Canım bele vuran ağrı bende hiç olmamıştı ama karın agrisi olurdu ilk baslarda. Dinlenince geçen ve kanama eşlik etmeyen ağrıdan çok korkmayın diyolar ama yolculukta dikkat et. Sık sık durun mola verin. İyi yolculuklar olsunMerhaba kızlar bugün hayırlısıyla 12.haftama girmiş bulunmaktayım. Ne zamandır köyde olduğumuz için bayadır doktora gidemedim. Neyse ki bugün evimize dönüyoruz. Fakat yarım saat önce sol tarafta belimden sırtıma bi sancı girdi bi 40 dk sürdü ödüm kopuyor yolculuktayken birşey olacak diyeŞu an hafifledi çok şükür ama normal mi acaba?? tweeetyyy sevdaxx45 crn_21 @Neseliyimmm
Çok saol canım kanama yok çok şükür. Neyseki geçti şimdi daha iyiyim. Yine de eve varınca hayırlısıyla doktora görünsem iyi olacak.Canım bele vuran ağrı bende hiç olmamıştı ama karın agrisi olurdu ilk baslarda. Dinlenince geçen ve kanama eşlik etmeyen ağrıdan çok korkmayın diyolar ama yolculukta dikkat et. Sık sık durun mola verin. İyi yolculuklar olsun
Canım onu çok yaşadım ben ilk haftalar normal diyorlar. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder Rabbim. Malum kötü göz var nazar var ben fazla saklayamadım öğrendi herkes 3 ayı bitirmeden pek duyurmamak daha iyi olurdu.Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederse
Kuzum ben tecrübesizimMerhaba kızlar bugün hayırlısıyla 12.haftama girmiş bulunmaktayım. Ne zamandır köyde olduğumuz için bayadır doktora gidemedim. Neyse ki bugün evimize dönüyoruz. Fakat yarım saat önce sol tarafta belimden sırtıma bi sancı girdi bi 40 dk sürdü ödüm kopuyor yolculuktayken birşey olacak diyeŞu an hafifledi çok şükür ama normal mi acaba?? tweeetyyy sevdaxx45 crn_21 @Neseliyimmm
Öyle deme canım sen de tecrübe yaşayacaksın hayırlısıylaKuzum ben tecrübesizimama yerinde olsam doktora sorardım ben kesin pimpirikli olduğum için
O ağrılar ilk haftalar için normal diye biliyorum canım. Sen de çok mide bulantısı var mı?Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederse
Evet kuzum. Bugün doktora gittim ben. Progesteron baktı kimyasal değil değer güzel dedi. D bakcaz yarin beta ya da yarın tekrar bakılacak dış vs olabilir mi diye. Kese baktı yok dedi. Olmaması lazım şu an erken zaten dedi olsa sorun olacakmışÖyle deme canım sen de tecrübe yaşayacaksın hayırlısıylabenim ikinci ama her hamilelik farklı oluyor. İnsan ne olacağını kestiremiyor. Tabiiki döner dönmez doktora görünecem. Sen tekrar baktıracak mısın canım değerlerine
Bende canm hiç saklayamadım benmde herkes duydu bende nazara çok inananlardanım Rabbim korusun evlatlarımızı ve bizleriCanım onu çok yaşadım ben ilk haftalar normal diyorlar. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder Rabbim. Malum kötü göz var nazar var ben fazla saklayamadım öğrendi herkes 3 ayı bitirmeden pek duyurmamak daha iyi olurdu.
Bende arada olan mide bulantısı var ama istifra edemiyorum ben yemek yiyemiyorum iştah tamamen kapandı çok halsiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekliO ağrılar ilk haftalar için normal diye biliyorum canım. Sen de çok mide bulantısı var mı?
Çok teşekkür ederim canım benim Amin İnşAllahsevdaxx45 Canımm epeydir topiğe bakmıyordum şimdi gördüm listede sen de varsııınnn, çok sevindim gözün aydıınnnn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
O ilk zamanlar bende de vardı. İlk 3 ay sıkıntılı geçiyor ama sonrası keyifliBende arada olan mide bulantısı var ama istifra edemiyorum ben yemek yiyemiyorum iştah tamamen kapandı çok halsiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekli
Sanki hiç düzelmiyecekmiş gibi geliyo hiç birşeyden zevk alamıyorum sağlıklı hayırlı olsunlarda geçer bu günlerO ilk zamanlar bende de vardı. İlk 3 ay sıkıntılı geçiyor ama sonrası keyifli
Evet aşkım prolaktin eğer bir kadında yüksekse ki emzirme döneminde tavan yapan değerdkrKuzu ben her zaman yaptığım şeyleri yaptım yumurta takibi hatta iki tane ovulasyon testim tek kalmıştı oda bu ay kullandım yumurtlama gününden bir gün önce birliktelik oldu diğer gün boş geçti ve çatlama günü tekrar oldu oda ikisindede sabah oldu eşim gece çalıştığı için o şekil kuzu ben sütten kestikten sonra hamile kaldım beni süt koruyor su herhalde
Çok teşekkür ederim canım Darısı isteyen herkesn başına İnşAllahEvet aşkım prolaktin eğer bir kadında yüksekse ki emzirme döneminde tavan yapan değerdkr
Hamile kalması zorlaşıyor
Seninde bırakınca olmasi böyle
Tebrik ederim
Bende de ilk çocukta aynı şekilde oluyordu. Bunda ise mide bulantısı yok sadece halsizlik var. Ama etten acayip soğudum yiyemiyorum.Bende arada olan mide bulantısı var ama istifra edemiyorum ben yemek yiyemiyorum iştah tamamen kapandı çok halsiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekli
İyi çok güzel canım sağlıkla gelsin inşallahEvet kuzum. Bugün doktora gittim ben. Progesteron baktı kimyasal değil değer güzel dedi. D bakcaz yarin beta ya da yarın tekrar bakılacak dış vs olabilir mi diye. Kese baktı yok dedi. Olmaması lazım şu an erken zaten dedi olsa sorun olacakmış
MerhabaHoşgeldin kuzum İnşAllah uğurlu gelir hepimize bu topik regl dönemlerimiz aynı hemen hemen gebelik ve regl belrtileri aynı oluyo hiç ümitsizliğe kapılma daha var ve İnşAllah hepimiz çift çizgileri buraya atıcaz hamileyim diye
Ben kızımda etten ve ciğerden tiksinmiştimBende de ilk çocukta aynı şekilde oluyordu. Bunda ise mide bulantısı yok sadece halsizlik var. Ama etten acayip soğudum yiyemiyorum.