Aynen canım çok haklısınÇok şükür binlerce kez şükürler olsun Rabbim bana bağışlasın dünyalar güzeli bir prensesim var Rabbim karnımdakinide kucağımdakini bana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar kızı erkeği hiç fark etmiyor
Canm senin ilk çocuk sezeryanmıAynen canım çok haklısın
Yok canım normal doğum ama suni sancıyla oldu. Çok zordu. O yüzden biraz korkum var.Canm senin ilk çocuk sezeryanmı
Benm kızım sezeryanla oldu çok rahat geçmiştiYok canım normal doğum ama suni sancıyla oldu. Çok zordu. O yüzden biraz korkum var.
Canm ona ben bakmadım hiç sormadımda tam olarak nerde yazı kandaKızlar acil bir sorum var gebeliği ilk öğrendiğinizde Progesteron hormon değeriniz kaçtı ???
bakayım o zamn benE nabıza bakıyor musun orda yazması lazım prosteron diye benim 15 çıktı da düşük dedi doktor
Artık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünküBenm kızım sezeryanla oldu çok rahat geçmişti
Tabikide normal doğum daha sağlıklı ama bende mecburi sezeryan olmuştum suyum bitmişti açılmam sancım vs. yoktu o yüzden cnmArtık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü
Tsbi mecburiyet farklı canım hayırlısı olsunTabikide normal doğum daha sağlıklı ama bende mecburi sezeryan olmuştum suyum bitmişti açılmam sancım vs. yoktu o yüzden cnm
Herkes normal doğumdan korkar bende tam tersi hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan daha çok korkuyorum ama hayırlısı bakalım. Mecburiyet yaşarsak yaklaşık 3 ay sonra hayatımda ilk kez bıçak altına yatabilirimArtık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü
Hayırlısı olsun canım. Zaten hissetmiyormuşsun 5 dk da olup bitiyorHerkes normal doğumdan korkar bende tam tersi hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan daha çok korkuyorum ama hayırlısı bakalım. Mecburiyet yaşarsak yaklaşık 3 ay sonra hayatımda ilk kez bıçak altına yatabilirim
Evet çok çabuk olup bitiyorHayırlısı olsun canım. Zaten hissetmiyormuşsun 5 dk da olup bitiyor
Merhaba adetime 5 gün var presgestoron hormonum 19Kızlar acil bir sorum var gebeliği ilk öğrendiğinizde Progesteron hormon değeriniz kaçtı ???
Kaçıncı gün 15 çıktıbakayım o zamn ben
Çok ama çok şükür teşekkür ederim canım benim Rabbim sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah Amin