeple bu kısmı kafamı karıstırıyor yatıp dınlenmek gerekır mı kaç gun sonra gunluk yaşantıma devam edebılırım. devlette aşılama yapan var mı faydası vs olur mu hıc bılenınız var mı
Çok teşekkürler canım seni çok iyi anlıyorum. Belli ki her yolu denemişsin. Gerisi Rabbime kalmış tabi aşılama hakkında bilgim yok ama deneyebilirsin tabi. Ben inanıyorum bu çabaların sonuç verecek ve sen de yakın zamanda çok tatliş bi anne olacaksın Allahın izniyle inşallahherkese merhaba ben de bu topiğin uğuruna inananlardanım , çalışıyor olmama rağmen fırsat buldukça molalarımda mesajlarınızı okudum sizle bırlıkte güzel haberlerınızı bekleyıp sizle bırlıkte üzüldüm gebelık haberlerınıze sızle bırlıkte sevndım çok garıp hepınızın gebe kalma öyküsünden çok etkılendım duygulandım hatta özeldentweeetyyy darlamış olabılırım.
allah bana da sızın gıbı sağlıkla evladımı kucagıma almayı nasip etsın 2 yıldır denıyoruz ama sebepsiz infertilite dediler eşimin de benım de değerlerimiz ıyı ama gebelık olusmuyor herkes kafana takma dıyor ama mümkü değil tabi reglime yakın başlıyor duygusallıklar hamıle ruyaları görmelerı etraftan hamıle haberı alıp kendın hüzünlenmek vs..
bu süreçte hacamatta denedık hsg de çekıldım her sey yolundaydı ama hıc bı degıısklık olmadı folık asıt pekmez vs de tukettım kan degerlerım yukselsın dıye esımde keçiboynuzu kürü vs yaptı ama yok bır sağlık sorunumuz olmadıgı ıcın normal yolla denemeye devam etmek ıstıyorum ama yanlıs mı yapmıs olurum doktor sebepsız kısırlık olabılır bır sonrakı reglınde gel aşılama yapalım dedı bılmıyorum kafam cok karısık sızlerde bu yolladan geçtiniz mi ne yapmalıyım kafamdan atmak ıcın medıtasyon yoga namaz hepsını denıyorum bütün tuşlara basıyorumsizce sorun ne olabılır ne yapmalıyım
Çok teşekkürler canım seni çok iyi anlıyorum. Belli ki her yolu denemişsin. Gerisi Rabbime kalmış tabi aşılama hakkında bilgim yok ama deneyebilirsin tabi. Ben inanıyorum bu çabaların sonuç verecek ve sen de yakın zamanda çok tatliş bi anne olacaksın Allahın izniyle inşallah
yumurta tabı ıcın kaç gunde bır gıtmek gerekıyor acabaBenim bildiğim yumurta takibi yapılıyor klasik sonra aşılama. Öyle yatma gibi bir durum olmuyor. Ama bilenler daha iyi bilgi verir
Kuzum ben hiç yaptırmadım bunu. Yani olduğum yerde ben yaptırmak istemedim kar kış zor şartlar. Yaz gelince yaptıracaktım işte çok şükür kendiliğinden olduçok teşekkür ederim inşallah inşallah
yumurta tabı ıcın kaç gunde bır gıtmek gerekıyor acaba