Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Aynen canım çok haklısın

Artık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü
Tabikide normal doğum daha sağlıklı ama bende mecburi sezeryan olmuştum suyum bitmişti açılmam sancım vs. yoktu o yüzden cnm

Artık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü
Herkes normal doğumdan korkar bende tam tersi hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan daha çok korkuyorum ama hayırlısı bakalım. Mecburiyet yaşarsak yaklaşık 3 ay sonra hayatımda ilk kez bıçak altına yatabilirim

Hayırlısı olsun canım. Zaten hissetmiyormuşsun 5 dk da olup bitiyor

Kızlar selam ben geldimmm. Uzun zamandır yoktum geri döneyim dedim. Bi kaç sayfa baktım kiiiii sevdaxx45 Anac ana hamiişşşş tebrik ederim kızlar
ben de yeni bir durum yok maalesef testlerimizi yaptırdık eşimle bir sorun çıkmadı. Klomen sürecine başlayacağım yumurta kontrolüyle inşallah

tweeetyyy canım çok teşekkür ederim Ben inanıyorum canım yakın zamanda senden de mutlu haberleri alacaz. Bi sorun yoksa zaten hiç endişelenme sadece akışına bırak

Çok ama çok şükür teşekkür ederim canım benim Rabbim sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…