Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Slm hamiş kızlar öncelikle Rabbim sağlıkla kucaklarınızı doldursun inşallah🥰 Bir şey soracağım bu erken gebelikte ağrılar sürekli mi oluyor yoksa bir gün var bir gün yok şeklinde mi merak ettim??

Slm hamiş kızlar öncelikle Rabbim sağlıkla kucaklarınızı doldursun inşallah🥰 Bir şey soracağım bu erken gebelikte ağrılar sürekli mi oluyor yoksa bir gün var bir gün yok şeklinde mi merak ettim??
Teşekkür ederimm. Aminn
Bende ilk dönemlerde her gun oluyordu diyebilirim. Bi ara kesildi. Bata 4-5 gun kala yeniden başladı. Valla ben yumurtlama doneminden beri her bir belirtiyi yasiyorum...

Kızlar üstteki test dünün alttaki test bugünün.Silikleşmeye başlamış mı? Bugünü ve yarını da mı değerlendirelim?

Eklentiler

• C20300F4-5D77-49DB-942C-78294233E9D3.jpeg
    C20300F4-5D77-49DB-942C-78294233E9D3.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 57
Canım benim ağrılarım dün çoktu ama sürekli değildi 5-10 dk da bir 1 dk bile surmuyodu ama hoplatiyodu beni baya. Bugün sıklığı azaldı ama şiddet aynı 🙄

Teşekkür ederimm. Aminn
Bende ilk dönemlerde her gun oluyordu diyebilirim. Bi ara kesildi. Bata 4-5 gun kala yeniden başladı. Valla ben yumurtlama doneminden beri her bir belirtiyi yasiyorum...
Canım benim ağrılarım dün çoktu ama sürekli değildi 5-10 dk da bir 1 dk bile surmuyodu ama hoplatiyodu beni baya. Bugün sıklığı azaldı ama şiddet aynı 🙄
Sağolun kızlar. Benim de bir gün kasığım ağrıyor sonra 2 gün bişey yok. Ertesi günü karnım ağrıyor sonraki gün yine bişey yok kafam karıştı ondan merak ettim

Cuma günü doktor kontrolüm var. Aynı zamanda yumurta takibi yapıyoruz. Perşembe ilişki olsun cuma günü gel dedi. Ama benim yumurtam o zamana çatlamış olacak sanırım. Neye bakıcak doktor o zaman. Kafam karıştı 🤔
Çatlamış mı diye mi bakacak acaba

X