Ben erken öğrendim. 2li tarama orta seviye risk verince fetal DNA yaptirdik cinsiyette o zaman belli oldu.Bu arada hamiş olanlarım cinseyiti kaçıncı haftada öğrendiniz
Sağlıkla doğsun İnşAllah erkek mi cnmBen erken öğrendim. 2li tarama orta seviye risk verince fetal DNA yaptirdik cinsiyette o zaman belli oldu.
11+6da perinatoloji %75 kız dedi, 13. ve 17.haftada kendi doktorum da yüksek ihtimalle kız dedi. 21+6da ayrıntılıyla kesinleştirdikBu arada hamiş olanlarım cinseyiti kaçıncı haftada öğrendiniz
Amin canım hepimizinki inşallahSağlıkla doğsun İnşAllah erkek mi cnm
Sağlıkla doğsun prenses cnm11+6da perinatoloji %75 kız dedi, 13. ve 17.haftada kendi doktorum da yüksek ihtimalle kız dedi. 21+6da ayrıntılıyla kesinleştirdiketlimin 6.ayında kızdan erkeğe döndüğü için ayrıntılıya kadar bekledim kesin demek için
Sağlıkla doğsun İnşAllah oğluşunAmin canım hepimizinki inşallaherkek evet
Merhaba hamile kalabildiniz mi. Bende 2 yıldır deniyorumHayır motivasyonumuzu düşürmüyoruzben de HSG çekinmeyi düşünüyorum, çoğu kadın öyle hamile kalıyormuş.İstanbulda yaşıyorum, iyi ve acısız bir yer araştırıyorum :)
Kuzu ben her zaman yaptığım şeyleri yaptım yumurta takibi hatta iki tane ovulasyon testim tek kalmıştı oda bu ay kullandım yumurtlama gününden bir gün önce birliktelik oldu diğer gün boş geçti ve çatlama günü tekrar oldu oda ikisindede sabah oldu eşim gece çalıştığı için o şekil kuzu ben sütten kestikten sonra hamile kaldım beni süt koruyor su herhalde
Canım ben gebe kalmadan 1 ay önce falan sırtıma hacamat yaptırmıştım. Onun çok faydası olduğuna inanıyorum. Zaten birçok hastalığa da yararı var en önemlisi kanı temizliyor kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ahhh canım benimmmm. Nasıl sevindim ya. Gözün aydın olsun . Sağlıkla al bebeğini kucağına
Ayyyyy inanmıyorum ya şaka gibi çok sevindim gözün aydın olsun canm benm
Ayyyyy inanmıyorum ya şaka gibi çok sevindim gözün aydın olsun canm benm
bu topik hepimize uğur getirdi
Teşekkür ederim kuzum amin inşallahAhhh canım benimmmm. Nasıl sevindim ya. Gözün aydın olsun . Sağlıkla al bebeğini kucağına
Teşekkür ederim kuzumAyyyyy inanmıyorum ya şaka gibi çok sevindim gözün aydın olsun canm benm
Ya canım benim çok sevindim.
Amin kuzum inşallahYa canım benim çok sevindim.Rabbime şükürler olsun hepimizi aynı zamanlarda sevindirdi. Hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederseMerhaba kızlar bugün hayırlısıyla 12.haftama girmiş bulunmaktayım. Ne zamandır köyde olduğumuz için bayadır doktora gidemedim. Neyse ki bugün evimize dönüyoruz. Fakat yarım saat önce sol tarafta belimden sırtıma bi sancı girdi bi 40 dk sürdü ödüm kopuyor yolculuktayken birşey olacak diyeŞu an hafifledi çok şükür ama normal mi acaba?? tweeetyyy sevdaxx45 crn_21 Neseliyimmm