Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz
Merhaba hoşgeldin kuzum
O akıntıları hiç bilmiyorum canım benm gebeliklerimde akıntı durumu olmuyor

Kuzum pek iyi değilim 😔 bugün kese görmeye gittim. Kese değişik falan diye 2 kese görüyorum gibi şeyler söyledi 😔 haftaya pazartesi tekrar gel netleşir dedi 😔
Canım farklı bir doktora görünseydin. Hemen kafana takma belki ikizdir. Ondan çift kese görünüyordur olamaz mı?

Merhaba hoşbuldum
Hasta oldum bide normale göre 5 gün erken oldum :KK43:
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah Amin 🙏 bidaha ki aya İnşAllah ümidini kaybetme hiç bir zaman Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah Amin kuzum 🙏

Biraz büyüsün diyorum inşallah büyüyordur. Pazartesi gideceğim. İstanbul da. Anadolu yakası için önereceğiniz doktor var mı kızlar
Canım ben istanbuldayken kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'nde Ünal isaogluna gidiyordum. Doçent kendisi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını

Canım ben istanbuldayken kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'nde Ünal isaogluna gidiyordum. Doçent kendisi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını
Sağol kuzum 🙏 Kurtköy biraz uzakmış 🙈 Ümraniye de oturuyor annemler. Ümraniye Üsküdar yakın olsun istiyorum

X