Çok şükür canım çok sevindim. Kalp atışını da duyacaksın Allahın izniyle inşallah canım stres sıkıntı yapma kendineSalı gittin kuzum. Bebeği gördük çok şükürgeç döllenme dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı dua edin bana nolur
Vallahi çok stresliyim kuzum. Bugün göğüslerim acımıyor diye bile stresliyim acaba birşey mi oldu diyeÇok şükür canım çok sevindim. Kalp atışını da duyacaksın Allahın izniyle inşallah canım stres sıkıntı yapma kendine
Ya canım bikaç gün buraya çok takılma bence burada yazılanlardan etkileniyor olabilirsin bana öyle oluyordu çünkü kafanı dağıtacak bişeyler ile uğraşVallahi çok stresliyim kuzum. Bugün göğüslerim acımıyor diye bile stresliyim acaba birşey mi oldu diye
Senin nasılsın canım ? Herşey yolunda mı ? Kalp atışlarını duydun mu miniğininVallahi çok stresliyim kuzum. Bugün göğüslerim acımıyor diye bile stresliyim acaba birşey mi oldu diye
İyiyim kuzum. DuydumSenin nasılsın canım ? Herşey yolunda mı ? Kalp atışlarını duydun mu miniğinin
Ay çok şükür gözün aydın kuzum. Çok sevindim . Sağlıkla kucağına al inşallahİyiyim kuzum. Duyduminşallah sağlıklı sıhhatli devam eder bir ay sonra gel dedi kontrole. Ama ben korkuyorum vallahi sen nasılsın kuzum
Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAy çok şükür gözün aydın kuzum. Çok sevindim . Sağlıkla kucağına al inşallahbende git gide ağırlaşıyorum . Sanırım kiloma dikkat etmemin zamanı geldi . Yoksa iştah fena
Merhaba canim 15 haftalığız şimdi devlette cinsiyetini söylemiyorlar henüz özele gitmedim bakalım hayırlısı olsun inşallahAnac ana n’aptınız kaçıncı haftadasınız ? Cinsiyetiniz belli oldu mu canım :)
Benim ovulasyon testi yorumlarmisiniz adet in 15.gunuÇok ama çok amin kuzum muhteşem bişi çünkü
Aynen ya havalar beni de zorluyor. Sen kaç haftalık oldun canım nasıl gidiyor bulantın falan var mıHerkes sıcaktan bayılıyordur benceben de iyiyim çok şükür
9 bugün kuzum. İki gündür iyiyim bulantı anlamında bu da beni korkutuyor acaba iyi mi diye. İnşallah iyidir. Endişelerim çokAynen ya havalar beni de zorluyor. Sen kaç haftalık oldun canım nasıl gidiyor bulantın falan var mı
Hiç endişelenme canım benim hiç bulantım olmadı ve bi sıkıntı da yok çok şükür9 bugün kuzum. İki gündür iyiyim bulantı anlamında bu da beni korkutuyor acaba iyi mi diye. İnşallah iyidir. Endişelerim çok
Yok kuzum neden kızayımHiç endişelenme canım benim hiç bulantım olmadı ve bi sıkıntı da yok çok şükürben nedense senin oğlun olacağını düşünüyorum daha doğrusu içime doğuyor ama bana kızma hayırlısı olsun
Aynen öyle canımYok kuzum neden kızayımhayırlısı olsun inşallah. Hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez
Yok yok ben ilk çocuğum zaten. Bir tane olsun istiyorum. El üstünde büyütelimAynen öyle canımNe bileyim herkesin gönlünden geçer bi cinsiyet bazılarına tersini söyleyince darılabiliyorlar ondan dedim Ayrıca Sevda uzun süredir yok inşallah kötü bir durum yoktur
Bence o memlekete falan gitti ya da ailesi geldiAynen öyle canımNe bileyim herkesin gönlünden geçer bi cinsiyet bazılarına tersini söyleyince darılabiliyorlar ondan dedim Ayrıca Sevda uzun süredir yok inşallah kötü bir durum yoktur