Oralara uzak evetSağol kuzumKurtköy biraz uzakmış Ümraniye de oturuyor annemler. Ümraniye Üsküdar yakın olsun istiyorum
Amin kuzum inşallahOralara uzak evetiyi bir doktor bulursun iyi haberler verir umarım
Canım testte çizgiyi görüyorum ben. Hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alırsınızKızlar herkese merhaba nasılsınız
Benim yakın bir arkadaşım var oda 10 yıllık evli çocuk çok istiyo Rabbim onada nasip etsin inşAllah beraber takip ediyoruz bu ay adrtine 4 5 günü var erken gebelik ve kaset test yaptık erken gebelikte çok az gölge çıktı kaset testte hiç çıkmadı rica etsem yorumlarmısınz
Sizlerde çizgi gördünüzmü arkadaşım adına çok istiyorum çok dua ediyorum ama kaset testte çıkmadı
İnşAllah canm onun adına o kadar istiyorum ki anlatamam hergün dua ediyorum ama kaset testte çıkmadı o yüzden kafamız karıştı birazCanım testte çizgiyi görüyorum ben. Hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alırsınız
Canım kaset testte çıkmaz daha en az 3 gün geciksin adeti öyle test yapsın. Rabbim inşallah ona da tüm isteyenlere de nasip eder.Kızlar herkese merhaba nasılsınız
Benim yakın bir arkadaşım var oda 10 yıllık evli çocuk çok istiyo Rabbim onada nasip etsin inşAllah beraber takip ediyoruz bu ay adrtine 4 5 günü var erken gebelik ve kaset test yaptık erken gebelikte çok az gölge çıktı kaset testte hiç çıkmadı rica etsem yorumlarmısınz
Sizlerde çizgi gördünüzmü arkadaşım adına çok istiyorum çok dua ediyorum ama kaset testte çıkmadı
Amin canım inşAllahCanım kaset testte çıkmaz daha en az 3 gün geciksin adeti öyle test yapsın. Rabbim inşallah ona da tüm isteyenlere de nasip eder.
13+4 olduk canım valla çok şükür iyi gidiyor. Zaman da çok çabuk geçiyor sankiAmin canım inşAllahsenin nasıl gidiyor 12 haftalık oldun dimi sen
Az az bulantı oluyor bnde biraz daha iyiyim ama bnde çok şükür bugün 10 haftalık oldum13+4 olduk canım valla çok şükür iyi gidiyor. Zaman da çok çabuk geçiyor sankiSenin nasıl gidiyor canım bulantılar azaldı mı kaç oldun şimdi
Cinsiyeti belli oldumu13+4 olduk canım valla çok şükür iyi gidiyor. Zaman da çok çabuk geçiyor sankiSenin nasıl gidiyor canım bulantılar azaldı mı kaç oldun şimdi
Yok canım daha çok erkenCinsiyeti belli oldumu
Ne güzel canım senin doğum da şubat ayını mı gösteriyorAz az bulantı oluyor bnde biraz daha iyiyim ama bnde çok şükür bugün 10 haftalık oldum
evet canm ben sezeryanlı olduğum için iki hafta önce alırlar büyük ihtimalleNe güzel canım senin doğum da şubat ayını mı gösteriyor
Hadi ya aynı zamanlarda doğum yapmış oluruz o zamanevet canm ben sezeryanlı olduğum için iki hafta önce alırlar büyük ihtimalle
Olsada istememHadi ya aynı zamanlarda doğum yapmış oluruz o zamanSezeryan olanların hiç normal doğum şansı yok mu canım?
Nasip canım inşallahOlsada istememaynı gün bile doğurabilirz
Amin inşallahHayırla sağlıkla gelsinler minikler
Salı gittin kuzum. Bebeği gördük çok şükürtweeetyyy canım gittin mi doktora iyisindir inşallah