Bizde seni kuzuCok tesekkur ederim. Hepiniz gercekten iyiki varsiniz hepinizi coookkkk sevdimm
AnladimmMuhtemelen Kasım ayı içinde doğurcaz ama doktor bana daha bi tarih vermedi. Haftaya salı ultrasona gidicem muhtemelen o zaman söyler
Yaa bi bunu çok duyuyorum bide ikiz olcak lafını çok duyuyorum
Ay bugun bebek seylerine bakiyordum calisan cinsiyet ne dedi ben de daha belli degil dedim. O zaman neyi istemiyrosan odur dedi. Ben erkek istiyorumm
Simdi sen de kizin olacak diyorsunnn
Evet canım ama bu defa da ümidim yok olmayacakmış gibi geliyorKuzu sende ikinciyi istiyosun dimi
Ben de ikizim olsun isterdimYaa bi bunu çok duyuyorum bide ikiz olcak lafını çok duyuyorumhayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Her ne kadar gözümü korkutsa da bi kız bir erkek olcaksa güzel olabilirBen de ikizim olsun isterdim
Aynen canım yaaHer ne kadar gözümü korkutsa da bi kız bir erkek olcaksa güzel olabilir
Teşekkür ederimm. AminnSlm hamiş kızlar öncelikle Rabbim sağlıkla kucaklarınızı doldursun inşallahBir şey soracağım bu erken gebelikte ağrılar sürekli mi oluyor yoksa bir gün var bir gün yok şeklinde mi merak ettim??
Canım benim ağrılarım dün çoktu ama sürekli değildi 5-10 dk da bir 1 dk bile surmuyodu ama hoplatiyodu beni baya. Bugün sıklığı azaldı ama şiddet aynıSlm hamiş kızlar öncelikle Rabbim sağlıkla kucaklarınızı doldursun inşallahBir şey soracağım bu erken gebelikte ağrılar sürekli mi oluyor yoksa bir gün var bir gün yok şeklinde mi merak ettim??
Silikleşmiş sanki degerlendirinnKızlar üstteki test dünün alttaki test bugünün.Silikleşmeye başlamış mı? Bugünü ve yarını da mı değerlendirelim?
Biraz silikleşmiş canımKızlar üstteki test dünün alttaki test bugünün.Silikleşmeye başlamış mı? Bugünü ve yarını da mı değerlendirelim?
Silikleşmiş sanki degerlendirinn
Cuma günü doktor kontrolüm var. Aynı zamanda yumurta takibi yapıyoruz. Perşembe ilişki olsun cuma günü gel dedi. Ama benim yumurtam o zamana çatlamış olacak sanırım. Neye bakıcak doktor o zaman. Kafam karıştıBiraz silikleşmiş canım
Cuma günü doktor kontrolüm var. Aynı zamanda yumurta takibi yapıyoruz. Perşembe ilişki olsun cuma günü gel dedi. Ama benim yumurtam o zamana çatlamış olacak sanırım. Neye bakıcak doktor o zaman. Kafam karıştı
Teşekkür ederimm. Aminn
Bende ilk dönemlerde her gun oluyordu diyebilirim. Bi ara kesildi. Bata 4-5 gun kala yeniden başladı. Valla ben yumurtlama doneminden beri her bir belirtiyi yasiyorum...
Sağolun kızlar. Benim de bir gün kasığım ağrıyor sonra 2 gün bişey yok. Ertesi günü karnım ağrıyor sonraki gün yine bişey yok kafam karıştı ondan merak ettimCanım benim ağrılarım dün çoktu ama sürekli değildi 5-10 dk da bir 1 dk bile surmuyodu ama hoplatiyodu beni baya. Bugün sıklığı azaldı ama şiddet aynı
Çatlamış mı diye mi bakacak acabaCuma günü doktor kontrolüm var. Aynı zamanda yumurta takibi yapıyoruz. Perşembe ilişki olsun cuma günü gel dedi. Ama benim yumurtam o zamana çatlamış olacak sanırım. Neye bakıcak doktor o zaman. Kafam karıştı