Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

İyiyiz çok şükür canım sizleri sormalı ama kimseler yok ortalıkta sevdaxx45 ve crn_21 nerelerdesiniz
Ben taşındım kızlar ya onla uğraşıyorum,öldüm valla bu yorgunluğa iyi erken doğum yapmadım birine beddua etcekseniz hamileyken ev taşı bide başında deli bi kaynana olsun diye dua edin bence

Benimde oğlum olcak bende mi böyle olcam ya seni de gorcem işin bahanesi onlar için varsa yoksa oğulları. Asla samimi gelmiyor
Bana da kuzum hiç hiç samimi değil valla oğlum olursa böyle yapmayacağımı düşünüyorum. Bir bardak suyunu bile annesi verir hala oradayken o derece

Bana da kuzum hiç hiç samimi değil valla oğlum olursa böyle yapmayacağımı düşünüyorum. Bir bardak suyunu bile annesi verir hala oradayken o derece
Of aynı bizimkide. Hatta bizimki kendi vermiyor. Oğlu kendi almaya gidince beni yada gorumcemi azarlıyor niye siz getirmiyonuz diye. Cokesim geliyor gırtlağına

Ahahahahha vallahi çok haklısın benim deeee. Bi de benim ki bana diyo ki doğumu bize gel biz de yap deliriyorum
Of aynı bizimkide. Hatta bizimki kendi vermiyor. Oğlu kendi almaya gidince beni yada gorumcemi azarlıyor niye siz getirmiyonuz diye. Cokesim geliyor gırtlağına

Ben taşındım kızlar ya onla uğraşıyorum,öldüm valla bu yorgunluğa iyi erken doğum yapmadım birine beddua etcekseniz hamileyken ev taşı bide başında deli bi kaynana olsun diye dua edin bence
Kolay gelsin canım doğum ne zaman senin Kaynana konusunda dertli değilim çok şükür Allah yardımcınız olsun

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

Kaset test yaptıysan 2 gün daha bekle sonra tekrarla canım erken olduğu için negatif çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…