İnşAllah İnşAllah İnşAllah İnşAllahMaşallahinşallah topikte hamile olmayan kimse kalmaz
Kuzu sende ikinciyi istiyosun dimiAmin canım inşallah
AminKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar
AminnHayırlı olsun canım hızla yukselcek inşallah seninde benimki gibi
AminnKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar
Hayir görünmedim daha. 5 gun sonra kan testi verecegim. Neden 5 gune takildimDoktora göründün mü canım bu arada? Muhtemelen 2 gün sonra tekrar test isticek
5 güne 1000i baya baya geçer bence benim 2 günde geçti o kadar da beklemene gerek yok sankiHayir görünmedim daha. 5 gun sonra kan testi verecegim. Neden 5 gune takildim1000i gecerse kese icin gidecegim
Beta iyi mi ki 4.hafta icinArkadaslar kan testine gore 4 haftaligiz
Beta 156.3Beta iyi mi ki 4.hafta icinreferans araligini yazıyorum ben anlayamadim pek bakin
3 hafta (5.8 - 71.2)
4. Hafta (9.5 - 750)
71.2den cok oldugu icin 4 haftalik oldugunu dusunuyorum
Yumurtlaman ne zamandi canım? Benim uygulama 7si gösteriyordu ona göre 3 haftalık tuttuBeta iyi mi ki 4.hafta icinreferans araligini yazıyorum ben anlayamadim pek bakin
3 hafta (5.8 - 71.2)
4. Hafta (9.5 - 750)
71.2den cok oldugu icin 4 haftalik oldugunu dusunuyorum
Ay gecsinn5 güne 1000i baya baya geçer bence benim 2 günde geçti o kadar da beklemene gerek yok sanki
Bende de 6sı. 5 ya da 6 subat olmasi gerek. Kesinlikle 2sindenbiriYumurtlaman ne zamandi canım? Benim uygulama 7si gösteriyordu ona göre 3 haftalık tuttu
Kendimi pazarlık yapıyor gibi hissettimAy gecsinno zaman 3 gune giderim
3un 5in lafını etmeyelim bence
Gözün aydın canım. Hislerim doğru çıkmış
Canim simdi biz ne zaman doguracaz ya? Ben internette hesaplama yaptim her yerde 01.11.2023 cikiyor. Sende de boyle mi?Kendimi pazarlık yapıyor gibi hissettim
Cok tesekkur ederim. Hepiniz gercekten iyiki varsiniz hepinizi coookkkk sevdimmGözün aydın canım. Hislerim doğru çıkmışSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Muhtemelen Kasım ayı içinde doğurcaz ama doktor bana daha bi tarih vermedi. Haftaya salı ultrasona gidicem muhtemelen o zaman söylerCanim simdi biz ne zaman doguracaz ya? Ben internette hesaplama yaptim her yerde 01.11.2023 cikiyor. Sende de boyle mi?