Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Vallahi çok stresliyim kuzum. Bugün göğüslerim acımıyor diye bile stresliyim acaba birşey mi oldu diye
Ya canım bikaç gün buraya çok takılma bence burada yazılanlardan etkileniyor olabilirsin bana öyle oluyordu çünkü kafanı dağıtacak bişeyler ile uğraş

İyiyim kuzum. Duydum 😍😍😍 inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder 😍❤️🙏 bir ay sonra gel dedi kontrole. Ama ben korkuyorum vallahi 🙈 sen nasılsın kuzum
Ay çok şükür gözün aydın kuzum. Çok sevindim . Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 bende git gide ağırlaşıyorum . Sanırım kiloma dikkat etmemin zamanı geldi . Yoksa iştah fena 😃

Eklentiler

• IMG_20230813_205956.jpg
    IMG_20230813_205956.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 27
9 bugün kuzum. İki gündür iyiyim bulantı anlamında bu da beni korkutuyor acaba iyi mi diye. İnşallah iyidir. Endişelerim çok 🙈
Hiç endişelenme canım benim hiç bulantım olmadı ve bi sıkıntı da yok çok şükür 🤗 ben nedense senin oğlun olacağını düşünüyorum daha doğrusu içime doğuyor ama bana kızma hayırlısı olsun 😊

Hiç endişelenme canım benim hiç bulantım olmadı ve bi sıkıntı da yok çok şükür 🤗 ben nedense senin oğlun olacağını düşünüyorum daha doğrusu içime doğuyor ama bana kızma hayırlısı olsun 😊
Yok kuzum neden kızayım 😍❤️ hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez 😍❤️

Yok kuzum neden kızayım 😍❤️ hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez 😍❤️
Aynen öyle canım 😊 Ne bileyim herkesin gönlünden geçer bi cinsiyet bazılarına tersini söyleyince darılabiliyorlar ondan dedim😁 Ayrıca Sevda uzun süredir yok inşallah kötü bir durum yoktur

Aynen öyle canım 😊 Ne bileyim herkesin gönlünden geçer bi cinsiyet bazılarına tersini söyleyince darılabiliyorlar ondan dedim😁 Ayrıca Sevda uzun süredir yok inşallah kötü bir durum yoktur
Yok yok ben ilk çocuğum zaten. Bir tane olsun istiyorum. El üstünde büyütelim 😍❤️ cinsiyet hiç farketmez herşey kabulüm ❤️

X