Olabilir ama merak ettim gerçektenBence o memlekete falan gitti ya da ailesi geldi
İyidir inşallahOlabilir ama merak ettim gerçekten
AhahahahhaBen taşındım kızlar ya onla uğraşıyorum,öldüm valla bu yorgunluğa iyi erken doğum yapmadımbirine beddua etcekseniz hamileyken ev taşı bide başında deli bi kaynana olsun diye dua edin bence
Hepsi mi aynı bunlarin anlamış değilim hep ayaklarımız geri geri gidiyorAhahahahhakv deme bana ya şuan gidiyorum ayaklarım geri geri giderek
Ayyyy iyi ki bir oğulları varHepsi mi aynı bunlarin anlamış değilim hep ayaklarımız geri geri gidiyor
Benimde oğlum olcak bende mi böyle olcam yaAyyyy iyi ki bir oğulları varseni de görcem diyor bir de bana
Bana da kuzum hiç hiç samimi değilBenimde oğlum olcak bende mi böyle olcam yaseni de gorcem işin bahanesi onlar için varsa yoksa oğulları. Asla samimi gelmiyor
Of aynı bizimkide. Hatta bizimki kendi vermiyor. Oğlu kendi almaya gidince beni yada gorumcemi azarlıyor niye siz getirmiyonuz diye. Cokesim geliyor gırtlağınaBana da kuzum hiç hiç samimi değilvalla oğlum olursa böyle yapmayacağımı düşünüyorum. Bir bardak suyunu bile annesi verir hala oradayken o derece
Of aynı bizimkide. Hatta bizimki kendi vermiyor. Oğlu kendi almaya gidince beni yada gorumcemi azarlıyor niye siz getirmiyonuz diye. Cokesim geliyor gırtlağına
Kolay gelsin canım doğum ne zaman seninBen taşındım kızlar ya onla uğraşıyorum,öldüm valla bu yorgunluğa iyi erken doğum yapmadımbirine beddua etcekseniz hamileyken ev taşı bide başında deli bi kaynana olsun diye dua edin bence
Ana kuzusu mu eşin canım işin zor vallaBana da kuzum hiç hiç samimi değilvalla oğlum olursa böyle yapmayacağımı düşünüyorum. Bir bardak suyunu bile annesi verir hala oradayken o derece
Kaset test yaptıysan 2 gün daha bekle sonra tekrarla canım erken olduğu için negatif çıkabiliyorHanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verirbende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız
Hanımlar bakarmısınız🚨 idrar negatif olup hamile olanlar
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama aktif olarak yıllardır burada yazılan herşeyi okuyorum 1 yıllık evliyiz hiç bir sağlık sorunumuz yok 6 aydır korunmuyoruz yumurtlama öncesi sonrası önemli günleri değerlendiriyoruz ama olmuyor Bu ayda adetim 2 gün gecikti yani şuanda adetimin 2. Günü olması...www.kadinlarkulubu.com
Predictor la yaptım bugün normalde adetimin 2. Günü olması lazım ama olmadım hala bu sabah yaptım negatifti işteKaset test yaptıysan 2 gün daha bekle sonra tekrarla canım erken olduğu için negatif çıkabiliyor
Aşırı çok kuzum aşırı aşırıAna kuzusu mu eşin canım işin zor valla
Mart sonu kuzumKolay gelsin canım doğum ne zaman seninKaynana konusunda dertli değilim çok şükür Allah yardımcınız olsun
Çok sağol canımKolay gelsin canım doğum ne zaman seninKaynana konusunda dertli değilim çok şükür Allah yardımcınız olsun
Benimki yalnız birakmiyor son aylarda asla yalnız kalinmazmisAhahahahha vallahi çok haklısın benim deeee. Bi de benim ki bana diyo ki doğumu bize gel biz de yapdeliriyorum
Rabbim kolaylık versin tek avazda doğurursun inşallahÇok sağol canımdoğuma bişey kalmadı ya Ekim sonu görünüyor şimdilik, geri sayım başladı