Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canım bele vuran ağrı bende hiç olmamıştı ama karın agrisi olurdu ilk baslarda. Dinlenince geçen ve kanama eşlik etmeyen ağrıdan çok korkmayın diyolar ama yolculukta dikkat et. Sık sık durun mola verin. İyi yolculuklar olsun

Çok saol canım kanama yok çok şükür. Neyseki geçti şimdi daha iyiyim. Yine de eve varınca hayırlısıyla doktora görünsem iyi olacak.

Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederse
Canım onu çok yaşadım ben ilk haftalar normal diyorlar. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder Rabbim. Malum kötü göz var nazar var ben fazla saklayamadım öğrendi herkes 3 ayı bitirmeden pek duyurmamak daha iyi olurdu.

Kuzum ben tecrübesizim ama yerinde olsam doktora sorardım ben kesin pimpirikli olduğum için

Kuzum ben tecrübesizim ama yerinde olsam doktora sorardım ben kesin pimpirikli olduğum için
Öyle deme canım sen de tecrübe yaşayacaksın hayırlısıyla benim ikinci ama her hamilelik farklı oluyor. İnsan ne olacağını kestiremiyor. Tabiiki döner dönmez doktora görünecem. Sen tekrar baktıracak mısın canım değerlerine

Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederse
O ağrılar ilk haftalar için normal diye biliyorum canım. Sen de çok mide bulantısı var mı?

Evet kuzum. Bugün doktora gittim ben. Progesteron baktı kimyasal değil değer güzel dedi. D bakcaz yarin beta ya da yarın tekrar bakılacak dış vs olabilir mi diye. Kese baktı yok dedi. Olmaması lazım şu an erken zaten dedi olsa sorun olacakmış

sevdaxx45 Canımm epeydir topiğe bakmıyordum şimdi gördüm listede sen de varsııınnn, çok sevindim gözün aydıınnnn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bende canm hiç saklayamadım benmde herkes duydu bende nazara çok inananlardanım Rabbim korusun evlatlarımızı ve bizleri

Bende arada olan mide bulantısı var ama istifra edemiyorum ben yemek yiyemiyorum iştah tamamen kapandı çok halsiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekli
O ilk zamanlar bende de vardı. İlk 3 ay sıkıntılı geçiyor ama sonrası keyifli

Evet aşkım prolaktin eğer bir kadında yüksekse ki emzirme döneminde tavan yapan değerdkr
Hamile kalması zorlaşıyor
Seninde bırakınca olmasi böyle
Tebrik ederim

Bende arada olan mide bulantısı var ama istifra edemiyorum ben yemek yiyemiyorum iştah tamamen kapandı çok halsiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekli
Bende de ilk çocukta aynı şekilde oluyordu. Bunda ise mide bulantısı yok sadece halsizlik var. Ama etten acayip soğudum yiyemiyorum.

İyi çok güzel canım sağlıkla gelsin inşallah

Merhabalar gebelik için doktora gittim birşey gözükmüyor rahim duvarın kalınlığı 10mm dedi beta hcg istedi başka da birşey sordurmadı sormak istediğim gebelik için ne kadar olmalı rahim duvar kalınlığı.

Merhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…