Merhaba hoşgeldin kuzumMerhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz
Merhaba hoşbuldumMerhaba hoşgeldin kuzum
O akıntıları hiç bilmiyorum canım benm gebeliklerimde akıntı durumu olmuyor
Ben de kızımda mide bulantısı çok yaşamıştım. Bunda hiç yok. Bilemiyorum yani her hamilelik farklı oluyor.Ben kızımda etten ve ciğerden tiksinmiştim
Kuzum pek iyi değilim
Canım farklı bir doktora görünseydin. Hemen kafana takma belki ikizdir. Ondan çift kese görünüyordur olamaz mı?Kuzum pek iyi değilimbugün kese görmeye gittim. Kese değişik falan diye 2 kese görüyorum gibi şeyler söyledi haftaya pazartesi tekrar gel netleşir dedi
Görüncem kuzum pazartesiyi bekleyeceğim yine deCanım farklı bir doktora görünseydin. Hemen kafana takma belki ikizdir. Ondan çift kese görünüyordur olamaz mı?
Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin canımGörüncem kuzum pazartesiyi bekleyeceğim yine de
Amin kuzum inşallahRabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah AminMerhaba hoşbuldum
Hasta oldum bide normale göre 5 gün erken oldum
Evet bende tam aksine kızımda sıfır belirti sıfır rahatsızlık ama bu öyle değil gerçi şuan iyiyim şükürBen de kızımda mide bulantısı çok yaşamıştım. Bunda hiç yok. Bilemiyorum yani her hamilelik farklı oluyor.
Canım belki ikiz gebeliktir hemen üzülmeKuzum pek iyi değilimbugün kese görmeye gittim. Kese değişik falan diye 2 kese görüyorum gibi şeyler söyledi haftaya pazartesi tekrar gel netleşir dedi
İnşallah hayırlı güzel sonuçlanırCanım belki ikiz gebeliktir hemen üzülme
Ne zaman gidiceksin canım doktoraİnşallah hayırlı güzel sonuçlanır
Biraz büyüsün diyorum inşallah büyüyordur. Pazartesi gideceğim. İstanbul da. Anadolu yakası için önereceğiniz doktor var mı kızlarNe zaman gidiceksin canım doktora
İnşAllah kuzum kalp atışını duyarsın bi dahaki kontroldeBiraz büyüsün diyorum inşallah büyüyordur. Pazartesi gideceğim. İstanbul da. Anadolu yakası için önereceğiniz doktor var mı kızlar
Tabiiki de canım ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bebişin ya da bebişlerin olacak inşallahAmin kuzum inşallahdua edin bana
Amin kuzum inşallahİnşAllah kuzum kalp atışını duyarsın bi dahaki kontrolde
İnşallah kuzumTabiiki de canım ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bebişin ya da bebişlerin olacak inşallah
Canım ben istanbuldayken kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'nde Ünal isaogluna gidiyordum. Doçent kendisi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canınıBiraz büyüsün diyorum inşallah büyüyordur. Pazartesi gideceğim. İstanbul da. Anadolu yakası için önereceğiniz doktor var mı kızlar
Sağol kuzumCanım ben istanbuldayken kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'nde Ünal isaogluna gidiyordum. Doçent kendisi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını